Velika pljacka banke

meni trebaju dobrovoljci za kombi i naravno jedan profi drajver
evo prijavljujem taba za kompjutere posto on mudro cuti :lol:
i treba nam neki kombi al ko sto rekoh ne onaj crni sa zatamnjenim staklima koji je sve osim diskretan,znaci vise nesto u stilu juga,lade,dacije ili onog hipi volkswagena...i nemoj neko da se pojavio u odelu i sa crnim naocarima :lol: znaci moramo da izgledamo raspalo dolaze u obzir hipici,klosari,pijanci i hare krisna :lol:

e da da neko spomenu domace banke,missim sta vam je ljudi u kragujevcu covek sam opljackao raiffeisen,jedino sto nije imao dobru logisticku podrsku da nestane sa lica zemlje :D

meni trebaju dobrovoljci za kombi i naravno jedan profi drajver
evo prijavljujem taba za kompjutere posto on mudro cuti :lol:
i treba nam neki kombi al ko sto rekoh ne onaj crni sa zatamnjenim staklima koji je sve osim diskretan,znaci vise nesto u stilu juga,lade,dacije ili onog hipi volkswagena...i nemoj neko da se pojavio u odelu i sa crnim naocarima :lol: znaci moramo da izgledamo raspalo dolaze u obzir hipici,klosari,pijanci i hare krisna :lol:

e da da neko spomenu domace banke,missim sta vam je ljudi u kragujevcu covek sam opljackao raiffeisen,jedino sto nije imao dobru logisticku podrsku da nestane sa lica zemlje :D

evo konacno posla za mene. chika doktor u narodu poznat kao vrele gume :)))

poznajem lika koji ima dva helikoptera,i izdaje ih za svadbe
mozemo da iznajmimo
a mozda nije losa ideja da bas u restoranu preko puta napravimo neku svadbu,pa da samo iskacemo iz torti,nikoga nece uznemiriti cinjenica da se mota dosta ljudi i lako je za zbunjivanje policije

scenario upada:
a) da li pravimo laznu svadbu preko puta banke..
pa sa fantomkama na glavama pravimo upad...
b) ili iznajmljujemo helihoptere od nekog lika (linda nam je kontakt)
i sa krova preko ventilacije upadamo do trezora
(banka je hi tek zgrada koja ima ventilacije dovoljno velike da se njima komotno setamo
i u srbiji nista nije cudno sto se helihopter voza izmedju zgrada)
c) ili kopamo tunel ispod banke..
d) svaka ideja dobro dosla...

scenario upada:
(banka je hi tek zgrada koja ima ventilacije dovoljno velike da se njima komotno setamo

mislila sam da helikopterima zapalimo
okitimo helikoptere ko za svadbu,kao a sad poklon od starog svata
i pobegnemo posle istim sa plenom
posto tse spomenule guzvu kod gazele,helikopter se nametnuo kao resenje
a moze i tunel,mozda naidjemo usput na neke zaostale iz andergraunda koji jos uvek navijaju sat unazad i misle da je tito ziv :lol:

ajoj mi dobili u firmi jednu vaku za backbone projekat al niko nece da je vozi jos ima i klimu i servo i nov je potpuno ali je neupravljiv i neuppotrebljiv za cestu :))))

i ja imam nesto slicno samo manje
sto je isto tako neupravljivo i neupotrebivo
al ja njime upravljam i upotrebljavam ga:lol:

izvinjavam se za of
ali svejedno cekamo da vidimo taj plan banke (koji ne znam ko treba da zgotne)

scenario upada:

Cheersy, rizično :neutral:. Doći će El Muerte i već znate šta on radi na svadbama :mrgreen:. Morale bi posle da smirujemo momke i muževe od konobarica :mrgreen:

021.jpg

Lepotan u kome će se prevoziti lažni mladenci, idealan za skretanje pažnje. :cool:

Predlažem da lažni mladenci budu Kojatkin, kao lažni mladoženja i Čika doca, kao lažna mlada. :super:

Back