Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma vi lupetate gluposti skroz,...Nije prso uopste Borko,..njemu nije bilo lako uopste u toj kuci, i nije ni sa kim imamo nikakav kontakt, zamislite da se vi nadjete u takvom okruzenju gde apsolutno ni sa kim nista ne istim talasnim duzinama. kako bi se vi osecali i da li bi bili opusteni.

Neverovatno je to koliko je ovde ako je neko NORMALAN odmah je prso!!! *** a ovi sto prde, podriguju i ogovaraju i foliraju se to je ono kao EXTRA VRH i takvi svi treba da budemo!!!

E pa hvala lepo! Drago mi je da je Borko ispao ali zbog njega samog jer ja ne verujem da bih se mogla uklopiti da sma na njegovom mestu, sa kim??? Sa Erom? Sa Slajdom i Kajom??? ALo bre! Sa Anastastijom?????? Ma sta vam je bre, totalno su poremećene neke vrednosti u ovoj zemlji.

Borko je ziveo u manastiru i pobožan je i naravno da se nije uklopio sa folirantima!!!
Iskreno meni je žao sto je Zorica izasla i u pravu je skorz da se svi foliraju!
Treba da pobedi ovaj Vikler sto se folira i sto se ponasa kao nezreli klinac da pred ortakom mora da pljuje devojku sa kojom se ljubio pre 5 minuta,...ma daaaaaaaaaj....muka mi je!!!!

Ma vi lupetate gluposti skroz,...Nije prso uopste Borko,..njemu nije bilo lako uopste u toj kuci, i nije ni sa kim imamo nikakav kontakt, zamislite da se vi nadjete u takvom okruzenju gde apsolutno ni sa kim nista ne istim talasnim duzinama. kako bi se vi osecali i da li bi bili opusteni.

Neverovatno je to koliko je ovde ako je neko NORMALAN odmah je prso!!! *** a ovi sto prde, podriguju i ogovaraju i foliraju se to je ono kao EXTRA VRH i takvi svi treba da budemo!!!

E pa hvala lepo! Drago mi je da je Borko ispao ali zbog njega samog jer ja ne verujem da bih se mogla uklopiti da sma na njegovom mestu, sa kim??? Sa Erom? Sa Slajdom i Kajom??? ALo bre! Sa Anastastijom?????? Ma sta vam je bre, totalno su poremećene neke vrednosti u ovoj zemlji.

Borko je ziveo u manastiru i pobožan je i naravno da se nije uklopio sa folirantima!!!
Treba da pobedi ovaj Vikler sto se folira i sto se ponasa kao nezreli klinac da pred ortakom mora da pljuje devojku sa kojom se ljubio pre 5 minuta,...ma daaaaaaaaaj....muka mi je!!!!

Cuj tesko mu je bilo, ko ga je terao da udje, usao je vip vb, sta je ocekivao ko ce biti unutra, Branko Kockica i Manda :D, ako mu je tako los vb nek se odrekne para koje je zaradio, i sam je rekao da je usao zbog para i izdrzao iako mu je bilo odvratno ZBOG PARA! Pravi covek a pogotovo ako je pobozan ne treba da sudi o ljudima po njihovom izgledu, profesiji, obrazovanju a on je prvi dan usao i u ispovedaonici opleo po svima!
Krivo mu je sto nije pobedio, ne moze da se nosi sa tim, to je njegov jedini problem! On mislio da treba da pobedi zato sto je "bolji" od drugih a ne razmislja da to mozda nije dovoljno, valjda treba necim i osvojiti publiku, a ne da te izaberu kao manje zlo?!

Pravi covek a pogotovo ako je pobozan ne treba da sudi o ljudima po njihovom izgledu, profesiji, obrazovanju a on je prvi dan usao i u ispovedaonici opleo po svima!
Krivo mu je sto nije pobedio, ne moze da se nosi sa tim, to je njegov jedini problem! On mislio da treba da pobedi zato sto je "bolji" od drugih a ne razmislja da to mozda nije dovoljno, valjda treba necim i osvojiti publiku, a ne da te izaberu kao manje zlo?!
Jeste,on nije ni pobozan ni duhovan ,kao sto bi jedan glumac i vernik trebao da bude.
Sam je rekao da kad je video kako jedan po jedan ukucanin ulazi u kuci,
da nece se ni sa kim sloziti i razumeti.
Nije im ni dao sansu,zbog svojih kompleksa vise vrednosti.
Pun je predrasuda,neke agresije ,besa,decko je tempirana bomba.

U bre nina pretera..tempirane bombe su bili neki bivsi ukucani ali nije tema sad..
Meni nije jasno zasto ljudi potenciraju foliranje u kuci kao negativno..ili da ima neko taktiku..jednostavno se vidi ko je dobar a ko los covek..vaspitan a ko prost.

Znam takve kao Borko,ne volim taj "tip" ljudi...njih se najvise plasim :)
U ocima mu se vide neke teske frustracije.
Sto se tice foliranja,to se podrazumeva.
Ne mozes tamo da se opustis,bar ja se ne bi opustila.

Pa dobro aj da te "podrzim" :D:D:D .
Mada ipak ocekivalo se da je Borko zajebant neki a ispalo da bas i nije. Ja da sam bio na njegovom mestu rasturio bi od zajebancije onu Mimi pa Kaju i ona dva smajsera Statora i Rotora.

Ajs mi je obican prostak. Onaj drugi Vikler takodje. Najobicniji primitivci koji misle da su strasno zabavni ako podriguju,prde i guraju u nos pola rolne toalet papira. Bezveze (ovo je licno misljenje)

uuuu ispala anastasija,ochekivano....
Sledeci ce 100% mister petro(petar)

joooj ovo mi je bilo totalno vrh moram da napishem:

Moje jedino
malo,madam,
najboljeme znash
najbolje te znam
chini mi se da osecash strah tugu i bol
jer to ne osecam ja
a jesam skroz poludeo,da,
zatvoren u sebe
ko u zatvoru sam
u ludilo proci ce
josh jedan dan,
objasni mi to,zar ti
nisam bio dovoljan?

To shto smo bili mi,
takav ne postoji film,
takav ne postoji stih,kad
dusha boli vatra gori,
ti si dim,mislio sam
da me volish al to su
samo sni samo zelim
da chujem tu laz,
barem mozesh
to za kraj da mi dash,
prelazim granicu
razuma,odlazim....

(Skaj je ovu pesmu posvetio bivshoj curi)
Ko ima pesmu......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back