peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Зезамо се, несрећо...
Brutalno je glup.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зезамо се, несрећо...
53.16 % правих патриота.![]()
Ni ja svoju ideju ne vezujem za Šešelja, čak mi nikada nije bio omiljen. VS vidim kao priliku za povezivanje Srba u različitim regijama i to je to.Ја сам гласао за "да", али се ограђујем од данашњих "правих патриота"... Моја идеја Велике Србије је нешто друго од идеје коју је Шешељ утурио у празне главе јадника које је послао у смрт...
Ako ti tako kazes ali tesko da vam je bilo svejedno tokom 1992 i 1993
Posttraumatski stres je vidljiv i danas po hrvatskim trgovima
srpska etnicka teritorija obojena u plavo bi trebalo da udje u sastav nove Srbije,isto tako dalmatisnko zaledje od sibenika do zadra to oduvjek bilo srpsko
Srbija i Srbi nikad ne smiju odustati od povratka i oslobadjnja svojih teritorija
Puna usta Makedonije dok vam rasturaju drzavu i jos puno toga vas ceka....Ali Makedonija je za sve kriva naravno...![]()
Meni je makedonija bratska drzava iako je njena potkupljena i ucenjena vlast priznala Kosovo. Nadam se da se prosecan
makedonac ne slaze sa tim pogotovu kada imamo u vidu da i Makedonija ima istih problema. Ni makedonska ni srpska
vlast ne radi u ineresu makedonskog i srpskog naroda, odnosno drzave.
Perspektiva je i nama i makedoncima udruzena borba protiv albanskog faktora na Balkanu i stvaranje saveza
po tom pitanju sa Crnom Gorom i Grckom koje imaju identican problem.
srpska etnicka teritorija obojena u plavo bi trebalo da udje u sastav nove Srbije,isto tako dalmatisnko zaledje od sibenika do zadra to oduvjek bilo srpsko
Srbija i Srbi nikad ne smiju odustati od povratka i oslobadjnja svojih teritorija
u tvojim ocima ...![]()
Nemate za leba, nosite pocepane gace a zalazete se za veliku Srbiju..
Ludiloooo![]()
Bio sam krajnje sarkastican ?!
a jel kolega oćemo smit govorit mliko i naprid bili kad se ta maštarija ostvari?
nebi trebalo,dali smo vam to pravo 1918 ,samo budala pravi dva puta istu gresku,ovaj put cete morati skakti u more
nebi trebalo,dali smo vam to pravo 1918 ,samo budala pravi dva puta istu gresku,ovaj put cete morati skakti u more
Misliš ko što ste vi skakali '95 oko Grahova i Glamoča...![]()
Mislim na 1991kad je Mladic tenkovima usao u Vodice, Sibenik i Zadar pola stanovnika skocilo u more i krenulo da pliva prema Italiji![]()
Mislim na 1991kad je Mladic tenkovima usao u Vodice, Sibenik i Zadar pola stanovnika skocilo u more i krenulo da pliva prema Italiji![]()