Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ukucani su se malo smorili,nisu vise interesantni kao pre.
a Anastasija moze da se dopadne samo ponosnom tatici! nisam znala da grupa Models jos uvek postoji i ko li to slusa da mi je znati! onaj delic pesme koji su pustili u njenom profilu- "********" -bas onako fino zvuci...totalno primereno za klinkice koje se odusevljavaju tim raznim modelima i modelsicama...

Svaki par je imao zadatak da izvede lutkarsku predstavu ... i kad je on izvodio, pitao je publiku više puta šta je ''onomatopeja'' .. na šta su ga ovi bledo gledali ... i naravno iz neznanja počeli da ga gadjaju nekim perikama i glupostima ... i tako kad god bi ponovio pitanje.

Na kraju je prekinuo predstavu, otišao u dvorište ...... oni mu se nešto izvinjavali .... ali definitivno mu je bilo jako teško. Uvredili su ga.

Ma daj,..to uopste nije lepo sa njihove strane,.stvarno nije u redu,..pa on je glumac zasto su se ponasali tako prema njemu...Meni ga zao. :(

Svaki par je imao zadatak da izvede lutkarsku predstavu ... i kad je on izvodio, pitao je publiku više puta šta je ''onomatopeja'' .. na šta su ga ovi bledo gledali ... i naravno iz neznanja počeli da ga gadjaju nekim perikama i glupostima ... i tako kad god bi ponovio pitanje.

Na kraju je prekinuo predstavu, otišao u dvorište ...... oni mu se nešto izvinjavali .... ali definitivno mu je bilo jako teško. Uvredili su ga.

kao prvo jel ti je realno da neko ne zna sra je onomatopeja alo smorio je pa su ga zato gadjali 10 puta je ponovio trebao je da odgovori na to pitanje posle prvog eventualno drugog puta...
kao drugo ko ga ... kad je to shvatio licno

Ma daj,..to uopste nije lepo sa njihove strane,.stvarno nije u redu,..pa on je glumac zasto su se ponasali tako prema njemu...Meni ga zao. :(

nisu zbog toga nego zato sto je smorio i bila je mnogo dobra fora sto su ga gadjali...

p0z

nije bio problem u tome zna li Borko shta je "onomatopeja" ili ne....vec se on spetljao i napravio lapsus u smislu umesto onomatopeja je izgovorio neku rech bzvz...pa su ga zbog toga przzili :)

To je predstava za bebe navodno a ne da pita roditelje tj. ukućane. I on se kao naljutio a šta je trebala Kaja da shavati kao uvredu jer je za pesmu dobila 4 poena a pesma joj je bila najbolja!
Mada mi je u celoj situaciji bio smešan Bićko kaže da ga Borko nije nasmejao ni malo a on je valjda neki glumac u nekim zabavnim predstavama a nikoga nije zabavio ni 2 minuta. Sve u svemu smor!

a sta su oni reperi kao izveli bolju predstavu!?jedan podrigne i svi odusevljeno pocinju da se smeju! Borko igra u predstavama za decu,prema tome zna sta radi,i sigurna sam (kao sto je Sladja rekla) da je smislio interesantnu predstavu,ali ostali mu nisu dali sansu zato sto ga ne podnose! da je bilo ko drugi zapoceo predstavu tako,garantovano ne bi doslo do onakve reakcije,odn.ponizavanja "slabijeg" u drustvu,da bi se oni sami osetili vaznijim i mocnijim! ja onakvo ponasanje nisam videla jos iz osnovne skole,i to nizih razreda. bas mi je zao bilo Borka,i trebalo je da im pokaze zube! Zorica bi lako to resila!!!

Mislim da ste previše pristrasni u vezi Borka.Činjenica je da ljudi imaju kratak fitilj..Borkova predstavica za decu je već od samog početka smarala,nekako je loše počeo..poenta je bila zaebancija pričica za decu,a ne neka prevelika ozbiljnost(mada je on izgleda takav,pa šta sad),takođe nekako imam utisak da se čovek stvarno nije dobro snašao u VB-u i da on sam ima predrasude u vezi celog tog showa i u opšte VB-a.Neki loš trip. Sve predstavice koje sam čula su bile zanimljivije i simpatičnije od njegove(bar kako je počela) A to što je glumac,mislim, pa šta?A jeste da su ga ovi preterali,poneli su se ko klinci najgori.

