Velika pljacka banke

Ja mogu da obezbedim insajderske informacije...shematski prikaz unutrasnjosti banke...moguce puteve ulaska...odstupne marshute... tajno skroviste
:)

U ekipi si sa ovima koji deluju unutar/ iz banke. Dopisala sam te na tablu.

Dame, manite se mastanja o lovi. Sada je pred nama ozbiljan i tezak zadatak. Ne verujem da cete sve preziveti, ali one koje prezive vise nikada nece morati da rade.
(jaooo, ja se identifikujem sa Kajzer Sozeom).

nista se ti ne sekiraj, mastanje nas nece omesti u konkretnim zadacima..
jel imamo potrebne ulazne podatke?

Naravno. To nam javljaju devojke iz banke. Cekamo njihov referat.
Interesuje me, a verujem i ostale ovde okupljene, kako tvoj tim namerava da izvede spektakularnu diverziju sa otmicom, pucacinom, explozijom i nikadaranijevidjenim bekstvom? Da li ste vec razradile plan?

Naravno. To nam javljaju devojke iz banke. Cekamo njihov referat.
Interesuje me, a verujem i ostale ovde okupljene, kako tvoj tim namerava da izvede spektakularnu diverziju sa otmicom, pucacinom, explozijom i nikadaranijevidjenim bekstvom? Da li ste vec razradile plan?
alo bre. nemam plan banke, nemam broj pandura unutra, nemam plan grada, a oces plan akcije?
ti se salis:neutral:
ili ja nisam iscitala sve:hahaha:

alo bre. nemam plan banke, nemam broj pandura unutra, nemam plan grada, a oces plan akcije?
ti se salis:neutral:
ili ja nisam iscitala sve:hahaha:

Dremas na sastanku? Tipicno! Kakve ste... jedino sto cujete su price o lovi :lol:
Ti su u grupi koja ne ulazi u banku, vi ste grupa koja izvodi spektakularnu diverziju sa.... svim i svacim. Znaci, dok mi ulazimo u banku, vas tim - Linda, Nancy i ostale zene koje su dobre sa oruzjem i lete avionima i slicno, a EliNS je vas vozac - u blizini otima nekog (vi cete nam reci koga, svakako je unosna otmica u pitanju) i privlaci paznju medija bukom, explozijama, pucnjavom itd. Vi odvlacite paznju od nas, tj. od akcije u banci. A da to nebiste radile za dzabe, i ova operacija, tj. diverzija, je veoma unosna.

Poslednja izmena:
Dremas na sastanku? Tipicno!
Ti su u grupi koja ne ulazi u banku, vi ste grupa koja izvodi spektakularnu diverziju sa.... svim i svacim. Znaci, dok mi ulazimo u banku, vas tim - Linda, Nancy i ostale zene koje su dobre sa oruzjem i lete avionima i slicno, a EliNS je vas vozac - u blizini otima nekog (vi cete nam reci koga, svakako je unosna otmica u pitanju) i privlaci paznju medija bukom, explozijama, pucnjavom itd. Vi odvlacite paznju od nas, tj. od akcije u banci. A da to nebiste radile za dzabe, i ova operacija, tj. diverzija, je veoma unosna.
:rumenko:
znala sam da sam prespavala:hahaha:
ok, cim odrzimo ultra menga giga tajni sastanka grupe, dobicete izvestaj:cool:

ako ulazimo po danu...
poucena iskustvom nesretnih lopova od ranije..
ja bih predlozila da iz banke izadjemo peske..
bar dve ulice dalje gde ce nas sacekati prevoz..
ne bih zelela da upadnemo u saobracajni kolaps negde na brankovom mostu:mrgreen:
hoce li mi neko reci..koja je banka u pitanju..ili je to nebitno :lol:

@ Cheersy: dobro pitanje. Inace nisam ljubitelj cinjenica, misim, banka je banka, ali recimo da je banka u Beogradu (to bilo zanimljivo jer onda mozemo konkretno da planiramo beg), a da u njoj ima dvesta-trista miliona evrica + dijamanti? Ma sto da ne - ovo je samo film... americki, u Srbiji :) Ovo je bitan podatak i za otmicarsku ekipu.

poznajem lika koji ima dva helikoptera,i izdaje ih za svadbe
mozemo da iznajmimo
a mozda nije losa ideja da bas u restoranu preko puta napravimo neku svadbu,pa da samo iskacemo iz torti,nikoga nece uznemiriti cinjenica da se mota dosta ljudi i lako je za zbunjivanje policije

da li ste normalne, da nas cink neko:evil:
bez adrese, bez imena:cool:

ok..u srbiji..
opet postoji problem zagusenja u saobracaju..:lol:

Ok, bez imena... i bez zagusenja! Ovo je film, dakle zagusenja koristimo samo kada nam budu neohodna za stvaranje napetosti, ili ometanje policije :)

Vidi ova Linda, pa to se rodilo za akcije ovog tipa :) Meni se svidja, slusacu pazljivo sta dogovarate sa Koto i ostatkom ekipe...

Back