Nigrutin je duhovit i prirodan, a onaj rotor je takav promasaj da bi mu trebalo dati sve pare, jer pocinje da mi ga biva zao koliki je luzer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve me vise podsecaju na onog Macu.
takodje.a Nigrutin i Vikler pocinju da me nerviraju jer svakoga spustaju i ja licno ne volim takva ponasanja,....
ja priznajem MNOGO sam matora te mi njihovi fazoni uopste nisu smesni. :smile:
Da, oni imaju filozofske fore koje niko ne moze da shvati , fore su im bas kul mada su prevazidjene prije 20 godina oni su legende moji idoliVec sam rekla za koga navijam,ali objektivno,Nigrutin i Vikler nece pobediti jer se isuvise izdvajaju i vecina ljudi(nazalost) ne kapira njihove sale...Mislim da ce pobediti Borko,nekako najvise 'odgovara' profilu pobednika...Steta..
A to da su 'reperi' neobrazovani bla bla je totalna glupost citala sam nekoliko Viklerovih intervjua i mogu reci da je covek veoma pametan.E sad sto vole da se zezaju im je samo +
Vikler je talentovan dečko,ali je pre svega buntovnik,zato mi je on favorit zajedno sa njegovim drugarom Gigrutinom...mislim da je ova sezona bolje ogledalo društva u Srbiji nego prva sezona VBa sa anonimusima...
p.s. Borko je ispao odvratan...nije mi se svideo onaj ispad u ispovedaonici,a koliko se Maša ulizuje reperima toliko se on ulizuje Eri i Vukašinoviću...
da ali miki nije ljude za******o ko sto rade ova dvojica...Slazem se u potpunosti.....
p.s. napisao/la si Gigrutin,nishta bitno,verovatno sluchajna greshka......
da,da.....
Borko mi je toliki smor,on verovatno kao i Ivan u VB1 nece nikom smetati pa ga nece niko ni nominovati....ali chim bude bio daj boze da publika navali na njega....
Da Masha smara,pravi se duhovita,pametna,ali pored svih njih,nece to tako lako proci....
Era mi se ne svidja,dobro jeste da je legenda i da chovek zivi vec sto god. ali brate smara i mislim da ce prvom prilikom ugrabiti da nominuje ajsa i sky......:x
okrenula sam 5 str. i videla vashe komentare,da istina je da se izdvajaju,mogu josh i 500 puta da ih nominuju nece ispasti,setite se mikija....
a,da vec su dobili pola publike,a Beograd i okolina ih zna,tako da...
da ali miki nije ljude za******o ko sto rade ova dvojica...![]()
ali svejedno ako njih izbace iz kuce necje biti mnogo zanimljivo tako da je meni svejedno..
Ima li ko bolji od Sky viklera????
bad copy najjaci i do kraja
slazem se da ako ih izbace gube polovinu gledalaca,ja ionako gledam samo zbog njih dvojice.....![]()