KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.364
A kako su se pokazali "modernizirani" T-55 na ruskoj strani?
Rusi ratuju na magarcima, nemaju već tri godine ni jedan jedini tenk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako su se pokazali "modernizirani" T-55 na ruskoj strani?
Gubici ukrajinskih tenkova T-55 su mali zbog činjenice, da ih je Ukranija dobila u veoma malom broju, a ne zbog dobre karakteristike i rezultata na bojnom polju.Rusi ratuju na magarcima, nemaju već tri godine ni jedan jedini tenk.
Dobili su isti broj i Abramsa, pa ih ostalo svega par komadaGubici ukrajinskih tenkova T-55 su mali zbog činjenice, da ih je Ukranija dobila u veoma malom broju, a ne zbog dobre karakteristike i rezultata na bojnom polju.
Jel tvrdiš da su T-55 bolji od Abramsa?Dobili su isti broj i Abramsa, pa ih ostalo svega par komada
Ti tvrdiš da je mali broj razlog zašto su se dobro pokazali.Jel tvrdiš da su T-55 bolji od Abramsa?
Ja nisam rekao da su su se T-55 dobro pokazali u Ukrajini. Uostalom, T-55 su se loše pokazali, počevši od izraelsko-arapskih ratova preko pustinjske oluje i ratova u Jugoslaviji, u Iraku pa do Libije i Sirije. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))Ti tvrdiš da je mali broj razlog zašto su se dobro pokazali.
Zašto se onda Abramsi ili Chelellngeri nisu dobro pokazali?
Osim toga, to su tvrdili Ukrajinci, ti očigledno znaš bolje od njih
https://slobodnadalmacija.hr/vijest...-ih-iz-pozadine-stiti-tesko-topnistvo-1250337
Ti tvrdiš da je njihov mali broj razlog zašto su se dobro pokazali.Ja nisam rekao da su su se T-55 dobro pokazali u Ukrajini. Uostalom, T-55 su se loše pokazali, počevši od izraelsko-arapskih ratova preko pustinjske oluje i ratova u Jugoslaviji, u Iraku pa do Libije i Sirije. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ti tvrdiš da je njihov mali broj razlog zašto su se dobro pokazali.
Ja te onda pitam zašto se Abrams i Chelellnger nisu dobro pokazali jer je i njih mali broj?
Izraelsko arapski ratovi
Dobar si, kao i oni "analitičari" koji pljuju novi t72 a kao argument uzimaju 1 zaljevski rat![]()
Za Abrams je dovoljna jedna raketa i ode cijeli tenk![]()
![]()
![]()
![]()
Ruski tenkovi su se pokazali kao slabi u svim ratovima, a ne samo u pustinjskoj oluji. Jedna protivoklopna raketa dovoljna da ode kupola
Za Abrams je dovoljna jedna raketa i ode cijeli tenk
NATO tenkovi su se najbolje pokazali u Moskvi.Koliko neprijateljskih tenkova su uništili Abrams tenkovi a koliko T-55?
Rusko smeće od oružja
http://srpskioklop.paluba.info/grobljetenkova/tekst.htm
Kako meni niko nije tražio ništa pri ulasku u prostor gde se vojna parada posmatrala , nas trojica smo došli kolima koji smo ostavili u garaži merkatora , prošetali se , prošli kroz šator koji je bio postavljen na jednom od mnogih prilaza i kroz metal detektor , morao sam doduše da bacim plastičnu flašicu kisele vode koju sam nosio sa sobom jer nije se moglo ući sa tim ali ebeš flašicu.
@lapsi
narodu koji nije sendvicarski je zabranjen pristup
naparaduse moglo samo po odobrenom spiskucacijevaca dovedenih u autobusima kao u torovima...
jes ovi lazu jel ... pa cuje se i pripadik policiej da priznaje i objasnjava zasto im ne omogucavaju ulaz na paraduKako meni niko nije tražio ništa pri ulasku u prostor gde se vojna parada posmatrala , nas trojica smo došli kolima koji smo ostavili u garaži merkatora , prošetali se , prošli kroz šator koji je bio postavljen na jednom od mnogih prilaza i kroz metal detektor , morao sam doduše da bacim plastičnu flašicu kisele vode koju sam nosio sa sobom jer nije se moglo ući sa tim ali ebeš flašicu.
Tuda je ušlo MORE ljudi nikome nisu zabranili pristup tako da je nekome zabranjen prilaz je čista budalaština izmišljotina i laž.
ti ćeš meni da kažeš?jes ovi lazu jel ... pa cuje se i pripadik policiej da priznaje i objasnjava zasto im ne omogucavaju ulaz na paradu
slab pokusaj
sve jasnoti ćeš meni da kažeš?
Pa ja sam bio tamo prisutan.
jos jasnijeebo te studenti
ti ćeš meni da kažeš?
ebo te studenti
jel bilo salate u sendvicu ?mora da sam slike skinuo sa interneta a ne sam ih pravio
Jako sam ponosan što je jedan Zolika ponosan na Vojsku Srbije.ti ćeš meni da kažeš?
ebo te studenti
ti svuda vidiš sendviče?jel bilo salate u sendvicu ?