Velika kriza u Istočnoj Evropi..

Istocni Vetar

Domaćin
Poruka
4.571
Istocna Evropa je pred bankrotom..
Madjarska je u najtezem polozaju..
Veliki dug-nema rasta GDP-a-forinta pada prema svim valutama..
Ukrajina-Rumunija-Bugarska-Srbija-Hrvatska su u velikim problemima..
Ocekuje se pad valuta istocnoevrpskih zemalja..
Strani Investitori beze sa kapitalom-zbog krize u Istocnoj Evropi padaju evro i ostale evropske valute prema jenu i americkom dolaru..

http://www.telegraph.co.uk/finance/...pe-after-shock-3pc-rate-rise-by-Hungary..html

Ukrajina-Rumunija-Bugarska-Srbija-Hrvatska su u velikim problemima..

sto srbija, narod je odavno finansijski kriziran i mozda cak nije u opasnosti
vlada, novi biznismeni i spekulanti, taj ce balon da izduva

vlada da je pametna da kao jez se sklupca dok ne prodje taj govedji stampedo,da vodi malo racuna o interesima drzave i gradjana, malo da pristedi gde moze, a da se ulozi tamo gde svi imamo korist,
ali ova vlada protivprirodno sastavljena cak i ne razmislja o tome, privatizacija i da nema domacih firmi i banaka, to da, to znaju

gel i ulje da nabacis i u kola sednes iiiiiiiiiiiiiiiiiiii rokaj

ovaj zadnji klip molim adema da preskoci jer se pojavljuje jedna zivotinja koju on i njegova muska populacija voledu mlogo

ljuljaj ljuljaj
Da, da, samo ne znam da li da idem na klasicni "valjam benzin i imam poplavu u kuci" look:
IMG_0285-1.jpg

"Jesam dziber ali krajnje fin i osecajan":
ADD-1-1.jpg

Ili "Ko te prati kuci?" imidz:
1783363080443e9d0ecd05c852202731-1.jpg

eto sad vidite kako to izgleda kad imas visok spoljnotrgovinski deficit i pokrivas ga kreditima, tj kako izgleda kad zivis preko granice svojih mogucnosti....

tako i treba...

lijepa nasa i dezela su ondak potpuno na.yebali. prva ima dug 40 a druga 20 milijardi dolara.
sad ce vidimo nase napredne severozapadne komsije koje su se najvise guzile za kapitalizam.
inace u socijalizmu obe ove republike su dugovale po 4 milijarde dolara i pre 20 godina zivele bolje nego danas.

Drug SAVIN je otvorio 161 temu sa naslovima tipa:

"Velika kriza u Istoc(noj Evropi.."

"prodavam konja za bone Srbija pred bankrotom?"

"Dug zemalja bivše Jugoslavije porastao 6,5 puta"

"Propast zapada-Sloveni vodec'a civilizacija 21 veka"

"Amerikanci od Jula 35%-40% siromasniji"

"Velika kriza u USA-pad cena kuc'a vec'i nego 30-tih godina prošlog Veka"

"USA i UK su duzne preko 18 000 milijardi dolara"

"Prilog(zi) Kolaps USA-Zapadnog morala i ekonomije.."

"Na svetu 946 milijardera sa imovinom preko 3500 milijardi dolara"

"77% Italijana i 76% Francuza su protiv evra"

"Londonski Telegraph-Evropske drzave su pesaci na ruskoj shahovskoj tabli"
i tako dalje

Cini mi se da je Drug Savin zaduzen (placen) da stvara pometnju medju gradjanima Srbije.

Poslednja izmena:
Ja samo otvaram interesantne teme..
Sve su to uglavnom clanci u stranoj stampi-ja samo prenosim..
Dosta toga se obistinilo..
Kada sam pisao o krizi koja dolazi-padu berze-Svi su me napadali..
Danas prenosim jedan od najcitanijih clanaka iz britanskog Telegrapha od njihovog eksperta-analiticara koji je predvideo u Junu veliki pad berze u Septembru i Oktobru..
http://www.telegraph.co.uk/finance/...sues-global-stock-and-credit-crash-alert.html
On danas predvidja krizu u Istocnoj Evropi i moguci pad valuta..
Autor u drugom clanku predvidja krizu u Rusiji i moguc pad rublje..

Poslednja izmena:
Ja samo otvaram interesantne teme..
Sve su to uglavnom clanci u stranoj stampi-ja samo prenosim..
Dosta toga se obistinilo..
Kada sam pisao o krizi koja dolazi-padu berze-Svi su me napadali..
Danas prenosim jedan od najcitanijih clanaka iz britanskog Telegrapha od njihovog eksperta-analiticara koji je predvideo u Junu veliki pad berze u Septembru i Oktobru..
http://www.telegraph.co.uk/finance/...sues-global-stock-and-credit-crash-alert.html
On danas predvidja krizu u Istocnoj Evropi i moguci pad valuta..
Autor u drugom clanku predvidja krizu u Rusiji i moguc pad rublje..

МОГУ САМО ДА СЕ НАДАЈУ ДА ЋЕ САДА РУСИЈА ДА ПРОПАДНЕ! ОДОШЕ АМЕРИ ПА ПА,,,,,,,,:bye:

Moguce je da dodje do preraspodjele kapitala. Moguce su i krize ali propast - vrlo tesko.
Zamislimo, propadne Amerika i Engleska, Evropa, Rusija....u ekonomskom smislu - eto nama revolucije bez granica.

I posle najvece krize Amerika-Engleska-Evropa i Rusija nece propasti...
To kada neko napise-to je samo figurativno..
Interesantno je da pored krize Madjarska podize kamate-krediti na evre i franke se mogu vracati u forintima-sto izaziva paniku jer se zapadne banke boje da madjarski primer ne slede ostale zemlje Istocne Evrope..
Ko zna mozda Istocnoj Evropi posle mukotrpnog prelaska iz socijalizma u kapitalizam-sledi opet prelazak na socijalizam..

I posle najvece krize Amerika-Engleska-Evropa i Rusija nece propasti...
To kada neko napise-to je samo figurativno..
Interesantno je da pored krize Madjarska podize kamate-krediti na evre i franke se mogu vracati u forintima-sto izaziva paniku jer se zapadne banke boje da madjarski primer ne slede ostale zemlje Istocne Evrope..
Ko zna mozda Istocnoj Evropi posle mukotrpnog prelaska iz socijalizma u kapitalizam-sledi opet prelazak na socijalizam..
Sasvim moguce.
Reci mi, ako znas, nesto vise o madjarskoj OTP Banci cije jedinice postoje na teritoriji Srbije, Hrvatske. Kako ona stoji sa kapitalom i da li je sigurna ?

----------------
Rolling Stones - Stop Breakin' Down

Moguce je da dodje do preraspodjele kapitala. Moguce su i krize ali propast - vrlo tesko.
Zamislimo, propadne Amerika i Engleska, Evropa, Rusija....u ekonomskom smislu - eto nama revolucije bez granica.

Ma kakva propast. Samo će doći do pregrupisavanja i nove podele interesnih sfera, a krug onih koji dele kolač će se proširiti. Do nove prilike tipa ,,ko će koga,,.

Back