gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
trachara:...a ja se bas pitam kakvi su to ljudi koji se pitaju kakvi su ljudi koji to prate...
Pa lepi i pametni....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trachara:...a ja se bas pitam kakvi su to ljudi koji se pitaju kakvi su ljudi koji to prate...

raindog:e nego predlog ovom iznad mene, ako bi josh nekako mogao uz ta dva oka da ubaci i prenos iz skupshtine, ja verujem da bi to tek bio full pogodak, ono chisto da se vidi kaki smo zaista

kučka:necete valjda opet o Velikom bratu ??..![]()

SANDRINAbg:Hahahaha...takodje...a usput izanaliziraju sve likove do detalja...
Stigla sam sinoc malo da smeknem...Pedja mi sada deluje najkul...
Maneken je simpa...fin decko...
Maca...izgleda se ispucao...sve manje mi se svidja...isuvise seljakluka...
Bosanka...ko to dovede ovde... gde joj jezik ostade...mis'im, one su bar po tome poznate, nezavisno sta pricaju...![]()
![]()
"Ona voli zvezdu"...bese Danijela...sem onog plakanja...nisam upratila zasto, al' sam u startu rekla da samo sto se nije rasplakala...sve vise mi je simpa...
Pevaljke...videcemo...
Marta...kanda je drma narko-kriza...samo sto nije pukla, a i ljudi se sklanjaju od nje...![]()
p.s. Kad oni spavaju? :shock:

alya:Toliko o analizi....![]()
![]()
Bad_Wolf:Debilana PART II
---
Jos kada prevrtim kanale, pa vidim na Pinkovachi Ruski rulet i onog zadriglog, masnog, neduhovitog i primitivnog prekodrinskog humanoida - volim da vidim dno sredine i kojoj zivim: resava mi mnoge dileme...
trachara:ma znate sta, ako jednom rodmanu nije bilo ispod casti da ucestvuje u velikom bratu, nije ni meni ispod casti da gledam...i bas me zabole sto se neko iscudjava!
sta je sve meni cudno, pa ne smaram nikoga zbog toga![]()
od soka...a sliku nebi da stavljam da se ne uplase forumasi...trachara:stvarno su posebna sorta ove folkerke ...
meni je danijela skroz sweet.
gde si bre ti nato!?

rastamann:Chekajte, jel' moguce da toliko vas nema trunke mozga u chontari chim prate to i kao znate sve likove, bedachite se ako je neko nominovan i sl..