U duhu atmosfere u Kući i "legalnog" mešanja postelja, Vikluh je dobacio indijskom paru da će moći da primene znanja iz Kamasutre. Na to je Slađa odgovorila: "Pa, ja mislim da će zadatak trajati samo do večeras!". Zabezeknuti Vikluh je na to dodao: "Pa, ne, to je Kamasutra, indijska veština vođenja ljubavi. Napisana je čitava knjiga, najneverovatnijih ljubavnih poza. Zar nisi čula za to?". Slađa je rekla da nije.

HAHAHA...

Mislim da ste previše pristrasni u vezi Borka.Činjenica je da ljudi imaju kratak fitilj..Borkova predstavica za decu je već od samog početka smarala,nekako je loše počeo..poenta je bila zaebancija pričica za decu,a ne neka prevelika ozbiljnost(mada je on izgleda takav,pa šta sad),takođe nekako imam utisak da se čovek stvarno nije dobro snašao u VB-u i da on sam ima predrasude u vezi celog tog showa i u opšte VB-a.Neki loš trip. Sve predstavice koje sam čula su bile zanimljivije i simpatičnije od njegove(bar kako je počela) A to što je glumac,mislim, pa šta?A jeste da su ga ovi preterali,poneli su se ko klinci najgori.
слажем се , да се није снашао и да има предрасуде ,
то што су га гађали је била добра фора, као зезанција из филмова, он се до тад није баш уклопио па је схватио превише лично, . . а не као шалу ;)
шта ли се крило иза Боркове ономатопеје . .. :?:

ma sladja... da, nije cula za kamasutru i ne privlaci je mIlano... Meni je ona tipicna gusketina... Mimi se pokazala najmoralnija...Ah, mene Bicko toliko iritira da to nije notmalno.. MIslim, jeste li provalili njegove grimase koje slaze dok prica nesto, njegove ispusele fore, njegove bedne pokusaje da bude zanimljiv i u centru paznje.. Uf, kao nesto ***, znas brate... to ti kazem... da, da,da... Pravi onaj umisljeni ficfiric kojeg je uhvatila kriza srednjih godina... MARS BRE NAPOLJE! borko- vidi se da je dobar ali jednostavno mu nije mesto u kuci VB, previse je neiskvaren

Ja vise ne gledam VB,zbog Borka...Znaci ja zamalo nisam zaplakala,ali su tu bili cimeri od moje s estre pa sam se iskontrolisala...Znaci stvarno su se svi poneli jadno,decko se bavi time i oni tako...I jos posle kad se molio...UZAS...Nemam nista protiv nikga,cak sam glasala sa bad copy,ali sada bih volela da pobedi Borko...Ono je bilo krajnje odvratno od njih,i to je onaj Peca zapoceo...Mislim njihovo je kao bilo smesnije,jedem preceneog mrmota...

U duhu atmosfere u Kući i "legalnog" mešanja postelja, Vikluh je dobacio indijskom paru da će moći da primene znanja iz Kamasutre. Na to je Slađa odgovorila: "Pa, ja mislim da će zadatak trajati samo do večeras!". Zabezeknuti Vikluh je na to dodao: "Pa, ne, to je Kamasutra, indijska veština vođenja ljubavi. Napisana je čitava knjiga, najneverovatnijih ljubavnih poza. Zar nisi čula za to?". Slađa je rekla da nije.

HAHAHA...

Karamba i Karambita
ona Bosanka je glupa ko tele
pa aj da ga nije i najjasnije cula pa da pomisli
rekao je sjutra
nego covjek jasno i razgovjetno kaze KAMASUTRA
I onako glupa da ispadne
bruka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back