Veliki Brat VIP

Ko odnosi novac?

• Borko Sarić

• Mirjana Đurović-Mimi

• Milić Vukašinović

• Katarina Ostojić

• Slađana Pejić

• Bad Copy Sky Vikler/Ajs Nigrutin

• Anastasija Modelsica

• Petar Perović

• Era Ojdanić

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliki je primitivac onaj Era, nemam rijechi...
i ona Masha me nervira strashno... ona baba takodje. joj kako me samo nervira... kao sama pojava iritira...

nisam do sad pratila VB, ali ovog puta gledam samo zbog njih :arrow:
badcopy.jpg

a068.gif

hahaha, tako je. najveći likovi koji su ikad ušli u kuću (pored Djankarla, živeo karlo!!!)

ali Era, 'onaj VinKler prdi ko lička mazga kad je natovariš' :lol::lol::lol::lol:

Era jeste primitivac, ali verujem da je istina sve sto je ispricao da rade reperi, prema tome oni su jos veci primitivci, jer urbani tipovi se tako ne ponasaju, ne razumem sta tu nekome moze da bude zanimljivo...
Borko je smor, ali navijam da voditeljka ispadne jer se mnogo folira i glumi, treba joj popularnost, ali nema bas ni jedan adut kojim bi je zaradila, cak su mi one prostacine Era i reperi zanimljiviji od nje

Ajd da i ja prokomentarisem ukucane : Ajs i Vikler su definitivno moji favoriti (Ajs je stvarno carina bio i ost'o dok se Vikler malo folira ono al i on se popravlja vremenom, a i mislim da bi bilo najpostenije da oni uzmu te pare, jer su takvi kakvi jesu inace a i nisu nikad ni videli tolike pare, ovi ostali il ne zasluzuju te pare, il imaju vec kintu, neke sljake po inostranstvu,motele, bla bla....),Era jeste onako seljak,al ono vidi se da je dobra dusa i da je ovako lafcina,Milic je isto car na svoj nacin,Bicko ono tu i tamo, dok me onaj maneken nervira (al sva sreca ni ne primecujem ga mnogo, kao ni onog Borka koji je ono verovatno covek na mestu al evidentno je da je zalutao tamo), a sto se zenskog dela tice : Zorica mi je najjaca,pogotovo mi je bilo vrh kad sam video da fura starke i lozi se na Korn ;D,ona sa b92 mi je manje-vise Ok,dok one 3 curke su mi ono, ajde ona Mimi iako sva onako plasticna i priglupa malo rekao bi, sticem utisak da je ovako dobronamerna cura,dok one 2 jes da dobro izgledaju, al vidi se da su ono lujke, i onako deluju mi prilicno plitko kao osobe, a i nervira me to sto se stalno nesto trude da izgledaju kao nesto glamurozno i sta ti ja znam......ono tipicne one glupace sa splavova...........

ono sinoćno ponašanje Erosa i Milića je najglupljih 10 minuta srpske reality show istorije.
ispucaću sav kredit na Milića čim mi se pruži šansa,jer je očigledno umislio da je on vođa čopora...

Da...i meni se već popeo na *****.Takvi obično ne opstaju dugo u kući i čim prvi put budu takvi nominovani,lete napolje pa neka kući masira te konjske zube od 16.000 evra i neka se dere na njegovu ženu ako ga prekida u razgovoru.

