Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad bi sada raspravljali u Mimi,ona me je iznenadila ali u pozitivnom smislu-bash je extra lik,ali je preterano digla frku oko Milica,kao samo da dokaze da je ona riba i da se neko u kuci zaljubio u nju....

Mimi kad je vidis mislis da je najgora k,ali je prava pravcata ona tradicionalna crnogorka

al onaj njen naglasak
brrr
nijesam
AnaBg nisi u pravu.TO je pravcata crnogorka koja je ''malo'' seljanka ali misli da je jako fensi i urbana.
Onaj njen naglasak :mrgreen: to je ubijedljivo najgori nikšićki naglasak koji sam ikada čula od ženske osobe .a i ja govorim isto nikšićkim akcentom,ali nikad,ama nikad takvim....sad sam se još popravila...ali NIKAD nisam takvih kao što je Mimin.

AnaBg nisi u pravu.TO je pravcata crnogorka koja je ''malo'' seljanka ali misli da je jako fensi i urbana.
Onaj njen naglasak :mrgreen: to je ubijedljivo najgori nikšićki naglasak koji sam ikada čula od ženske osobe .a i ja govorim isto nikšićkim akcentom,ali nikad,ama nikad takvim....sad sam se još popravila...ali NIKAD nisam takvih kao što je Mimin.
hehe , istina ziva :)
btw mozes misliti kako nama izgleda naglasak novosadjanki :roll:

Bosanci,Crnogorci jesu zanimljivi cak simaticni kada govore...Crnogorke mi deluju grube i hladne kada govore a Bosanke kao i predrasudi o njima glupe...vise se jezim na Bosanke

hehe , istina ziva :)
btw mozes misliti kako nama izgleda naglasak novosadjanki :roll:

Ja volim Bosanski akcenat, pogotovu kad ga su u pitanju Bosanke :mrgreen:
@AllEyesOnMe , meni više smeta kada muški pričaju novosadskim akcentom,jer mi djeluje ženskasto (izvinjavam se nnovosadskim korisnicima foruma,ali to je samo moje iskreno mišljenje)
'Fala bogu da je otišla!Mada je i ovaj Bićko kreten.Ova Anastasija mi nije lijepa...Ima veliki nos i oštre crte,a ja to ne volim.
Vikler ,nije ružan, ne može se reći da je ružan,ali u kući nema niko da je lijep.Onaj Petar mi je mnogo gadan,ali ako ćemo objektivno jeste lijep (iako ja ne volim takav tip ljepote,po pravilu je lijep)

jelenko je o.k. ali je upao medju vukove pa se nije snaso.. milic svira klincu samo se dere da bi bio u centru paznje, Pele je PELE, zorica nista narocito al je iskreno otkacena.. era za svoje godine cool, cak su ga i reperi zgotivili, bicko me razocaro pravi pecaros, smor..

Vikler ,nije ružan, ne može se reći da je ružan,ali u kući nema niko da je lijep.Onaj Petar mi je mnogo gadan,ali ako ćemo objektivno jeste lijep (iako ja ne volim takav tip ljepote,po pravilu je lijep)

E bre, ti i ja imamo slican ukus :) Provaljujem da nam se cesto poklapaju misljenja po pitanju izgleda muskaraca :)

Slazem se za Petra. On, kao sto ti rece, po pravilima jeste lep, ali meni nesto nije interesantan, nekako nije privlacan, ne svidja mi se taj tip lepote.

Vikler nije lepotan, ali nije nikako ruzan, simpa je decko :) Interesantniji mi je kao muskarac od Petra.

Kad smo kod Petra on mi je odvratan(izvini Madonna ali morala sam...)
Najlepshi je Sky Wikler(po meni) zeza se uziva.....ma sve extra...
Naravno da je Sladja najlepsha u kuci,a shto se tiche one modelsice no komentar/.......

naopako koja rugoba sinoc udje u kucu... što se tiče devojaka, meni sladja uopste nije lepa. devojka normalnog i prosecnog izgleda- lepsa mi je kaja od nje-mada mi ni jedna nije lepa, ali vikler mi je decko takav slatkis, kao jedno veliko dete, da ga samo ljubis, mazis i pazis... jao, slatkica, ja licno vise volim crne ali i ovaj plavusan mi je bombonica... Petar, mi je ona klasicna proslavljena muska lepota- tipa Bred Pit, nista neobicno sve po pravilu, lepe okice mali nosic, pune usne i cetvrtasta vilica... Niakd ga ne bih pogledala, samo zbog njegovog pederstva, ne znam je li ili nije gej( nemam ja nista protiv gejeva), sta vise bolje bi bilo da jeste gej nego da nije, onda bar ima opravdanja za njegovo feminizirano ponanje a ovako...

P.S. zaludnik dobar ti avatar:lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back