Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AAAAAAA i meni se svidja vikler.....
Pitam ja danas nastavnicu fizichkog,ko vam je najlepshi u kuci vb...
A ona posle nekoliko minuta razmishljanja:Vikler
A ja pomislih u sebi nema tu shta da se misli,Vikler je najlepshi dechko u ciku....

Znala i ja ko je vikler bre...Jos u onom spotu sa Marchelom mi je zapao za oko,do tad mi je bio bzvz...al se ne lozim na njega,nego na Marchela,tako da vam ga prepustam,posto i nije neki u krevetu:lol:

Anastasija...

pre....

i posle....

61212_anastasija_budjic18_123_980lo.jpg

Imam samo jedno da kazem: FUJ!

ahahahahahahaahаахаа малопре је Ајзакова беба почела да плаче из свег гласа, и кад није мого да је смири, тако што је псовао и вртео је, узео је, умотао све у пешкире и ћебад и затворио у фиоку ! !
:lol:

ajs/vikler, mimi, era - ftw

milić - napolje

----------------------------------------------------
danas je Era izložio možda najbolje obrazloženje za nominaciju u istoriji VB-a, nominuvši Milića. ne mogu da se ponavljam, ko je gledao znaće.
Milić je tako jedna odvratna osoba i diktator, i neuračunljiv kostur u raspadu, podseća me na Murraya iz 'Monkey islanda' (PC igrice).

Era, kakav je da je, jedini se glupira i bez blama zeza sa mladjima, bez napetosti i ostalih klimakteričnih ispada.
Mimi, normalno devojka, iako je na prvi pogled izgledala ko najgora plastikanerka sa splava nekog, ali to samo pokazuje da ne treba biti odsečan i generalizovati, nego će vreme da pokaže svoje.
Ajs/Vikler - no comment. jednostavno carevi.

ajs/vikler, mimi, era - ftw

milić - napolje

----------------------------------------------------
danas je Era izložio možda najbolje obrazloženje za nominaciju u istoriji VB-a, nominuvši Milića. ne mogu da se ponavljam, ko je gledao znaće.
Milić je tako jedna odvratna osoba i diktator, i neuračunljiv kostur u raspadu, podseća me na Murraya iz 'Monkey islanda' (PC igrice).

Era, kakav je da je, jedini se glupira i bez blama zeza sa mladjima, bez napetosti i ostalih klimakteričnih ispada.
Mimi, normalno devojka, iako je na prvi pogled izgledala ko najgora plastikanerka sa splava nekog, ali to samo pokazuje da ne treba biti odsečan i generalizovati, nego će vreme da pokaže svoje.
Ajs/Vikler - no comment. jednostavno carevi.

Slazem se za Ajsa i Viklera, stvarno su najjaci likovi! Ali i Milic je do jaja lik! Ona plastikanerka Mimi je imbecil!

a sta se desilo?

Svaki par je imao zadatak da izvede lutkarsku predstavu ... i kad je on izvodio, pitao je publiku više puta šta je ''onomatopeja'' .. na šta su ga ovi bledo gledali ... i naravno iz neznanja počeli da ga gadjaju nekim perikama i glupostima ... i tako kad god bi ponovio pitanje.

Na kraju je prekinuo predstavu, otišao u dvorište ...... oni mu se nešto izvinjavali .... ali definitivno mu je bilo jako teško. Uvredili su ga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back