Veliki brat VIP

ucesnici u vip velikom bratu su ... bez komentara...
marta keler, onaj maneken, maca(ludak), glumica(ona voli zvezdu) i ex fudbaler su likovi ostali ... kao sto rekoh bez komentara...

A sto se tice kuce uzas i nesklad boja cist sarenis...

jao goga je katastrofa izlizat ce joj se i gu.zica i kauc od sjedenja i lezanja, pa riba nista ne radi, ne mice d.upe sa kauca i jos ismijava on koji rade po kuci, e nece tako dugo ostati u kuci, bas je umisljenja.

Ćao svima za početak.

Napravio sam ovaj program za uživo gledanje Velikog brata VIP. Ima mogućnost snimanja jedno od "očiju" a gledanje oba oka istovremeno. Malom kompresijom podataka korisnici sa modemima mogu da gledaju program takođe uz minimalne gubitke kvaliteta.

Po startovanju programa odaberite Mondo ili Nadlanu i zabava počinje.

Verzija je 0.05, korisnički interfejs nije bogat ali avaj, služi svrsi.

Sve pohvale i primedbe na pingrai00@yahoo.co.uk

Download na http://www.sendspace.com/file/2o12bu

P.S. Ako neko ima slobodnog mesta na serveru da hostuje moj program, javite se na mail.
P.S.S. FREEWARE!

trachara:
...a ja se bas pitam kakvi su to ljudi koji se pitaju kakvi su ljudi koji to prate...

Hahahaha...takodje...a usput izanaliziraju sve likove do detalja... :lol:

Stigla sam sinoc malo da smeknem...Pedja mi sada deluje najkul...
Maneken je simpa...fin decko...
Maca...izgleda se ispucao...sve manje mi se svidja...isuvise seljakluka...
Bosanka...ko to dovede ovde... gde joj jezik ostade...mis'im, one su bar po tome poznate, nezavisno sta pricaju... :lol: :roll:
"Ona voli zvezdu"...bese Danijela...sem onog plakanja...nisam upratila zasto, al' sam u startu rekla da samo sto se nije rasplakala...sve vise mi je simpa...
Pevaljke...videcemo...
Marta...kanda je drma narko-kriza...samo sto nije pukla, a i ljudi se sklanjaju od nje... :lol:

p.s. Kad oni spavaju? :shock:

SANDRINAbg:
Hahahaha...takodje...a usput izanaliziraju sve likove do detalja... :lol:

Stigla sam sinoc malo da smeknem...Pedja mi sada deluje najkul...
Maneken je simpa...fin decko...
Maca...izgleda se ispucao...sve manje mi se svidja...isuvise seljakluka...
Bosanka...ko to dovede ovde... gde joj jezik ostade...mis'im, one su bar po tome poznate, nezavisno sta pricaju... :lol: :roll:
"Ona voli zvezdu"...bese Danijela...sem onog plakanja...nisam upratila zasto, al' sam u startu rekla da samo sto se nije rasplakala...sve vise mi je simpa...
Pevaljke...videcemo...
Marta...kanda je drma narko-kriza...samo sto nije pukla, a i ljudi se sklanjaju od nje... :lol:

p.s. Kad oni spavaju? :shock:

Toliko o analizi.... :lol: :lol:

ma znate sta, ako jednom rodmanu nije bilo ispod casti da ucestvuje u velikom bratu, nije ni meni ispod casti da gledam...i bas me zabole sto se neko iscudjava!
sta je sve meni cudno, pa ne smaram nikoga zbog toga :roll:

Bad_Wolf:
Debilana PART II

---

Jos kada prevrtim kanale, pa vidim na Pinkovachi Ruski rulet i onog zadriglog, masnog, neduhovitog i primitivnog prekodrinskog humanoida - volim da vidim dno sredine i kojoj zivim: resava mi mnoge dileme...

Da li je i "prekodrinski" jedna od mana pomenute licnosti?

A pitam se na koga ti vise licis: na zadriglog, masnog, neduhovitog i primitivnog prekodrinskog humanoida ILI na hot sexy manekena?

trachara:
ma znate sta, ako jednom rodmanu nije bilo ispod casti da ucestvuje u velikom bratu, nije ni meni ispod casti da gledam...i bas me zabole sto se neko iscudjava!
sta je sve meni cudno, pa ne smaram nikoga zbog toga :roll:

Ma smaraj smaraj bolE te ....

Dakle gogica je dno ... karleuša tik uz nju (namerno su napisane malim slovima) ... čoveče, ko da ih je ista majka vaspitala.

Evo za sve zesce analiticare i one koji prate taj cirkus.....
a036.gif
:mrgreen:

http://velikibrat07.nadlanu.com/live_stream/#%20Mix%20Kamera%201%20-%20Brza%20Konekcija!!

trachara:
stvarno su posebna sorta ove folkerke ...
meni je danijela skroz sweet.
gde si bre ti nato!?

Znači toliko su nevaspitane da je to jezivo ... Maca mi se dopao na početku, ali je previše počeo da paradira i da se folira - sav mi je izveštačen u nadi da bi mogao biti frajer.

Onaj maneken mi je simpatičan i ne meša se mnogo u one duboko intelektualne razgovore o filmu, muzici i sl.

Tračaro, dušo, pa tu sam .... posmatram vas ko VB ukućane :mrgreen:

kako znas, sam?
znala sam da ce nominovati danijelu ...bezveze
a sto djani izlazi, bas mu dobro ide?

pedja me juce razocarao, sto nije ispao dzentlmen, pa odbrusio maci kad je napljuvavao danijelu (kad je lupao kako se ona pali na pedju, a pedja je ne j... 2%...tako nesto)
od njega sam bas ocekivala neku smekersku izjavu...

Back