Veliki Brat VIP 2010

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni su Era i Bora katastrofa, nezanimljivi i prosti. Bora kad nema Ere u blizini moze da se podnese, ali zajedno su nepodnosljivi.
Ervin je ok, ali nista vise od toga.
Manekenke prilicno neprimetne, narocito bosanka.
Lepa je lik, neverovatno da zena od 70 godina drzi ovaj sou, svaka joj cast.
Boki u pojedinim situacijama zanimljiv i smesan, ali nekako mi je odbojan.
Ena kao da je popila svu pamet sveta, ne zaklapa.
Alden mi deluje kao neki ljigavac, ne dopada mi se uopste.
Mladen nit smrdi, nit mirise, uglavnom nezanimljiv.
Ana ok devojka, ali nije ovo sou za nju.
Anabela fina zena, ali se previse prenemaze, sve joj smeta, uvek ima neku tugaljivu facu.
Divna kad god je vidim ona sedi na nekoj stolici i deli svima savete, izgleda da je ozbiljno shvatila svoje zanimanje mame. :lol:
I na kraju Svaba, moj favorit, inteligentan i duhovit momak, ali ne moze bas da dodje do izrazaja u ovoj ekipi, nadam se da mu nece sve ovo dosaditi i da nece odustati, jer po meni jedini zasluzuje pobedu.

Inace juce su bili nominacije, to bi trebalo da bude u danasnjem pregledu. Mislim da ce biti nominovani Boki (ili Anabela) i Alden, posto mora po jedan iz obe ekipe da bude nominovan.

Nadam se da nisam previse udavila. :D

Jelenice, a u Vojvodini se ne psuje...Ma dajte ljudi, jel vi živite na dvoru...Nisam prosta, ali opsujem kad se iznerviram. Era, Lepa i Bora su ok...Mora da ima i likova kao što su oni, zbog starijih generacija...Lako je sada dečurliji da kažu da im smetaju matori, ali kad dođu u njihove godine, verujem da tako neće biti.

Ne zivim na dvoru, ali ne psujem, tako me vaspitali mama i tata.

Ako su Bora i Era pravi predstavnici starijih generacija, onda nemam reci, nemam ja nista protiv njih zato sto su starija i Lepa je starija pa mi je ona ok, ali ova dvojica su mi dno dna, toliko nekulture i prostackih fazona, narocito sa Erine strane, meni uopste nije zanimljivo za gledanje

Ne zivim na dvoru, ali ne psujem, tako me vaspitali mama i tata.

Ako su Bora i Era pravi predstavnici starijih generacija, onda nemam reci, nemam ja nista protiv njih zato sto su starija i Lepa je starija pa mi je ona ok, ali ova dvojica su mi dno dna, toliko nekulture i prostackih fazona, narocito sa Erine strane, meni uopste nije zanimljivo za gledanje

Ok, izvini onda.

I na kraju Svaba, moj favorit, inteligentan i duhovit momak, ali ne moze bas da dodje do izrazaja u ovoj ekipi, nadam se da mu nece sve ovo dosaditi i da nece odustati, jer po meni jedini zasluzuje pobedu.

Svaba kralj :super:

svaka mu dala i u drugi red stala :mrgreen:

znaci oni su kapiteni bice bitka ove godine svidjaju mi se svaba i ervin a onaj boki ..

Svaba je o.k. lik,

:Svabo, oduvaj taj sljam, ti si za njih pojam.e zaista nesto uradio u zivotu a da to nisu skandali, turbo folk, skidanje i slicni sljamovi.

ušo Švaba..moja ljubaav :zaljubljena: :heart:

Pobedjuje Svaba sigurno.

I ja čim sam ga video pomislio sam da će pobediti. Vuče mi na to što će narod podržati. Mislim na Švabu.

vidim da ce Milan da pobedi:D..izgleda da je ok lik...nisam pratila VB ovih dana...:confused:
meni se on svidjao jos pre VB:rumenko:

Ne pratim nešto VB, nego sad bacio oko, kakva nameštaljka, trandžu su više platili+iz Makedonij je, pa ostala ljigavština, ova devojka je koleteralna štete....Bokija treba kompletnog cenzurisati dok je na TV-u....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back