Nemoj se loziti, Vucic je srecno ozenjen.![]()
Trpa taj shta stigne ne boj se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj se loziti, Vucic je srecno ozenjen.![]()
Usrali se Aca i Naca od Šešeljevog povratka .![]()

Како оно ђубре од Оље навија за власт, а против напредњака...мада ме од У92 и ништа не чуди.
Како оно ђубре од Оље навија за власт, а против напредњака...мада ме од У92 и ништа не чуди.
Tačno , ista je na oca !Како оно ђубре од Оље навија за власт, а против напредњака...мада ме од У92 и ништа не чуди.
Па Вучић је гост...само због њега и гледам.Ti to gledaš?
Ti to gledaš?
За разлику од Вас, ја сам пристојан и господствен Србин.A ti što navijaš za SNS nisi đubre?
Па Вучић је гост...само због њега и гледам.

Вучко је био солидан...могао је у неким дјеловима и бити убједљивији али све у свему- релативно добро.Gotova emisja.
Вучко је био солидан...могао је у неким дјеловима и бити убједљивији али све у свему- релативно добро.
Добро је што је подсјетио ону усташу Наташу Кандић (устапа зато што је одликована од усташе Стипе Месића-оног који је пјевао усташке пјесме по Аутстралији и говорио како су Хрвати два пута побједили у Другом свјетском рату-41`е и 45`е) на њен вандалски чин ударања Србина на Косова и Метохије.
Večeras su bile odlične i Vesna Pešić i Nataša Kandić na opšte iznenadjenje.

Вучко је био солидан...могао је у неким дјеловима и бити убједљивији али све у свему- релативно добро.
Добро је што је подсјетио ону усташу Наташу Кандић (устапа зато што је одликована од усташе Стипе Месића-оног који је пјевао усташке пјесме по Аутстралији и говорио како су Хрвати два пута побједили у Другом свјетском рату-41`е и 45`е) на њен вандалски чин ударања Србина на Косова и Метохије.
"Господине", хоћете ли престати да вређате ?Ti si bre postao stvarno bolid... Pa mesića je odlikovao Putin, kao antifašistu.... Jel to znači da je i Car Putin fašista???
"Господине", хоћете ли престати да вређате ?
Наш Премијер, Владимир Путин није упућен у све појединости у вези са Месићем, за разлику од Наташе Кандић.
А да Вас питам, јесте ли ви хрватске националности, будући да браните Наташу Кандић и екстремне Хрвате ?

У том дијелу је била коректна...с тим што је ипак из ње избијало прорежимско опредељење, у смислу питања које је постављала и констатација које је износила.Nisam gledao iskreno, bio na nekoj veceri pa sam skoro dosao i vidim kraj, sutra bese ima repriza na INFO kanalu pa cu da pogledam....kakva je bila Olja jel bila bar malo kulturna prema Aci i jel mu dala da zavrsi recenicu?
Чекај је`л ми на челу пише које сам националности. У Србији има и Руса, као што има Египћана, Јермена, Јевреја...Naš premijer????
A sad si postao Rus???
![]()
У том дијелу је била коректна...с тим што је ипак из ње избијало прорежимско опредељење, у смислу питања које је постављала и констатација које је износила.
А иначе је изпрозивала честите гледаоце који су критиковали власт и похвално говорили о господину Вучићу.