MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
A na anketi....shta ce biti,ostaje ovako...mislim....
Nek ostane ovako, otprilike, ko je za jednog, taj je i za drugog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na anketi....shta ce biti,ostaje ovako...mislim....
Ispada kao da nista lose ne moze uraditi..da promenis misljenje o njemu ..imas jednu sliku i kraj.pojasni,mooooolim te ovu rechenicuuuops:
Borko je skroz odlepio!!! Sad sam gledala onu jutarnju emisiju, kakvo je to ponasanje, svadja se sa voditeljkom, svi su mu krivi, sve je namesteno, izjavio je da je on zvezda?!! Da, da, kako da ne! :-P Jadnicak je mislio da ce da pobedi ako se bude ponasao kao Ivan Kreten Ljuba, bas je navian, sujetaj, zavidan, licemeran... UOPSTE mi ga nije zao!
Sto se tice pobednika, ne znam ko bi mogao da pobedi, niko se nije posebno izdvojio, bilo bi ok ako pobedi Ajs, i Petar je ok momak ali nije me nicim posebno odusevio...
Ne poznajem ga, Bogu hvala
Ali mislim da ga ne treba znati da bi se zakljucilo koliko je ljubomoran i koliko ne podnosi svaku curu, kojoj je Vikler simpa i kod koje ima sanse. To je u serijalu pokazao mnogo puta, sto govori nesto...
Hajde bre, šta ste se okomili na čoveka, nije ni njemu bilo lako, zamislite vas da gađaju, kad počnete da radite nešto za šta ste školovani...![]()
sujetan,zavidan, licemeran?! kakva gomila gluposti...dečko je samo shvato da se žešće zeznuo što je ulazio u VB kuću,baš kao i ona glumica iz prve sezone.