Velika pljacka banke

ja mogu da drzim mladi:lol: veo posto sam malena
mogu da prodjem ko devojcurak
pri tom prenosim sta,kad i kako treba da se odradi (imam bubice-dojavljuju mi)
s obzirom da ne moram da budem tu sve vreme (tu sam dok docika ne sedne, onda joj vise ne trebam tako da idem dalje..)
zadrzavam situaciju ako treba...

A zašto se niko ne prijavljuje za organe reda i zakona. Nije valjda da svi hoće da budu negativci :(
A baš treba neki Šerlok, Megre, Prljavi Hari, Neš Bridžis ..... kako se zove onaj lik u "Umri muški"?

Mislim da bi Kojot bio odlican "dirty cop" , a Mirka bi mogla da bude inspektor-strucnjak za placke banke :) Ona zna sve o burgijanju, debljinama stakla, ogledalima itd. zahvaljujuci nedavnoj adaptaciji... Julijana bih videla kao ogorcenog bivseg sefa policije koji sada prati vesti i iz svoje fotelje na gajbi pokusava da resi slucaj... Au, vidi i Pile hoce da se bori protiv zlocina - super :)

Mislim da bi Kojot bio odlican "dirty cop" , a Mirka bi mogla da bude inspektor-strucnjak za placke banke :) Ona zna sve o burgijanju, debljinama stakla, ogledalima itd. zahvaljujuci nedavnoj adaptaciji... Julijana bih videla kao ogorcenog bivseg sefa policije koji sada prati vesti i iz svoje fotelje na gajbi pokusava da resi slucaj... Au, vidi i Pile hoce da se bori protiv zlocina - super :)

Julijanu fali fotelja i tompus......:mrgreen:

Samo se nadajte... lova je moja :cool:
(sad izvucem pljosku iz unutrasnjeg dzepa, nategnem, i duboko uzdahnem. Onda svima prisutnima uputim ono sto je u nasim kriminalnim krugovima poznato kao eyefuck, znaci gadan pogled, zapaljim pljugu, i nagnem se nad plan banke da jos jednom razmotrim opcije).

znam da ovo smanjuje deo kolaca :mrgreen:
ali celu ovu pricu ne mogu da zamislim bez lika koji od non do stop paranoise
to bi bio neko ko stalno analizira, ukazuje na sve moguce, srednjemoguce i naravno, nemoguce scenarije:lol:

ne znam ko bi to mogao da bude..
mozda hellen? ((jaiks!)mik-mik!:lol:)

Meklejn. To bi mogao da bude ili povampireni Lyon 69, koji je resio da "umre muski" ali da spreci zene koje su mu se popele na glavu... ili Julijan, kad mu dosadi da prati dogadjanja preko TV-a. Tacno ga vidim kako poludi, sa pivom u ruci i u potkosulji, ispred TV-a - tu pocne odlucna, akciona muzika - ostavi pivo, repetira (tako jel"?) pistolj sakriven u biblioteci, nabaci koznjak, poljubi zenu i decu (uplakane) i izleti na ulice grada Cikaga da nam ... mamicu :)

Meklejn. To bi mogao da bude ili povampireni Lyon 69, koji je resio da "umre muski" ali da spreci zene koje su mu se popele na glavu... ili Julijan, kad mu dosadi da prati dogadjanja preko TV-a. Tacno ga vidim kako poludi, sa pivom u ruci i u potkosulji, ispred TV-a - tu pocne odlucna, akciona muzika - ostavi pivo, repetira (tako jel"?) pistolj sakriven u biblioteci, nabaci koznjak, poljubi zenu i decu (uplakane) i izleti na ulice grada Cikaga da nam ... mamicu :)

Pa, ima li ga Julian (što bi rekla braća iz Leskovac)

(Juliane, ako te ovo naljti, obrisaću)

Back