Velika pljacka banke

Prateći tragove Šerloka Holmsa i njegovog pomoćnika, doktora Kojatkina Votsona, vodim vas pričom čak u mađarsko selo Nađarevo, gde je uhapšeno 50 srpskih državljanki, zato što su otrovale nedužne bankare iz banaka u kojima su imale otvorene tekuće račune.

Kolektivno ubistvo bilo je utoliko čudnije, što se dogodilo u jednom danu, za vreme lovačkog slavlja u zadružnom domu, u čijoj su se okolini žene iz srpskog sela Krstarova pre podne okupile da vežbaju gađanje, a nedužni bankarski referenti u njemu posle ručka popadali oko stolova kao kegle.

Zločin su priznali stari roditelji jedne od žena (inače rođenoj u ovom Mađarskom selu), u kriminalnim krugovima poznatijoj po konspirativnom imenu Čersi (Cheersy), baba Ajnuka i deda Pišta, koji su brali razno otrovno bilje i gljive, od kojih je November (sexy biohemičarka - stručnjak za omanje brdo različitih subverzivnih delatnosti, za narkotike i razne otrovne supstance) smućkala različite otrove što će ih svaka od žena staviti svom bankarskom službeniku u jelo.

Muvalo je u supu umešala ceđ, Donamileva je divljač marinirala u rastvoru sirćeta s arsenom, Nancy je u paštetu od fazanove džigerice umutila nišador, EliNS je lovačke knedle napunila kuglicama žive... I razlozi ubistava su bili različiti. Neva je volela drugog (ali nije mogla prvog da ubije, jer je on zapravo neuništiv), Borčici bankar nije odobrio omanji zajam da sa Koto i ekipom finansira odlazak na eksurziju do jednog od Budinih hramova u Indiji, Linda više nije mogla da podnese muževljevo mljackanje, srkanje i podrigivanje za stolom, pa je ceh platio nedužni bankarski činovnik, koji, uzgred budi rečeno, uopšte nije srkao.

Posle ovog teškog slučaja, Šerlok Holms i doktor Kojatkin Votson otputovali su u Peštu da se malo zabave. Večerali su kod Varadija, Ciganski paprikaš, a onda otišli u Crveni pansion s lepoticama na glasu. Šerlok Holms je izasbrao tri riđokose pozamašnih oblina, što je u vlažnom i sušičavom Krstarovu prava retkost, spremnih da udovolje svim njegovim luckastim zahtevima, uključujući i onaj da mister Holms masturbira dok ga dame posmatraju kroz naočare za sunce.

Doktor Kojatkin Votson je otišao u sobu No16 s Crvenom Zvezdankom, odmah je upozorivši da može sve da mu radi osim da ga ljubi u usta, jer se doktor Kojatkin ljubi samo kad se zaljubi. Ona ga je mazila i stiskala. Ona ga je budila, oživljavala koristeći veštine mađioničarke koja magijom pripitomljava gmaza ili divljeg guštera. On je počeo da raste i da pulsira. Pogledala je svoju šačicu u kojoj je ležao nabrekao piton. I on je nju gledao onim jednim okom trbuhozborca, okom koje je zbog providne zenice izgledalo kao ružičast prorez.

Ljudski organizam je velika tajna. Kuda li vode sve te žile? Ova koja sada drhti u njenoj ruci, gde li počinje, gde uvire? Zašto je studirala čistu kriminalistiku nego da veruje kako ljubav prema mudrosti duboko zalazi u intimne sfere (inkriminisanog) čovečanstva.
Da li je Crvena uspela da nađe odgovore na svoja pitanja, ne znamo.
Otada im se gubi svaki trag.

PljackaOpen.jpg

Me - rich bitch. :lol: Racun u banci u kojoj pljackamo i informacije iznutra. Na sastanak dolazim u haljini a la Sofija Loren (na cvetove :D), sireci oko sebe atmosferu poznate filmske zvezde kojoj ni na kraj pameti nije da pljacka banku. Prekrstam noge, palim dugacku tanku cigaru i zahtevam sampanjac.
Delujem dobro infiltrirano u sistem a ustvari, tu se krije militantni anarhista koji ceka priliku da taj isti sistem unisti, ali spektakularno, sa sve politickom porukom, dok banka gori, naravno.

