Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Ni ja ne kapiram normalna devojka ne mogu joj naci manu..nego verovatno ova nakaza ce praviti sranja pa skace rejting
Nakazno neko vreme,kad derpevci kolo vodo...bem ti život usr.ni

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne kapiram normalna devojka ne mogu joj naci manu..nego verovatno ova nakaza ce praviti sranja pa skace rejting
Nakazno neko vreme,kad derpevci kolo vodo...bem ti život usr.ni![]()
a ko je izašo iz kuće??
nisam gledala jel može neko da mi kaže xDD![]()
Ana, piše na prethodnoj strani....
normalno da su ostavili trandžu, jer je jedini makedonac što znači da bi njegovim ispadanjem izgubili gledaoce u makedoniji (mada ja koliko sam upućena ni u mk ga ne gotive preterano)
može li neko da mi odgovori na par pitanja, pošto nisam gledala vb?
1.zašto je Lepa plakala?
2.zašto je Anabela plakala?
3.da li se Anabela muva sa Mladenom?![]()
Ne gledam ovo redovno, ali iz nekih snimaka skontah da:
1. Lepa je plakala jer je Era uvredi k'o mandzuku
2. Anabela je plakala jer je kao kapiten morala da donese neku odluku, ali se uplashila da ce nekog sluchajno da uvredi, a uvredjivanje, jel' te, doprinosi brzem letenju iz kuce.
3. ono dvoje su mi bili toliko odbratni u ispovedaonici zderuci one jagode sa shlagom da sam iskljuchila tv. U novinama prochitah kako se kaje shto je pokazala Mladenu da joj se svidja, jer se on njoj, zaboga, uopshte ne svidja, no alkohol je progovorio iz nje... ili tako neshto.
Nadam se da sam laichki pomogla.
A sta je sa Lepom? Sto ona nije ucestvovala u onoj igri sa jajima?
normalno da su ostavili trandžu, jer je jedini makedonac što znači da bi njegovim ispadanjem izgubili gledaoce u makedoniji (mada ja koliko sam upućena ni u mk ga ne gotive preterano)
može li neko da mi odgovori na par pitanja, pošto nisam gledala vb?
1.zašto je Lepa plakala?
2.zašto je Anabela plakala?
3.da li se Anabela muva sa Mladenom?![]()
1.Lepa je plakla zbog Anabele.
2.Anabela je plakala zbog Lepe.
3.Anabela se muva sa Mladenom
Nema veze ono stvorenje sa Makedonijom jer koliko sam čuo i tamo u Makedoniji se užasavaju njega...nakradni bolesnici koji traže "svoja prava" po nekakvim paradama ponosa imaju napokon svog predstavnika.
Sve u svemu pederluk se ufiltrirao u normalni život.
Ovi moji ukucani me danas zvali,da gledam ove debile kako lupaju neke pite jedno drugom u facu.Sta je sledece ***? Gadjace se go..ima za kintu?![]()
1. Po onom izveshtaju dana, a i po Vechernjim novostima, Lepa je plakala zato shto ju je Era stoka uvredio. Mozda je plakala josh koji put, to vec ne znam.
2. Anabela je plakala zato shto hoce sa svima da bude dobro, pa se usrala da to dobro ne upropasi. Lepa joj je neshto rekla, no ona je cmizdrila zato shto je kukavica. Moje mishljenje! Ono sam videla uzivo, bilo je pred onu igru sa pamcenjem.
3. Anabela se muvala sa Mladenom, shta nisu ili jesu radili, ne znanima me. Rekoh da je TV prijemnik bio iskljuchen kada su mljackali k'o konji zderuci shlag, no ona plachachica je izjavila, a novine prenele, da se ona stidi toga shto je bilo, da "ispada kako su se muvali", a to nije tachno i tako to.
Onaj Era je toliko odvratan covek...Poludeo sto nije najpopularniji
Onaj Era je toliko odvratan covek...Poludeo sto nije najpopularniji