Velika graja oko maturske veceri za osnovce

Young_blood

Poznat
Poruka
7.391
Zasto se svi osnovci mnoooogo spremaju za usrano matursko vece?Kao da postaju punoletni ili zavrsavaju srednju?Mislim,glupost.Devojcice idu kod pedikira,manikira,feizera,stavljaju pola kile pudera na lice,stikletine,haljine po 16.000, i sto sranja.Onda svi tinejdzeri odu u restoran,piju pivo i luppuju do 3 ujutru.Onda roditelji doju po njih.I to je sve.Sto su svi tako prolupali i prave graju oko toga???Da se ja pitam,matura bi se slavila u skoli,farke ,majice itd.A ne tolika graja.Cemu to?Cula sam da pre nije tako bilo.Da nisam ja mozda pala sa druge planete?Ili sam,pak staromodna?Ili mi jos lutke nisu udarile u glavu?

Poslednja prilika za roditeljsko međusobno dokazivanje ko ima više, bar ja tako mislim.
Ja se sećam da smo najviše vremena proveli u parkiću pijući sokove, sa litrom vina koje niko nije hteo piti jer je bilo toplo, i par kila žu-žu pogačica. Bilo nam dosadno u restoranu, pa smo našli zabavu.

То није по закону, шта ће малолетници у кафани (ресторану, угоститељском објекту).
Ви, децо, да тражите неког обудсмана да вас заштити од тих просветара лопова.
Озбиљно. Угрожавају вам права. За малолетнике је одговорна школа - педагошко-васпитна установа. И тог последњег дана када вам дају ђачке књижице и недељу дана после тога јер вас они организовано воде - У КАФАНУ:
Сад, једино ако ви сами, преко родитеља (лопова у дилу са кафеџијом) пристајете да плаћате кафане, а да у то нису укључени наставници.

То није по закону, шта ће малолетници у кафани (ресторану, угоститељском објекту).
Ви, децо, да тражите неког обудсмана да вас заштити од тих просветара лопова.
Озбиљно. Угрожавају вам права. За малолетнике је одговорна школа - педагошко-васпитна установа. И тог последњег дана када вам дају ђачке књижице и недељу дана после тога јер вас они организовано воде - У КАФАНУ:
Сад, једино ако ви сами, преко родитеља (лопова у дилу са кафеџијом) пристајете да плаћате кафане, а да у то нису укључени наставници.
Ма, наставници, бре, узимају пикслу тим кафеџијама, добијају проценат, зато тако масовно терају јадну децу у кафане, а деца неће па неће....

Ма, наставници, бре, узимају пикслу тим кафеџијама, добијају проценат, зато тако масовно терају јадну децу у кафане, а деца неће па неће....
Ма не, наставнивници су присиљени да воде малолетнике у кафану. Нашминкане 12-огодишње девојчице и дечаци са флајком пива могли да дођу у основу школу без проблема на часове, на рочито матуранти, па не водите их у Мекдоналдс лол...Ја тврдим да то није по закону.
А јел то сваки старешина води "своју" децу или генрацијски иду у исту механу, а јел иду и учитељице или само наставнице од 5-8?

Gospođo Forumašice,ta vi niste normalni,da oprostite...Bre,uživajte u životu,jednom se ima 15 godina!Ako nećeš haljinu,ta uzmi svečane pantalone,male štiklice,minđušice,našminkaj se i ajd.Što nećeš,bre?Šta da kažu oni posle što neće ni imat u restoranima?
Брате, Викторијо, ви сте баш штиклица-минЏушица...

Шта је то у Дому Омладине, зар има нека игранка или томе слично?
То није лоша варијанта, поред прославе у самим школама. Концерт у ДО је одличан, да буде за џ или нешто симболично, ионако све плаћамо па нек Ђидо финансира од наших пара.
И нормално, да не свира Плави оркестар, Бајага, Бајоне или неки тако џибери...

Poslednja izmena:
Klasična otimačina para.Sa sinom sam zaratila na krv i nož, ne što je tražio pare za malu maturu(velike), no zbog takozvanog DJ-a, gde mi je moje dete objasnilo da sam totalno muzički nepismena, te su rep i tehno izvorna srpska muzika, e pa u tom slučaju glasam za Grand!, još kad mi je objasnio da su repovali uz Tomu Zdravkovića i 'mrtav ladan me pita- a, jel, ti uopšte znaš ko je on, razmišljala sam koga ću prvo da zveknem, nažalost, samo sam njemu zalepila šamar, tako da sad vrlo dobro zna ko je TOMA, bogme i Silvana.

Zasto se svi osnovci mnoooogo spremaju za usrano matursko vece?Kao da postaju punoletni ili zavrsavaju srednju?Mislim,glupost.Devojcice idu kod pedikira,manikira,feizera,stavljaju pola kile pudera na lice,stikletine,haljine po 16.000, i sto sranja.Onda svi tinejdzeri odu u restoran,piju pivo i luppuju do 3 ujutru.Onda roditelji doju po njih.I to je sve.Sto su svi tako prolupali i prave graju oko toga???Da se ja pitam,matura bi se slavila u skoli,farke ,majice itd.A ne tolika graja.Cemu to?Cula sam da pre nije tako bilo.Da nisam ja mozda pala sa druge planete?Ili sam,pak staromodna?Ili mi jos lutke nisu udarile u glavu?

zasto se spremaju? kud svi tu i mali muja... a sta kao kad postanes punoletan onda treba mnooogo da se spremis? :lol:
devojcice ne rade nista sto i inace ne rade prilikom svakog izlaska ili neke cak i u skolu dolaze takve, ne znam sto te cudi da se neko sredi za matursko vece...
odu u restoran i piju pivo... ne znam sta je tu cudno, kao da to i inace ne rade...
pa ti mozes da se dogovoris sa svojim drustvom i da slavite maturu u skoli u farkama i majicama, to ti je najmanji problem, ionako ova matura 'u restoranu' nije obavezna...

Ne znam sta je tebi od ovog sto si navela, ali ja mislim da je lepo obeleziti kraj osnovne skole, ipak je to odeljenje sa kojim si provela 8 godina, najlepsi period zivota, mada je kraj osnovne skole vise tuzan nego srecan, ali ajde... Meni je super bilo matursko, na drugarskom i ekskurziji smo se isplakali kao kisa i na maturi jednostavno niko nije imao snage da place, svima je bilo super :D ebg, to je bilo poslednje vece da smo onako svi zajedno, na jednom mestu, mozda patetisem previse sad, ali stvarno ne bih menjala nista...

Back