Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.854
Јеси ли добро размислио, да опет ниси погрешио!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јеси ли добро размислио, да опет ниси погрешио!?
Видим да си нешто изразито негативно настројен према мени...но, то је твоје право.
Што се мог детињства, растао сам у здравом окружењу, са људима који ме воле.
И дан-данас сам млад човјек и могу слободно рећи да процес мог сазревање још увијек није завршен, признајем.
А код СПО ме је повукло следеће : Монархија, умјерени конзервативизам, десничарски економски програм, антикомунизам Црква, традиционализам, сарадња и са Русијом и са Западом, као и то што сам тада био убјеђен да је ријеч о поштеним људима.
Да ли Ви мислите да дијете од 15 година зна све о политици и да сам тада могао да добро резонујем.
Мада, лично ме није срамота што сам подржавао СПО. У том тренутку, то је био мени најближи избор.
Разочарали су ме уласком у коалицију са Г17, касније и ДС, као и прихватањем уласка у НАТО, као и овом последњом изјавом Вука око Дивјака.
Да, размислио сам.Јеси ли добро размислио, да опет ниси погрешио!?
Додуше, код ДСС и не мислим да сам пуно погријешио.Јеси ли добро размислио, да опет ниси погрешио!?
Па одувек сам показивао интересовање ка друштвеним наукама, још од шесте-седме године.нисам негативан, само сам констатовао чиме се твој мозак занимао у тим годинама.
Што заборави Млађана ?На нашој политичкој сцени имамо ДВА ПАТОЛОШКА ЛАЖОВА... један је Чедомир а други Александар...
Па одувек сам показивао интересовање ка друштвеним наукама, још од шесте-седме године.
mislim da te interesovala istorija recimo pa da razumem, ali da se okupiraš politikom i to dnevno-političkim temama u tim godinama, pa još u crnoj gori 
Што заборави Млађана ?
Знаш како, добар дио нас Црногораца гаји љубав према Србији...иначе и као клинца ме је интересовала историја...знаш како, одувјек сам био окружен људима који су имали мање-више везе са политиком.pa to je lepo i ja sam prema prirodnim naukama od malena,
ali ipak spo ne spada u društvenu naukumislim da te interesovala istorija recimo pa da razumem, ali da se okupiraš politikom i to dnevno-političkim temama u tim godinama, pa još u crnoj gori
![]()
Мито, знаш да те цјеним и поштујем, поготово јер си добар Хришћанин.Млађа је ђубре - а ова двојица су болесни људи...
Знаш како, добар дио нас Црногораца гаји љубав према Србији...
А ако смо парламентарне демократе и ако нисмо комунисти, требало би да поштујемо свачији слободу избора, па и моју тадашњу да се определим за СПО.
Заиста нисам имао ниједан други могући избор јер је постојала опасност да се ДСС удружи са Г17 и ДС (што се и десило), а СРС је још увијек била на линији деведесетих.
На референдуму 44.5 %, а има још сигурно 15 % црногорских индипендиста који воле Србију (неки моји рођаци нпр.)pa baš da je dobar deo nije.
nije meni problem što si se ti opredelio za spo, nego što si se kao dete uopšte time bavio.
На референдуму 44.5 %, а има још сигурно 15 % црногорских индипендиста који воле Србију (неки моји рођаци нпр.)

Ок, Фикса, а чиме по Вашем мишљењу, момак од 15 год треба да се бави ?

Ок, да ли Србе из ЦГ који су гласали за заједничку државу сматрате за пријатеље Србије ?ako je deo dobar to mora biti minimum preko 50%
i što se mene lično tiče, ja te indipendiste ne smatram za prijatelje srbije. čak šta više pljuvao sam ih više nego šiptare
pa politikom sigurno ne. tada ti je bilo ~2 godine od početka puberteta, imao si valjda čime da se zanimaš![]()
Бавио сам се кошарком. Био сам солидан пинорски или шта већ играч.ako je deo dobar to mora biti minimum preko 50%
i što se mene lično tiče, ja te indipendiste ne smatram za prijatelje srbije. čak šta više pljuvao sam ih više nego šiptare
pa politikom sigurno ne. tada ti je bilo ~2 godine od početka puberteta, imao si valjda čime da se zanimaš![]()
Ок, да ли Србе из ЦГ који су гласали за заједничку државу сматрате за пријатеље Србије ?
Мито, знаш да те цјеним и поштујем, поготово јер си добар Хришћанин.
Лично, ако не замјериш, на списак проблематичних ликова на политичкој сцени обавезно бих додао Мићуновића и Чанка.
"Господине", хоћете ли престати да вређате ?
Наш Премијер, Владимир Путин није упућен у све појединости у вези са Месићем, за разлику од Наташе Кандић.
А да Вас питам, јесте ли ви хрватске националности, будући да браните Наташу Кандић и екстремне Хрвате ?

*******i se još češe od sinoć , upropasti ga mala Matijina ko svinja masan džak .![]()

Ma to je bio duel DS-Bećkovićka VS SNS - Aca , ove dve tetke su tu nebitne , mada se i Nata uplela ko pile u kučine , al njoj je ionako sve jedno , pa može da priča šta hoće ne juri rejting ,nego se ovaj opet upeco .нисам још гледао, али не сумњам да је упропашћен. он треба да напусти политику и да се бави сахранама има да млати паре, рођен је за посмртне говоре као и његов тома.