Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Najbolji su cevapi kod Cice.Mmmmmmm... A pljeska u Stepinom Vajatu. Ja isto volem Uno Grill, zbog Uno pljedze. I takooo...
Даф реално бољи од Степе, а Уно Грил не готивим никако, много је бољи Дуе Грил на Бановом

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji su cevapi kod Cice.Mmmmmmm... A pljeska u Stepinom Vajatu. Ja isto volem Uno Grill, zbog Uno pljedze. I takooo...
pa dobro, možda nađeš dobru menzu. možda ti se svidi ta vrsta hrane.za prasad.
Ja idem u dom od decembra... znači dijeta, a?![]()
Jao, pa kako moze Daf, ej smrdljivi Daf, da ti bude bolji od Stepinog?! Step rules!![]()
A Uno Grill jedem jedino oko 3, 4 kad se vracam iz izlaska, uglavnom sa dve drugarice, pa lepo naruchimo prvu s spiska, sednemo unutra i svadjamo sa likovima.Uzas! A taj Duo je bzvz. Jedino shto imaju kajmak, a ovi nemaju.
![]()
Shta je Omladinski stadion?A јеси ли јела некада на окретници код Омладинског стадиона илити на Богословији? Ја тамо редовно свратим кад се враћам кући... није нека репрезентација, али је кул... има душу и некако је баш... студентско место (због студ дома Карабурма који је иза).
Jao, pa kako moze Daf, ej smrdljivi Daf, da ti bude bolji od Stepinog?! Step rules!![]()
A Uno Grill jedem jedino oko 3, 4 kad se vracam iz izlaska, uglavnom sa dve drugarice, pa lepo naruchimo prvu s spiska, sednemo unutra i svadjamo sa likovima.Uzas! A taj Duo je bzvz. Jedino shto imaju kajmak, a ovi nemaju.
![]()
Shta je Omladinski stadion?![]()
Па знаш ли где је Богословија? Чувени кружни ток изнад панчевачког моста? Јеси ли ти икада ишла у том правцу?Shta je Omladinski stadion?
Ja jedem samo na nekoliko mesta- Stepin, onda na Dorcolu, kako se zvashe beshe... Ne mogu da se setim, uglavnom iznad Strahinica, Uno Grill na Brdu i retko kod Cice. Eto...![]()
Није. ОФК је посебно, а Омладински је посебно. С тим што је чињеница да су на удаљености од 150мСтадион ОФК-е...
Није. ОФК је посебно, а Омладински је посебно. С тим што је чињеница да су на удаљености од 150м![]()
To na Dorcolu jeste Loki.Obozavam onu veliku pljeskavicu tamo... Arghgghghgg... Njam njam... Moram da odem tamo, nisam dugo.
U svakom sluchaju, sa tim stadionima aman, nisam nikad jela nishta tamo.![]()
Ja obozavam kajmaka!!!Јој јесте... ја обавезно узимам макси или како се већ зове она дупло већа (свуда је другачије зову па не могу да похватам)па још онај кајмак... 'бем ти сунце сад бих сео у кола и отишао тамо да једем
Значи не верујем да не знаш ни где је![]()
To na Dorcolu jeste Loki.Obozavam onu veliku pljeskavicu tamo... Arghgghghgg... Njam njam... Moram da odem tamo, nisam dugo.
U svakom sluchaju, sa tim stadionima aman, nisam nikad jela nishta tamo.![]()
VEGANI ZIVE NA BOLJKAMA, VEGETERIJANCI SEM TOGA JEDU RIBU, MORSKE PLODOVE, JAJA, MLECNE PROIZVODE I HLEB!
Znači, ti si semi-vegetarijanac, ili half-vegetarijanac, ili kvazi-vegetarijanac.ja se davim u ribi.a bez tunjevine vec ne mogu da zivim, a ni bez soje.
.
Jaoooo, toooo Saroooo!!!mmmm, maxi pljeskavica, pa josh sa kajmakom, lukom i kupusom... mmmm... a sve to dva coshka od moje gajbe ;p
upravo sam o tome dao video klip - kako se dere koža životinjama da bi se od nje pravila odeća i obuća... taj klip sam pogledao samo jednom i bio sam 7 dana pod utiskom istogI jaaa.
Doduse ja sam ex vegeterijanac
Izdrzala sam nekih godinu dana....ali nasla sam da je prilicno licemerno zgrazavati se nad mesojedima a pritom nositi kozni matil i martine
Inace zaista , ko ne voli meso super - ja bih licno volela da sam manje zavisna od mesine![]()
ja ne nosim nista od toga. pretprosle godine na moru pitah prodavca bundi kako mu nije zao da to prodaje. on me je samo pogledao. takodje se stalnom svadjam i mojom majkom, koja nosi krzno.I jaaa.
Doduse ja sam ex vegeterijanac
Izdrzala sam nekih godinu dana....ali nasla sam da je prilicno licemerno zgrazavati se nad mesojedima a pritom nositi kozni matil i martine
Inace zaista , ko ne voli meso super - ja bih licno volela da sam manje zavisna od mesine![]()