vegetarijanstvo

• Začetnik teme Začetnik teme bo!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao, pa kako moze Daf, ej smrdljivi Daf, da ti bude bolji od Stepinog?! Step rules! :P
A Uno Grill jedem jedino oko 3, 4 kad se vracam iz izlaska, uglavnom sa dve drugarice, pa lepo naruchimo prvu s spiska, sednemo unutra i svadjamo sa likovima. :roll: Uzas! A taj Duo je bzvz. Jedino shto imaju kajmak, a ovi nemaju. :(

:lol: za prasad.

Ja idem u dom od decembra... znači dijeta, a? :mrgreen:
pa dobro, možda nađeš dobru menzu. možda ti se svidi ta vrsta hrane.
meni ne može da se svidi, jer ima tako... industrijski ukus. i ono povrće iz velikih konzervi. pa to uopšte nije sveže. jedino je prazan pasulj dobar, jer pasulj uvek bude dobar kad se pravi na veliko.

e da, ja volim jedino sušeno meso. one pršute mogu da jedem ko blesav, bez ičega, to kao da mi nije meso. ko čips. :D

Jao, pa kako moze Daf, ej smrdljivi Daf, da ti bude bolji od Stepinog?! Step rules! :P
A Uno Grill jedem jedino oko 3, 4 kad se vracam iz izlaska, uglavnom sa dve drugarice, pa lepo naruchimo prvu s spiska, sednemo unutra i svadjamo sa likovima. :roll: Uzas! A taj Duo je bzvz. Jedino shto imaju kajmak, a ovi nemaju. :(

A јеси ли јела некада на окретници код Омладинског стадиона илити на Богословији? Ја тамо редовно свратим кад се враћам кући... није нека репрезентација, али је кул... има душу и некако је баш... студентско место (због студ дома Карабурма који је иза :) ).

A јеси ли јела некада на окретници код Омладинског стадиона илити на Богословији? Ја тамо редовно свратим кад се враћам кући... није нека репрезентација, али је кул... има душу и некако је баш... студентско место (због студ дома Карабурма који је иза :) ).
Shta je Omladinski stadion? :neutral:
Ja jedem samo na nekoliko mesta- Stepin, onda na Dorcolu, kako se zvashe beshe... Ne mogu da se setim, uglavnom iznad Strahinica, Uno Grill na Brdu i retko kod Cice. Eto... :)

Ау немој ме у Даф дирати, 'леба ти...
А што се тиче Дуа, њега сам споменуо само као конкуренцију Уну, јер су одма' један поред другог, а мени је СВЕ боље од мртвог Уна. Нервирају ме оне сојине пљеске и она катастрофална лепиња и све ме нервира :P

Shta je Omladinski stadion? :neutral:
Ja jedem samo na nekoliko mesta- Stepin, onda na Dorcolu, kako se zvashe beshe... Ne mogu da se setim, uglavnom iznad Strahinica, Uno Grill na Brdu i retko kod Cice. Eto... :)
Па знаш ли где је Богословија? Чувени кружни ток изнад панчевачког моста? Јеси ли ти икада ишла у том правцу? :D

А то на Дорћолу да није Локи? :)

Стадион ОФК-е...
Није. ОФК је посебно, а Омладински је посебно. С тим што је чињеница да су на удаљености од 150м ;)

Не знаш где је стадион на Карабурми?

Зграда Технодрома на Богословији, која се налази одма поред Омладинског стадиона, можда ти је позната:

pancevac01vmt6.jpg

Па у принципу то је све исто. Омладински заправо није стадион већ комплекс тениских терена и стаза и којечега за атлетику и остале зајебанције и ту је углавном сада Звезда, а ОФК стадион је на 100м кад се изађе из кружног ка Миријеву и ту је јелте ОФК :)

To na Dorcolu jeste Loki. :) Obozavam onu veliku pljeskavicu tamo... Arghgghghgg... Njam njam... Moram da odem tamo, nisam dugo.
U svakom sluchaju, sa tim stadionima aman, nisam nikad jela nishta tamo. :P

To na Dorcolu jeste Loki. :) Obozavam onu veliku pljeskavicu tamo... Arghgghghgg... Njam njam... Moram da odem tamo, nisam dugo.

Јој јесте... ја обавезно узимам макси или како се већ зове она дупло већа (свуда је другачије зову па не могу да похватам) :mrgreen: па још онај кајмак... 'бем ти сунце сад бих сео у кола и отишао тамо да једем :(

Значи не верујем да не знаш ни где је :confused:

Јој јесте... ја обавезно узимам макси или како се већ зове она дупло већа (свуда је другачије зову па не могу да похватам) :mrgreen: па још онај кајмак... 'бем ти сунце сад бих сео у кола и отишао тамо да једем :(

Значи не верујем да не знаш ни где је :confused:
Ja obozavam kajmaka!!! :mrgreen: Njam njam
Ne znam, i shta sad?

Javi se kad dodjesh do Lokija :p
mmmm, maxi pljeskavica, pa josh sa kajmakom, lukom i kupusom... mmmm... a sve to dva coshka od moje gajbe ;p

I jaaa.
Doduse ja sam ex vegeterijanac:)
Izdrzala sam nekih godinu dana....ali nasla sam da je prilicno licemerno zgrazavati se nad mesojedima a pritom nositi kozni matil i martine:(

Inace zaista , ko ne voli meso super - ja bih licno volela da sam manje zavisna od mesine:)

I jaaa.
Izdrzala sam nekih godinu dana....ali nasla sam da je prilicno licemerno zgrazavati se nad mesojedima a pritom nositi kozni matil i martine:(

Inace zaista , ko ne voli meso super - ja bih licno volela da sam manje zavisna od mesine:)
upravo sam o tome dao video klip - kako se dere koža životinjama da bi se od nje pravila odeća i obuća... taj klip sam pogledao samo jednom i bio sam 7 dana pod utiskom istog

I jaaa.

ja ne nosim nista od toga. pretprosle godine na moru pitah prodavca bundi kako mu nije zao da to prodaje. on me je samo pogledao. takodje se stalnom svadjam i mojom majkom, koja nosi krzno.:neutral:
za sve koji nosi krzno: kako vas nije sramota?!

sto se tice mesa, ja sam ga ranije jela jednom mesecno.

Poslednja izmena:

Back