ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
E vala ova pljačka pokazuje žensku prirodu...samo pričaju a akcije ni od kuda.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E vala ova pljačka pokazuje žensku prirodu...samo pričaju a akcije ni od kuda.....
pa nije tako..evo ja podmetnula svoja nejaka pleca za dobrobit svih vas...![]()
zato se ja druzim sa ovima koje ne pricaju
I ja ti dala bonu, da ti se ne osuše usta dok zaluđuješ šalterske službenike.....![]()
za koleginice sve..nego gde je banka..da ja krenem![]()
Ko ne priča, taj ne postoji.![]()
Me - rich bitch.Racun u banci u kojoj pljackamo i informacije iznutra. Na sastanak dolazim u haljini a la Sofija Loren (na cvetove
), sireci oko sebe atmosferu poznate filmske zvezde kojoj ni na kraj pameti nije da pljacka banku. Prekrstam noge, palim dugacku tanku cigaru i zahtevam sampanjac.
Delujem dobro infiltrirano u sistem a ustvari, tu se krije militantni anarhista koji ceka priliku da taj isti sistem unisti, ali spektakularno, sa sve politickom porukom, dok banka gori, naravno.
Ja - terorista - kameleon, sa informacijama i parama za celu operaciju i neko ko bi opljackao banku ne zbog para ali zbog principa.![]()
ja sam ninja ulazim besumno&nevidljivo tako da me niko ne provaljuje dok ne progovorim drzeci istraumiranog macka u krilu, sedeci pored zbunjene zvezdanke... ne skidam masku jos uvekniko nema pojma odkud ja tu i ko me je pozvao, pa cak ni muvalo ( ne znam kako cu ovo da objasnim
)
Teškom mukom (čitaj, mukotrpnim zavođenjem šefa policije) uspela sam da saznam, kako je neko "propevao" i da se za planove zna...ono što je info iz prve ruke, ništa se neće preduzimati
jer je još uvek neizvesno da li se stvarno nešto sprema ili je to samo trač![]()
![]()
Fusnota: Ja nameravam da vas sve izyebem za lovu, a ako imate i trunke razuma, planiracete isto... naravno, poslacu vam neku sicu na racun, i razglednicu iz Tokija(onima koje prezive, to jest).
Čekaj Konzab, trenutno je banka pod prismotrom, kaže Šef da je sutra bezbedno![]()
Fusnota: Ja nameravam da vas sve izyebem za lovu, a ako imate i trunke razuma, planiracete isto... naravno, poslacu vam neku sicu na racun, i razglednicu iz Tokija(onima koje prezive, to jest).
da nece minibus da bude malo upadljivo prevozno sredstvoi u koje vreme pljackamo banku, dan/noc?
ja mogu strazare da onesposobim jednim ninja dodirom, bice paralisani i bez svesti barem 1h...
danju naravno laksi upad u banku kad se uklopimo medju klijente al mojne da se oblacite sado mazo i ostala kozna odela nego kostime i haljine i sve to za gospodjeda nece minibus da bude malo upadljivo prevozno sredstvoi u koje vreme pljackamo banku, dan/noc?
ja mogu strazare da onesposobim jednim ninja dodirom, bice paralisani i bez svesti barem 1h...