Veliki brat VIP

Nego, sad mi kolega pokaza...'ebo te, na bosanskim forumima koja pljuvacina...ono, dosla Emina da izdrnda Beogradjanke...nek' samo cekaju kad ih nabode i slicno... :shock:

Jel' se kod njih prikazuje isti VB..? :shock:

Oni to za onu bubuljicavu kozu...e svasta cu jos da cujem, hahaha :lol:

Jos pogotovo sto su u kuci jedine Beogradjanke Olja i Danijela...uz to je Olja ganci...dorcolka...eeee, ovo nista ne valja...osveta sledi...cemo da izbacujemo svakak'e jezicare... :roll: :mrgreen:

e kad pomenu bosance...ima onaj kviz (ili kako se to vec zove) "uzmi ili ostavi"... i tu ucestvuju i oni iz vb..a nema bosanca...mis'im, nema ni crnogorca, ali on je ljut, ako se dobro secam...

prognoziram da ce subotnje iznenadjenje biti ubacivanje u kucu marijane, voditeljke prvog serijala, i veoma se radujem tome....

a od dvoje nominovanih, voleo bih da ispadne danijela, ocigledno nije kadra za tu dozu napora i stresa... mada glasaci su nepredvidljivi i sve je moguce....

He he...hm...nego... 8-)

Nesto mi upade...sorry...ja to sama sa sobom... :razz:

Jeste li primetili kako se onaj Maca non-stop drapa i cese...'ebo te, zavlaci ruke u gace i posle toga dira hranu...i svi su tamo i niko ne reaguje i jedu...aaauuuuuuuuu...bljak...fuj :twisted:

p.s. Ni malo mi vise nije simpatican... :-?

Back