Velicanstven snimak iz Novog Sada:Gradjani ustali protiv blokada

Mecenaa

Domaćin
Poruka
3.014
Izvor
www.novosti.rs
Gradjani mirno šetaju i izražavaju protest protiv nasilja blokaderosa
Screenshot_20250831_193634_Samsung Internet.jpg

To je normalna stvar kada je skup SNS u NS. Startuju me "novosađani" da pitaju gde je SPENS ili centar.
Teško da je tamo bilo novosadjana..ostalo su svi doveženi iz drugih gradova autobusima
Kako rece onaj sto ga je intervjuisao Šarovic iz Zvornika za 50 evra..još su se medjusobno potukli
I šta je tu velicanstveno..meni je tužno .kao pogrebna povorka

Strogo formalno ne jer Veternik zvanično pripada Novom Sadu, kao što i pomenuti Lug ili tako nešto pripadaju Beogradu.
ne znam zasto se skupljaju u prigradskim, osim kao ne okupljaju najsiromasnije i najjeftinije, koje mogu da podmite

siftar je stipsa i nema vise para za gradsko jezgro, samo za prgradsko, znaci da je sns sekta pukla finansijski

Zasijao Novi Sad! Veličanstveni prizori iz srpske Atine - skupila se reka ljudi, vatromet obasjao grad (VIDEO):hahaha:

uhapsen aljek, ili popio vec ruski caj., sta slavimo?
jel stisnuo petlju da ode u kinu?

Др Паровић: Вучић ће доживети срчани удар!? Стигле претње из Кине, ЕУ и САД!​

kuku, lele, bolje da sam cutao, sad ce da pizdi i cmizdri
samo da se zna, da sam ja prvi rekao da ne ide, kakva kina, ide u na vma

Путин и Трамп су аматери.
aha, oce to da mi zaboravimo da fale 115 miliona, a ljudi mrtvi. „Знамо како се раде ти пројекти – пута три или пута четири, у односу на стварну вредност“, истиче Паровић, наводећи пример реконструкције пруге Београд-Нови Сад, где је украдено 115 милиона евра.

i posle delite ciganiji po 50 evrica, ponekad se provucete sa po pljeskom, i bez evrica, koje zadrzite zasebe, samo milione - lopine ste neopevane

Back