Velike demonstracije protiv zakona o abortusu

Posto se ovde insistira na pravu majke da ubija, ja bih zeleo da se stvari izjednace prema nasim pozitivnim zakonskim normama te i da ocevi dobiju ravnopravnu mogucnost da ubijaju.

Vitae necisque potestas - otac je u Rimu imao zakonsko i apsolutno pravo zivota i smrti nad onima koji su mu bili sub manu, dakle pod rukom. Tu se pre svega misli na decu, od novorodjencadi do odraslih sinova i kceri koji nisu zasnovali sopstvene porodice i bili emancipovani od oceve vlasti.

Pravda za oceve.

Nadam se da znaš da 90% abortusa se izvršava jer "očevi" ne žele odgovornost.
U stvari nisu ni imali odgovornost pošto "očevima" na kraj "očinske" pameti nije bilo da nose kondom.

Nije muški ćutati.

ThePill.jpg

1. kutija...normalnih pilula u Srbiji kosta 800 din i ne izdaju se na recept
2. zenama se...objasnjava kako su pilule stetne; te porasce im brkovi, te udebljace se, te hormoni ce im podivljati...(vidi temu; pilula za dan poslije...)
3. kontracepciju moze koristiti i muskarac
4. pilula ne stiti od spolno prenosivih bolesti...

elem...

maaa...znate kako "gospodo"
kad vam niknu maternica i jajnici imatjete...argumente...ko iz bajke...
no, dok se to ne dogodi,
kao i
dok ne porastu alimentacije,
dok se ne smanji broj samohranih majki ciji su..."partneri" zapalili po novine,
kao i broj abortusa na koje se odlucuju zene u brakovima...cesto i pod prisilom "supruga"...
i sigurne kuce ne ostanu puste...

bolje da manje...propovijedate...
nije bas umjesno...

Види ти геноцид мош оправдати и тиме што у свету влада глад сиромаштво и пренасељеност одређених делова

Ова товај демагогија је слична оном графиту
решимо сиромаштво
Нахранимо гладне бескућницима

maaa...znate kako "gospodo"
kad vam niknu maternica i jajnici imatjete...argumente...ko iz bajke...
Seksizam?
no, dok se to ne dogodi,
kao i
dok ne porastu alimentacije,
dok se ne smanji broj samohranih majki ciji su..."partneri" zapalili po novine,
kao i broj abortusa na koje se odlucuju zene u brakovima...cesto i pod prisilom "supruga"...
i sigurne kuce ne ostanu puste...

bolje da manje...propovijedate...
nije bas umjesno...

Dakle, zbog grešaka nekih drugih muškaraca, dragi naši forumaši muškog pola, bolje bi bilo da ćutite...
Prilično razočaravajuće.

1. kutija...normalnih pilula u Srbiji kosta 800 din i ne izdaju se na recept
2. zenama se...objasnjava kako su pilule stetne; te porasce im brkovi, te udebljace se, te hormoni ce im podivljati...(vidi temu; pilula za dan poslije...)
3. kontracepciju moze koristiti i muskarac
4. pilula ne stiti od spolno prenosivih bolesti...

elem...

Па има ефикасније средство ,

Види ти геновцид мош оправдати и тиме што у свету влада глад и сиромшатво и пренасељеност одређених делова

Ова товај демагогија је слична оном графиту
решимо сиромаштво
Нахранимо гладне бескућницима

nemam se ja zbog cega opravdavati
ono sto sam iznijela su cinjenice; stvarnost tako izgleda...
ono cime vi ovdje...baratate su...bajke...sretne bajke
jer, naravno, nijedan od vas u...strasnoj bajci nikad ne bi ucestvovao...
posto ste redom...moralne gromade...:mrgreen:

Nadam se da znas da je 83.75% statistika tog tipa izvuceno iz bulje.

To abrotirano dete je NEKO MORAO DA NAPRAVI!
Pa kad čujem kako je nek ažena imala 20-30 abortusa, ja se pitam ŠTA KOJI MOJ RADI NJEN MUŽ!?

