Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.014
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško da je tamo bilo novosadjana..ostalo su svi doveženi iz drugih gradova autobusima
Kako rece onaj sto ga je intervjuisao Šarovic iz Zvornika za 50 evra..još su se medjusobno potukli
I šta je tu velicanstveno..meni je tužno .kao pogrebna povorka
Niko od njih neće vučiću doći na sahranuIzvor
www.novosti.rs
Gradjani mirno šetaju i izražavaju protest protiv nasilja blokaderosa
Pogledajte prilog 1778256
na 95 lokacija 100 hiljada, znaci po 10500 placenika max nakupite, a nas sutra milion, bezacete kao posrani, nemate 10% podrske u narodu, cemu vi mozete da se nadate, osim zatvoru? pukli ste, priznaj.
Ja mislila da smo mi u RS-u najluđi! Sada mi laknulo.
znaci lazu novosti, informer udbskiBaš sam se danas šetao Novim Sadom i nigde to nisam video. Posle sam čuo da je to bilo u Veterniku koji je recimo ekvivalent Malom Mokrom Lugu u Beogradu. Ti snimci iz Informera su upravo odatle.
Strogo formalno ne jer Veternik zvanično pripada Novom Sadu, kao što i pomenuti Lug ili tako nešto pripadaju Beogradu.znaci lazu novosti, informer udbski
ne znam zasto se skupljaju u prigradskim, osim kao ne okupljaju najsiromasnije i najjeftinije, koje mogu da podmiteStrogo formalno ne jer Veternik zvanično pripada Novom Sadu, kao što i pomenuti Lug ili tako nešto pripadaju Beogradu.
uhapsen aljek, ili popio vec ruski caj., sta slavimo?Zasijao Novi Sad! Veličanstveni prizori iz srpske Atine - skupila se reka ljudi, vatromet obasjao grad (VIDEO)
uhapsen aljek, ili popio vec ruski caj., sta slavimo?
jel stisnuo petlju da ode u kinu?
aha, oce to da mi zaboravimo da fale 115 miliona, a ljudi mrtvi. „Знамо како се раде ти пројекти – пута три или пута четири, у односу на стварну вредност“, истиче Паровић, наводећи пример реконструкције пруге Београд-Нови Сад, где је украдено 115 милиона евра.Путин и Трамп су аматери.
Novi Sad se baš izgradio, kako pokazuju ove dve slike...Izvor
www.novosti.rs
Gradjani mirno šetaju i izražavaju protest protiv nasilja blokaderosa
Pogledajte prilog 1778256
Pametan čovek. Ovom izjavom se oprao što se našao tu. Uzeo avu pare. I još će da ispadne faca.