Велика Србија данас

Да ли се залажете за Велику Србију ?

• ДА

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
53.16 % правих патриота. :D

Ја сам гласао за "да", али се ограђујем од данашњих "правих патриота"... Моја идеја Велике Србије је нешто друго од идеје коју је Шешељ утурио у празне главе јадника које је послао у смрт...

Ја сам гласао за "да", али се ограђујем од данашњих "правих патриота"... Моја идеја Велике Србије је нешто друго од идеје коју је Шешељ утурио у празне главе јадника које је послао у смрт...
Ni ja svoju ideju ne vezujem za Šešelja, čak mi nikada nije bio omiljen. VS vidim kao priliku za povezivanje Srba u različitim regijama i to je to.

ideja oslobadjanja i ujedinjenja svih srpskih etnickih teritorija jeste dobra i plemenita,srpske teritorije su samo one gde su srbi bili vecina 1991 i gde bi bili vecina da nisu prosli kroz genocid i protjerivanje1941-45
Etnicka_mapa_SFRJ_1981.jpg

srpska etnicka teritorija obojena u plavo bi trebalo da udje u sastav nove Srbije,isto tako dalmatisnko zaledje od sibenika do zadra to oduvjek bilo srpsko

Srbija i Srbi nikad ne smiju odustati od povratka i oslobadjnja svojih teritorija

Te teritorije nikada nisu bile Srpske...jezu ziveli Srbi sto se vidi na karti ali nije bila njihova zemlja nikada...
Ja sam za to da se svi vrate tamo kao na ovoj karti gore,jer niko ne treba da ode ako je tu ziveo vekovima...

Puna usta Makedonije dok vam rasturaju drzavu i jos puno toga vas ceka....Ali Makedonija je za sve kriva naravno...:ok:

Meni je makedonija bratska drzava iako je njena potkupljena i ucenjena vlast priznala Kosovo. Nadam se da se prosecan
makedonac ne slaze sa tim pogotovu kada imamo u vidu da i Makedonija ima istih problema. Ni makedonska ni srpska
vlast ne radi u ineresu makedonskog i srpskog naroda, odnosno drzave.

Perspektiva je i nama i makedoncima udruzena borba protiv albanskog faktora na Balkanu i stvaranje saveza
po tom pitanju sa Crnom Gorom i Grckom koje imaju identican problem.

Meni je makedonija bratska drzava iako je njena potkupljena i ucenjena vlast priznala Kosovo. Nadam se da se prosecan
makedonac ne slaze sa tim pogotovu kada imamo u vidu da i Makedonija ima istih problema. Ni makedonska ni srpska
vlast ne radi u ineresu makedonskog i srpskog naroda, odnosno drzave.

Perspektiva je i nama i makedoncima udruzena borba protiv albanskog faktora na Balkanu i stvaranje saveza
po tom pitanju sa Crnom Gorom i Grckom koje imaju identican problem.

U svemu se slazemo osim ovome sa grcima....Aj ti pravi savez sa muslimanima i hrvatima...sto ne bi...?

Back