Šta radi muž žene koja je imala abortus!? Šta ON ima da kaže u svoju odbranu!? Da li ga je sramota pred Bogom što mu je žena imala abortus!?

Abortus je ubistvo? Jeste. Ali "otac" je onda saučesnik!

Ja do sada ne videh da je neki muž ili dečko izašao pred TV i rekao JA NE ŽELIM DA MOJA DEVOJKA/ŽENA POBACI!

Nigde ne videh kolone tih slavnih SrBskih muževa i verenika, velikih Pravoslavaca!
Veliki Pravoslavac nije ustanju da stavi kondom ili da ženi da pare za kontraceptivne pilule!

Ovde napadate ŽENE a o MUŽEVIMA NI REČ!

Da li je abortus greh?
Jeste ali ja bih onog ko je napravio abortirano dete - UŠTROJIO!

nemam se ja zbog cega opravdavati
ono sto sam iznije su cinjenice
ono cime vi ovdje...baratate su...bajke...sretne bajke
jer, naravno, nijedan od vas u...strasnoj bajci nikad ne bi ucestvovao...
posto ste redom...moralne gromade...:mrgreen:

Ти правдаш убиство ,могућим последицама живота

Оно што ти чиниш је да браниш недужне куце и маце али се бориш да се убијају бебе

Pa kad čujem kako je nek ažena imala 20-30 abortusa, ja se pitam ŠTA KOJI MOJ RADI NJEN MUŽ!?

Šta radi muž žene koja je imala abortus!? Šta ON ima da kaže u svoju odbranu!? Da li ga je sramota pred Bogom što mu je žena imala abortus!?

Ja do sada ne videh da je neki muž ili dečko izašao pred TV i rekao JA NE ŽELIM DA MOJA DEVOJKA/ŽENA POBACI!

Nigde ne videh kolone tih slavnih SrBskih muževa i verenika, velikih Pravoslavaca!
Veliki Pravoslavac nije ustanju da stavi kondom ili da ženi da pare za kontraceptivne pilule!

O yebote ala lupash.

Ево ја сам рекао свакој мојој девојци да ако убије моје дете ја ћу убити њу

Ovde napadate ŽENE a o MUŽEVIMA NI REČ!

Da li je abortus greh?
Jeste ali ja bih onog ko je napravio abortirano dete - UŠTROJIO!

bravo :ok:

Nadam se da znaš da 90% abortusa se izvršava jer "očevi" ne žele odgovornost.
U stvari nisu ni imali odgovornost pošto "očevima" na kraj "očinske" pameti nije bilo da nose kondom.

Nije muški ćutati.

Pa nije bas, Aco.

Mnogi "ocevi" danas i ne znaju da im je zena, devojka, izvrsila abortus. Jednostavno, sve se to iskvarilo pod uticajem kojecega....!

A drugo, sta ako bi on hteo dete, a ona ne bi? Zato zene i ne govore, kriju takve stvari a to nije u redu.

Ти правдаш убиство ,могућим последицама живота

Оно што ти чиниш је да браниш недужне куце и маце али се бориш да се убијају бебе

ja se borim da prezive zene..majke
jer zena koja je odlucila/prisiljena abortirati ucinit ce to bez obzira na rizike;
da li je bolje da se to uradi u normalnim uvjetima ili u prljavoj kvaziklinici?
izvini, Pinki sto mi se ne svidja svijet u kome muskarci idu dalje bez poslijedica dok zene
umiru od sepse i krvarenja...stvarno, neposteno od mene. :roll:

Retki su slucajevi da u koliko toliko normalnim socijalnim i finansijskim uslovima,pored podrske muskarca,u normalnoj zivotnoj dobi,zena,tek tako odlucila da ipak abortira. Iz hira. 'oce joj se.
Missim verovatno ima i takvih.
Uglavnom cujem...napravio dete maloletnici,ostavio trudnu devojku...moj bivsi komsija,recimo,posle 3 cerke,zenu je poslao na abortus u trecem mesecu jer je i cetvrto dete zensko najverovatnije,rekli na ultrazvuku.
Takvi biseri da se pitaju za bilo ciju sudbinu?

Poslednja izmena:

Back