Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ovaj kvazi glumac Bocko nije normalan. Pljuje po Čavi i Sky-u a iz bulje im ne izlazi 5 dana. Pljuje i po velikom bratu. Užas koji lik, isti Era. Forsira neki moral, a sam je oličenje onih najgorih ljudskih osobina. Sve to što sad priča mogo je lepo i u lice da im saspe.

Ma dajte ljudi molim vas. Niko ga nije terao da udje u kuću. Pa on pretenduje da bude glumac a sve ga nervira. Kad se baviš šou biznisom uvek ima ljudi koji te podržavaju i oni koji pljuju. Lik nije za taj posao i gotovo a pored svega toga jako je licemeran. Sam se tako predstavio, ništa nije režirano. Ajde neka mi neko odgovori zašto se družio sa BadCopy ako su oni po njegovim rečima odvratni? Ono kad je budio ukućane da im kaže kako maneken masturbira...pa mislim JADNO.

Nemam pojma, nisam ni ja gledala to.
U svakom slučaju, sada sam gotovo sigurna da će pobediti Ajs pošto se Sky zgadio svima nakon svega onoga s Kajom... VB se lepo dosetio da ih razdvoji, ali opet, jedan od njih dvojice odnosi kintu...
Ma VB je raspad sistema totalni. Prva sezona je bila najbolja, posle nje je svaka sve gora i gora...

POtpuno se slazem.
JA mislim da zbog slabe gledanosti ukucanima nije ni ponudjen dodatan boravak, kao onima prosle godine.
A da budem iskren, tek mislim da ce bti glupost "operacija trijumf"

A sto se tice pobede, ne bih potcenjivao ni "narodnjacku" Erinu snagu. nemojte zaboraviti, za razliku od prvog VB-a i VIP VB-a gde su se pobednici jos na sredini izdvojili i jasno imali maksimalnu podrsku publike, sad nema istaknutih favorita iz dva razloga. Prvo prosli VIP je imao "neutralnog" pobednika, sad je borba narodnjaci vs ostali, a favoriti (Ajs i Viker) su dosta izgubili ovim Viklerovim ponasanjem prema Kayi.

Cula sam da je Petar penom za brijanje napisao "Mimi, volim te" :)
Jao, bas su slatki i fini oboje :heart: Petar je ispao najbolji decko u kuci :)
Ne znam zasto ljudi izjavljuju da ih nervira, momak je samo nenametljiv, inace je jako pristojan i razumno razmislja.
Takodje nisam primetila da je uradio nista lose u kuci...

Da rezimiram, ja navijam za Mimi i Sladju. Mada ne bih imala nista protiv da pobedi i Petar, ali bi bilo lepo da pobednik prvi put bude neka devojka.

i lepo je Era rekao Kaji da joj Vikler svasta prica iza ledja,i ona opet nasrce na njega i balavi na svaki njegov osmeh! e glupo zensko....
a jesam li ja luda ili niko od ukucana nije bas shvatio onu njegovu poruku za kraj..."svetla u vasim glavama su ugasena,Borko vam zeli laku noc"...oni se odusevili,kao eto ostao je lik do kraja!a ne secam se da su uopste i smatrali njega likom dok je bio unutra!

Borko je skroz odlepio!!! Sad sam gledala onu jutarnju emisiju, kakvo je to ponasanje, svadja se sa voditeljkom, svi su mu krivi, sve je namesteno, izjavio je da je on zvezda?!! Da, da, kako da ne! :-P Jadnicak je mislio da ce da pobedi ako se bude ponasao kao Ivan Kreten Ljuba, bas je navian, sujetaj, zavidan, licemeran... UOPSTE mi ga nije zao!
Sto se tice pobednika, ne znam ko bi mogao da pobedi, niko se nije posebno izdvojio, bilo bi ok ako pobedi Ajs, i Petar je ok momak ali nije me nicim posebno odusevio...

Borko je skroz odlepio!!! Sad sam gledala onu jutarnju emisiju, kakvo je to ponasanje, svadja se sa voditeljkom, svi su mu krivi, sve je namesteno, izjavio je da je on zvezda?!! Da, da, kako da ne! :-P Jadnicak je mislio da ce da pobedi ako se bude ponasao kao Ivan Kreten Ljuba, bas je navian, sujetaj, zavidan, licemeran... UOPSTE mi ga nije zao!
Sto se tice pobednika, ne znam ko bi mogao da pobedi, niko se nije posebno izdvojio, bilo bi ok ako pobedi Ajs, i Petar je ok momak ali nije me nicim posebno odusevio...