Milic je car. Mislim, za razliku od ove dvojice pajsera, on je sa svojih 60 godina manje vishe radio sve u zivotu. Mislim da je kroz njegov organizam proslo toliko droge i alkohola da to nije normalno. I ako hoce nekog da podjebava moze to da radi sa punim pravom, jer iza sebe ima i godine i iskustvo.
A sada me zanima, zasto su Ajs i Nigrutin carevi? Jer tu kao nesto glume urbane tipove i prde na mikrofon. Pa to moze svaka budala da uradi. Ali vecina to ne radi, jer to prelazi i granice lepog ponasanja, i granice normalnosti, i jednostavno - degutantno je.

jao i kod nas počeo big brother celebrity

KATASTROFA

koja pishurija....od 8 celebrity natjecatelja
dva su gej i jedan transvestit iz Slovenije
(šta je previše, previše je):roll:
ostali:
od Dine Dvornika žena
neka manekenka (kažu sa nalepšim osmehom Hrvatske):heart:
pa pjevač Sandi, neki tv voditelj...jao ovo je za Malnarovu Noćnu moru:mrgreen:

upravo završilo a "šou" traje tri nedelje:roll:

KATASTROFA

ostali:
od Dine Dvornika žena

A sto? Meni je bas simpa vas Big Brother, kuca vam je uvek lepsa nego ova nasa,....
Meni su bas zanimljivi ovi vasi celebrity :D

au ljudi videsteli onu bosansku "manekenku" sinoć, peva seja i igra... A tačno se vidi da se sva lomi od glumatanja, da se svidi narodskoj masi... Joj kakva je sva vestačka sve neke grimase slaže, a glupa ko tuka... Najsmesnije mi bese kad je rekla da je na vec poznata u svetu manekenstva i da je pariz i Milano ne privlace puno... A ona mi je kao prosla sveta i sveta.... Verovatno uradila 3 revijice pa sad... Možda gresim ali me tako nervira, meni je sada Mimi licno normalnija od nje i zgodnija( za pojam manekenke), ova mi je sva krupna ni prosla pored manekenske gradje... Bad Copy su mi ono, boli ih k.... za sve i tako i treba, a masa koja im se dodvorava, ok Milic jeste iskusniji i principijalniji od svih njih ali je mnogo glasan i temperamentan, ono Eros, bruka nas u svetu( ako iko gleda naseg Vb), maa vidi se da nije zloban u dusi, ali je pedofil i prava one dzibra za pod satru... .. Al sam zla??!11 xe xe xe.... Zorka me iznenadjuje pozitivno, Kaya i onaj pederčić... au jeste videli sinoć kako se mlati dok igra onaj manekencić... O bože, stvarno je feminiziran do krajnjih granica... A meni uopste i nije lep, ako nije gej onda je bi sigurno.... Ne znam samo sta Sladja i mimi izigravaju sa onim sesiricima, i Masa nocas kad je stavila naocare... Wooooow, oni su mi svi u kul fazonu, yeah, vau oni su svi moji idoli...

A sto? Meni je bas simpa vas Big Brother, kuca vam je uvek lepsa nego ova nasa,....
Meni su bas zanimljivi ovi vasi celebrity :D

veoma...kao da ju je Vritni Spirs dizajnirala:mrgreen:

nego sad je repriza na RTL ...jao pa Neven ciganović je ušao sa maskom Michael Jacksona i onada ju skinu kad li :shock::shock: maska lepša od onoga ispod

jao na šta taj čovek liči

al ovo svaka čast za masku...dobra ideja...dakle smeje se na vlastiti račun što si je sa onim silnim silikonima po licu unakazio lice

jao bit će trasha

Salome-u (inaće nekada muško sada pola žensko pola muško) skoro joj cice ispale

gledajte ko hvata hrvatski RTL:lol:

KATASTROFA

ostali:
od Dine Dvornika žena

au pic..
jel to sanatorijum za nervne bolesnike ili show
sandi au pic..
sta sve ljudi nece uradit za malo slave i para

au pic..
jel to sanatorijum za nervne bolesnike ili show
sandi au pic..
sta sve ljudi nece uradit za malo slave i para

slažem se za Sandija...ovo će mu biti životni the best of BLAM njegove karijere:mrgreen:
ja bih na njegovom mestu pobegao glavom bez obzira van te kuće ....

ostali ukućani se međusobno poznaju jer dolaze uglavnom i sveta "mode", "gej" i "medija" a to je sve troje VEOMA usko povezano:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back