Ima , taman se uklapam u trazeno, pa da ispunim zelju

Od malena posmatram ljude fizionomiju , pricu reagovanje , uvek me je vuklo , da li je moguce predvideti ljudske reakcije " uci im u mozak " i znati sta misle . Decacki snovi kao i letenje i postajanje nevidljivim kako bi mogao posmatrati nekog , a da nije svestan moga prisustv. Uspeo sam u tome na neki nacin ! ?
Uvek sam tvrdio da su ljudi Bogovi u zametku , zbog svog nekog stecenog dara citanja govora sa usana godina sam sedeo po kafanama i javnim mestima sam i prisluskivao ljude citajuci im sa usta sta pricaju a udaljen od njih par stolova

kakav voajerizam i nastranost .

Kakav se tu svet otvara , da ne verujes koji raspon ljudi i koje duse ...samo su potvrdili uverenje u meni da su to sve svetovi za sebe neke odbacis u momentu neke pratis vremenom i malte ne se sazivis sa njima .
neke ti bude zao , neke ti dodje da izgrdis javno , ali mogu zamisliti reakciju da nekom pridjes i pocnes da vices na njega ili da ga grlis sto je takav bas sto je takav
Uvek sam u sebi ponavljao " Boze oprosti mi sto cinim ovo sto cinim " i nekako sam imao oprost jer sam pre svega covekoljubac znao sam da to radim iz radoznalosti i ljubavi prema ljudskom rodu !
I shvatim koliko smo bliski , slicni, a pak i toliko razliciti i tu je ta draz u razlicitosti, upoznavanju sticanju i razmeni iskustva .
Tako da sam ja ta iskustva krao od hiljade ljudi a da nisu bili ni svesni
Ceo zivot mi je bio vezan za ljude , mngo ljudi oko mene , drugari , skolovanje posao , provodi putovanja kafane........
I onda sastavis uzivo ovo bucno i zivotno i ono sto si stekao posmatranjem i naucio o judskoj predvidljivosti i postanes drag i voljen svima u cijem si okruzenju

jer te ima u svima i svi su oni u tebi !?
Umoris se od svega i na kraju pozelis da budes sam i da opet posmatras ljude iz prikrajka ....
Neki te prezru neki shvate ....
Dobro da se pojavio virtelni svet , bar meni koji sam vec na zalasku i zao mi ovih mladih jer nece dovoljno upoznati ljude , oce ljudska dostignuca , ali ljude !? Nece , nece im zaroniti u dubinu u dusu , shvatiti i opravdati zasto rade neke stvari jer je celina sakrivena i nedorecena

Da li je to dar prokletstvo, nastranost , ne znam , prosudite sami ?
Nikada necu prestati da volim ljudski rod !