Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.598
Pa da je bio samo stos onda bi bar lepa glasala..svima bi rekao da je hteo samo da ga zezne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zivim na dvoru, ali ne psujem, tako me vaspitali mama i tata.
Ako su Bora i Era pravi predstavnici starijih generacija, onda nemam reci, nemam ja nista protiv njih zato sto su starija i Lepa je starija pa mi je ona ok, ali ova dvojica su mi dno dna, toliko nekulture i prostackih fazona, narocito sa Erine strane, meni uopste nije zanimljivo za gledanje
Brate jel provaljujete kako su ljudi ograniceni..uvek se prvo glasa za one koji pokazu stav..najbolje ko chkapi cutati i vatati krivine pa im posle sve po spisku
I na kraju Svaba, moj favorit, inteligentan i duhovit momak, ali ne moze bas da dodje do izrazaja u ovoj ekipi, nadam se da mu nece sve ovo dosaditi i da nece odustati, jer po meni jedini zasluzuje pobedu.
Svaba kralj![]()
svaka mu dala i u drugi red stala![]()
znaci oni su kapiteni bice bitka ove godine svidjaju mi se svaba i ervin a onaj boki ..
Svaba je o.k. lik,
:Svabo, oduvaj taj sljam, ti si za njih pojam.e zaista nesto uradio u zivotu a da to nisu skandali, turbo folk, skidanje i slicni sljamovi.
ušo Švaba..moja ljubaav![]()
![]()
Pobedjuje Svaba sigurno.
I ja čim sam ga video pomislio sam da će pobediti. Vuče mi na to što će narod podržati. Mislim na Švabu.
SVABA LJUDI
Lepa VS Era.
Ovo nisam očekivao....![]()
Lepa VS Era.
Ovo nisam očekivao....![]()
Ja jos ne mogu da verujem da je Ana Bebic nominovana.
Ja jos ne mogu da verujem da je Ana Bebic nominovana.