EpOx_
Domaćin
- Poruka
- 3.506
OOOoooooooooooo ove nedelje Bicko leti napolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki par je imao zadatak da izvede lutkarsku predstavu ... i kad je on izvodio, pitao je publiku više puta šta je ''onomatopeja'' .. na šta su ga ovi bledo gledali ... i naravno iz neznanja počeli da ga gadjaju nekim perikama i glupostima ... i tako kad god bi ponovio pitanje.
Na kraju je prekinuo predstavu, otišao u dvorište ...... oni mu se nešto izvinjavali .... ali definitivno mu je bilo jako teško. Uvredili su ga.
ono sa Borkom je stvarno bilo bzvz...potresla me je ona scena kada se jadni Borko moli u muškoj sobi...***,ljudi umeju da budu jako okrutni.
Zasto se molio???
Svaki par je imao zadatak da izvede lutkarsku predstavu ... i kad je on izvodio, pitao je publiku više puta šta je ''onomatopeja'' .. na šta su ga ovi bledo gledali ... i naravno iz neznanja počeli da ga gadjaju nekim perikama i glupostima ... i tako kad god bi ponovio pitanje.
Na kraju je prekinuo predstavu, otišao u dvorište ...... oni mu se nešto izvinjavali .... ali definitivno mu je bilo jako teško. Uvredili su ga.
Ma daj,..to uopste nije lepo sa njihove strane,.stvarno nije u redu,..pa on je glumac zasto su se ponasali tako prema njemu...Meni ga zao.![]()
nije bio problem u tome zna li Borko shta je "onomatopeja" ili ne....vec se on spetljao i napravio lapsus u smislu umesto onomatopeja je izgovorio neku rech bzvz...pa su ga zbog toga przzili![]()
слажем се , да се није снашао и да има предрасуде ,Mislim da ste previše pristrasni u vezi Borka.Činjenica je da ljudi imaju kratak fitilj..Borkova predstavica za decu je već od samog početka smarala,nekako je loše počeo..poenta je bila zaebancija pričica za decu,a ne neka prevelika ozbiljnost(mada je on izgleda takav,pa šta sad),takođe nekako imam utisak da se čovek stvarno nije dobro snašao u VB-u i da on sam ima predrasude u vezi celog tog showa i u opšte VB-a.Neki loš trip. Sve predstavice koje sam čula su bile zanimljivije i simpatičnije od njegove(bar kako je počela) A to što je glumac,mislim, pa šta?A jeste da su ga ovi preterali,poneli su se ko klinci najgori.
U duhu atmosfere u Kući i "legalnog" mešanja postelja, Vikluh je dobacio indijskom paru da će moći da primene znanja iz Kamasutre. Na to je Slađa odgovorila: "Pa, ja mislim da će zadatak trajati samo do večeras!". Zabezeknuti Vikluh je na to dodao: "Pa, ne, to je Kamasutra, indijska veština vođenja ljubavi. Napisana je čitava knjiga, najneverovatnijih ljubavnih poza. Zar nisi čula za to?". Slađa je rekla da nije.
HAHAHA...