Ja - terorista - kameleon, sa informacijama i parama za celu operaciju i neko ko bi opljackao banku ne zbog para ali zbog principa. :lol:

Odlicno :lol: Potrebna nam je finansijska podrska za pocetak... i ceo profil je dogovarajuci :lol:

ja sam ninja ulazim besumno&nevidljivo tako da me niko ne provaljuje dok ne progovorim drzeci istraumiranog macka u krilu, sedeci pored zbunjene zvezdanke... ne skidam masku jos uvek :lol: niko nema pojma odkud ja tu i ko me je pozvao, pa cak ni muvalo ( ne znam kako cu ovo da objasnim :lol:)

Muvalu vise nista nije jasno :lol: Ali cini mi se da ekipu gipkih sunjalica uz tebe cine Lexa (videla sam zenu kako se provlaci kroz najmanji prozor, znaci moze i kroz lasersko klupko) i Vendi9 (ja sam skroz u liku - dakle pijana, posle dobre vecere).

Teškom mukom (čitaj, mukotrpnim zavođenjem šefa policije) uspela sam da saznam, kako je neko "propevao" i da se za planove zna... :( ono što je info iz prve ruke, ništa se neće preduzimati
jer je još uvek neizvesno da li se stvarno nešto sprema ili je to samo trač ;) :lol:

Tako i treba da misle, nikada mi nije bilo draze sto nas potcenjuju :) A zna se i ko je propevao... i kome :evil:

A sad paz'te: Imamo 4 tima:

Banshee ce da organizuje svoj tim hakera - zna se sta je vas zadatak

Beso, Konzab i Neva deluju unutar banke

Streljacko- akcioni vod: Koto, Linda - joj, ala mi se vrti u glavi - Nancy i ostala naoruzana ekipa sa pilotom i EliNS - koja vozi kao fandjo - izvodi diverziju (otmica sa eksplozijom i pucacinom) u blizini banke

LBarbara, Goddess, Borac, November, Ja i ostali koje sam u pijanstvu smetnula sa uma upadamo u banku, i naravno nindze Alal, Lexa i Vendi9 - sunjaju se ka trezoru i kroz one lasere.

November ce svima da pripremi carobni napitak pre akcije... a pred bankom ceka ZvezdanKa, sa minibusom... i pistoljcetom u brusu.

Ovo je plan u grubim crtama, sad cu malo da okrepim i da cujem vasa misljenja.

A da: nadrkani a sarmantni strucnjak neka bude Parka, recimo :) Ona ce nas i povezati sa Kuckom, kasnije :)

Poslednja izmena:
Fusnota: Ja nameravam da vas sve izyebem za lovu, a ako imate i trunke razuma, planiracete isto... naravno, poslacu vam neku sicu na racun, i razglednicu iz Tokija :) (onima koje prezive, to jest).

a u tokiju te ceka moje ninja bratstvo da te odere zivu... neces se lako izvuci :hahaha: mislim ja cu da uzmem novac a posto mi niko nije video, niti ce-facu necete znati koga jurite HA :D

da nece minibus da bude malo upadljivo prevozno sredstvo :lol: i u koje vreme pljackamo banku, dan/noc?

ja mogu strazare da onesposobim jednim ninja dodirom, bice paralisani i bez svesti barem 1h...

U sred bela dana, naravno. U tome je draz i izazov :) Smetnula si sa uma da ce se u isto vreme dogadjati spektakularna diverzija sa dimom, explozijama, letenjem i dobrim cicama sa teskom artiljerijom. Ehm, da li si zaista poverovala da bih ja - ja!- isla u Tokio? :lol:

da nece minibus da bude malo upadljivo prevozno sredstvo :lol: i u koje vreme pljackamo banku, dan/noc?

ja mogu strazare da onesposobim jednim ninja dodirom, bice paralisani i bez svesti barem 1h...
danju naravno laksi upad u banku kad se uklopimo medju klijente al mojne da se oblacite sado mazo i ostala kozna odela nego kostime i haljine i sve to za gospodje :per:

Back