Велика војна парада “Снага јединства” у Београду

Bitno je da više ne plače nad Trianonom i ne zagovara republiku Vojvodinu. SNS apanaža mu ugasila nacionalne interese
Posle odlaska DOS je baš svakoj zajednici koja ne govori srpski postalo jasno da je mnogo lakše biti recimo Mađar ili Slovak u Srbiji nego se “navikavati” na Čankov vojvođanski građanizam i biti “Vojvođanin koji govori mađarski/slovački/etc.”

Kad bi procitao šta savremena mađarska istoriografija piše o Habzburzima i mađarskim veleposednicima koji su ih slepo sledili kroz vatru i vodu možda bi stekao drugačije mišljenje.

Tada nas je bilo više i baš je bila dobra zezancija. Mislim da ste mi ti, Tixi, Nosfi, Refer i još par likova bili prvi kontakti. Naki su na žalost bili mnogo stariji od mene i više nisu među nama. Uvek se sa setom sećam tog perioda. Druga vremena... Podseti me, koji beše tvoj nick. Evo, sad razmišljam i ne mogu da se setim
Ne secas se naziva mog nicka??? Pa onda i nisi zasluzan da te podsetim.

Reefera se secas koji se uclanio posle mene, a mene ne? Onda necu da ti kazem.:nono3:

Ne secas se naziva mog nicka??? Pa onda i nisi zasluzan da te podsetim.

Reefera se secas koji se uclanio posle mene, a mene ne? Necu da ti kazem.
Ne mogu. Evo, sedim i razmišljam. Puca mi glava. I ne mogu da se setim...Mislim da si mi bila i na spisku prijatelja pod starim nickom.No i dalje ne mogu da se setim. Refik se učlanio posle tebe? On je baš veteran. Od kada si li ti na forumu...

Ne mogu. Evo, sedim i razmišljam. Puca mi glava. I ne mogu da se setim...Mislim da si mi bila i na spisku prijatelja pod starim nickom.No i dalje ne mogu da se setim. Refik se učlanio posle tebe? On je baš veteran. Od kada si li ti na forumu...
Iz vremena kad je Tihi bio jos Jerry Ropero i za radikale.:lol:

Tihi je bio i Boris Barbika :lol:
:lol: To je bilo posle. Prvo Markowac, pa Jerry Ropero, pa Boris Barbika.

Kaze "Vucic nas je pozvao na miting protiv hapsenja Radivana Kradzica da iskazemo mrznju". :lol: Eh, kako li mu je to bilo strano! I tad i danas.:lol::hahaha: :heart:

A Mita samo izasao da pogleda ispred terase tj, dvorista, i vratio se uskoro sa mitinga. :lol:

_______________-

To su bili dani....:)

:lol: To je bilo posle. Prvo Markowac, pa Jerry Ropero, pa Boris Barbika.

Kaze "Vucic nas je pozvao na miting protiv hapsenja Radivana Kradzica da iskazemo mrznju". :lol: Eh, kako li mu je to bilo strano!
Sećam se Jerry Ropero. Imao na avatoau trobojku i neku zlatnu kajlu sa krstom. Ja tada bio nov. Nisam znao da je to Tihi

Nee. Nije to sigurno. Pazi. Mislim da si mi bila prvi prijatelj na forumu.Dodao sam te... i sad ne mogu da se setim.Mislim da je moje prvo učlanjenje bilo 2010. Dugo sam trajao,a onda se negi zez desio i nisam mogao da se ulogujem, te sam odustao od foruma na par godina. Posle sam se prijavio 2022. i tražio da mi se vrati stari nick,pa me ispitivala "stevičina žabica" moderator, koja je znala neke moje privatne stvari, pa i datum rođenja(znao sam i ja njen). Nakon što su ona i tab utvrdili da sam ja-ja., konstatovali su da mi ne mogu vratiti stare podatke i da moram nastaviti kao nov član

Nee. Nije to sigurno. Pazi. Mislim da si mi bila prvi prijatelj na forumu.Dodao sam te... i sad ne mogu da se setim.Mislim da je moje prvo učlanjenje bilo 2010. Dugo sam trajao,a onda se negi zez desio i nisam mogao da se ulogujem, te sam odustao od foruma na par godina. Posle sam se prijavio 2022. i tražio da mi se vrati stari nick,pa me ispitivala "stevičina žabica" moderator, koja je znala neke moje privatne stvari, pa i datum rođenja(znao sam i ja njen). Nakon što su ona i tab utvrdili da sam ja-ja., konstatovali su da mi ne mogu vratiti stare podatke i da moram nastaviti kao nov član
:hahaha:

Znam da si mi bio prijatelj na tom starom nicku, secam se i dan danas. Ne secam se da sam ti bila prvi prijatelj, ali to nije ni vazno.

Secam se da sam prvu reputaciju (ne "lajk" kao sada) dobila od 27E. :lol:

Znam da si mi bio prijatelj na tom starom nicku, secam se i dan danas. Ne secam se da sam ti bila prvi prijatelj, ali to nije ni vazno.

Bukvalno prvi. Prva osoba koja mi se obratila na forumu. Srećna vremena, a ja ne mogu da se setim nick-a

Užas :mrgreen:

Back