I ja sam gledala i bila sam zaprepascena.
Prva recenica koju je izgovorio je bila ta da ima nesto licno da razjasni sa Marijanom Micic. Onda joj je rekao da je pre par godina umesto njega ona preko veze dobila posao da vodi neku emisiju, a da je to njemu sve ove godine stajalo na dusi kao teret i da je morao to sada da joj kaze. Katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!! Pa i da je stvarno tako bilo, zar mu je karijera toliko prazna da ga to godinama tisti i zar je toliko sujetan i prost da o tome prica na televiziji. Takodje je i licemeran, kao sto je bio i u kuci. Zasto joj to nije rekao u lice kad je dobila taj posao?! Na kraju krajeva, time je vise rekao o sebi nego o bilo kome i bilo cemu drugom. Tako javne licnosti ne smeju da se ponasaju, pogotovu one koje zele da drze do sebe, sto on vecno ali uzaludno pokusava.
Nisam odavno videla coveka koji je vise iskompleksiran, sujetan i moram da kazem jadan.

Slazem se sa svim sto je svejeok napisala, samo sam morala da dodam i ovo, posto mi je ubedljivo najnize i nikad nisam cula ni videla da je neka javna licnost tako postupila u medijima. Politicari su izuzetak :)
Taj covek je nezadovoljan ljudima, svetom i samim sobom. Pitam se samo u kakvoj li je kuci rastao kad je izrastao u ovo sto jeste danas i ko ga je uopste primio na akademiju.
SRAMOTA ZA SVOJU PROFESIJU!!!!!!!

Ne poznajem ga, Bogu hvala ;)
Ali mislim da ga ne treba znati da bi se zakljucilo koliko je ljubomoran i koliko ne podnosi svaku curu, kojoj je Vikler simpa i kod koje ima sanse. To je u serijalu pokazao mnogo puta, sto govori nesto...

ja mislim da ga treba poznavati da se nebi tako olako zaključivalo ;) i ne, nisam primetio da je ljubomoran,a sve što je rekao za Kaju i ostale ukućanke je istina.

Hajde bre, šta ste se okomili na čoveka, nije ni njemu bilo lako, zamislite vas da gađaju, kad počnete da radite nešto za šta ste školovani... :roll:

Vidim kako je skolovan. Jedan glumac mora da zna da isprica vic, da bude bar malo zanimljiv ljudima, da ima sarma. Ja ne znam gde je ovaj zavrsio akademiju. Glumci su bre ljudi zanimljivi za druzenje, za kafanu i ostalo, ovaj ne moze da animira nikoga.
Drugo, glumci su nauceni u skoli da NE SMEJU da reaguju na provokacije. Sta ce sutra ako neka budala dodje na predstavu i dobaci mu nesto? Da se skloni sa scene i upropasti predstavu? Cak je i Era pokazao veci nivo profesionalizma pevajuci sa stiropoLom u ustima :D:D:D Da ne pominjem koliko je to teze :)

I zasto nisu gadjali nekog drugog nego bas Borka?
Bas je poenta u tome da je najveca sramota za njega samog sto su ga gadjali dok je obavljao svoj posao za koji se skolovao.
Zasto niko nije gadjao Kaju dok je pevala? Zato sto ona zna svoj posao- zna da peva!!!!
Sto niko nije gadjao Milica dok je svirao bubnjeve? Zato sto zna da ih svira, zna svoj posao!

Ma Borko ga je smorio,kada je izashao rekao je da mu nije odgovaralo drushtvo u kuci i da nije mogao da se uklopi.....A shto se tiche njegove profesije,kakav je to glumac kada ne moze ni 5 min da drzi nechiju paznju...Pre izbacivanja uvlachio se sky i ajzaku,a kada je izashao opet je pocheo neshto da izmishlja....i on mi je ZVEZDA!!!

sujetan,zavidan, licemeran?! kakva gomila gluposti...dečko je samo shvato da se žešće zeznuo što je ulazio u VB kuću,baš kao i ona glumica iz prve sezone.

Pa ne videh da mu je neko branio da napusti kuću ako mu se ništa tamo nije svidelo...ali slatko je postati popularan ....ne zar?

Realno jedini čovek u kući koji je interesantan, a pri tom pravi VIP je Milić, mislim da će on uzeti lovu, mada bih volela da pobedi Petar. Žao mi ga je. Ono, znam da VB nije socijalna ustanova, ali kako drugačije u Srbiji doći do tolike love za kratko vreme, a da nisi lopov ili fuksa?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back