Вечерас спрдња на Б92!!!!

ко ће се највише просеравати, лагати и бавити се простаклуцима?

• Наташа

• Весна

• Александар

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ементалер

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
281
код Оље Бећковић гостују

-Наташа Кандић (од смрада ми је тешко да напишем квалификацију)
-преподобна Весна Пешић (увелико испунила услов за старосну пензију али јој је лова из буџета итекако слатка, бивша службеница Коштуницине владе)
-Александар Вучић, пола Србин пола еуропејац

и наравно особе које се "случајно" јављају и којима Б92 "случајно" даје везу.

Дакле биће тешка спрдачина и олајавање, посипање пепелом, лагање, вербални секс, и грађанско самозадовољавање.

Нема 4 јахача апокалипсе(Тадић, ШуНАТОвац, Јеремић и Пајтић) него нижи кадрови: демони, лицимури итд. Али повраћање и умирање од смеха је загарантовано, то ме тај канал и служи.

код Оље Бећковић гостују

-преподобна Весна Пешић (увелико испунила услов за старосну пензију али јој је лова из буџета итекако слатка, бивша службеница Коштуницине владе)

Дакле биће тешка спрдачина и олајавање, посипање пепелом, лагање, вербални секс, и грађанско самозадовољавање.

Oprolećovanija (Olja) Bećković kao i obično u crno obučena i tako raspoložena. Ekipa je do bola i jedva čekam plačljivog Acu u sukobu sa dva intelektualna "gorostosa" koji se šamaraju po trgovima i udaju za vreme diplomatske misije u već "nekoj" deceniji života. Karijeran diplomata i političar Vesna Pešić od GSS-a raspaloga...Dakle samo fali Čanak.:lol::roll:

Друштво, нема шта.
Наташа, пљувачица Срба из свих позиција,
Весна, незаустављива алапача и такође пљувачица српског рода,
Аца ,,*******и'' који кад год треба да нам саопшти неку глупост уозбиљи се као прасе пред пи**шање.
Водитељка Оља, баш по мери квалитету гостију, и у служби наручиоца питања. Пре избачивач на сплаву него новинар, јер свако незгодно питање решава тако, да саговорника прекине у пола реченице.

код Оље Бећковић гостују

Ja se samo pitam ko to još gleda?! :lol:

код Оље Бећковић гостују

:heart:

Ću da gledam :D

Нема 4 јахача апокалипсе(Тадић, ШуНАТОвац, Јеремић и Пајтић) него нижи кадрови: демони, лицимури итд. Али повраћање и умирање од смеха је загарантовано, то ме тај канал и служи.

Jeremić je zalutao među ove apokaliptičare....
Ipak mu tu nije mesto.
Bar za sada.....!

Više će te mučiti nagon za povraćanjem.
Kao i većinu nas,koji će pogledati emisiju.
Smejanje će izostati,čini mi se....!
Ovim laprdalima i antisrbima se nema razloga smejati.
Nad onim što rade,treba se zamisliti !

Ако си кандидат за женидбу ??..мој добронамеран савет ти је да се пре тога,ипак,консултујеш са психијатром ?!

bez briga dedice...nisam nit kandidat za ženidbu,... niti me dotična seksualno privlači

poštujem je duboko kao ličnost lično i politički...žena je na mestu i svaka joj je na mestu...carica u celom sivilu srbijanske politike... jedina svetla tačka:rtfm:

Ништа чудно.Одавно је познато да су сви изразито антисрпски елементи медијски најзаступљенији на телевизији Б92 која своје пропагирање антисрпских елемената покушава да замаскира разноразним емисијама у којима се труди да докаже спрегу криминала и опозиционих политичких партија а све у циљу да се прикаже као једина телевизијска кућа која захваљујући истраживачком новинарству грађанима предочава криминалне активности политичара.Те емисије осим што су у служби борбе против политичких неистомишљеника актуелног режима служе и као врста контрааргумнта који се потеже увек када неко изнесе став да је Б92 антисрпска телевизија.Чим неко спомене претерано форсирање антисрпских снага одмах се као контрааргумент потеже Инсајдер уз обавезан коментар да је Б92 једина телевизија која је народу отворила очи и да није ње владао би медијски мрак те стога није могуће да је телевизија која запошљава "хероје"новинарства антисрпска.

Neću gledati...Biće prepostavljam opet opanjkavanja naroda kako nije ''zreo za demokratiju'' iako je i pored narušene podrške đinđićeva vlada u vreme njegove smrti a to se posle atentata i povećalo ipak imala jako uporište u biračkom telu i što je važno ljudi su verovali DS da želi da se obračuna sa mafijom.Danas se bojim da im ne veruju ni ni njihovi najzadrtiji birači.

Meni je bila do pre neku godinu.Zapravo odavno ne gledam nijednu televiziju zaista živim bolje.

Prave ubedljivo, ali ubedljivo najbolje dokumentarne emisije.:ok: Ustvari, jedino se oni
ozbiljno bave istraživačkim novinarstvom. Sve ostalo je "Grand", "Dvor", "Farma"
i ostale visoko intelektulane emisije, namenjene zaglupljivanju širokih narodnih
masa.

Back