Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
ал'ипак би се огребао за један сношај?
Кио се пали на бабускаре

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ал'ипак би се огребао за један сношај?

Čini mi se da si propustio večernju terapiju?
![]()
![]()
I na kraju zaliješ...
![]()
![]()
Закржљала жлезда ти опет заказала?
требало ти је два сата да нам поставиш сликовницу?
Колико би ти требало да се потпишеш када би знао сва слова?
Вечност?

Ne oklevaj sa terapijom, jer ti je hitno potrebna.
![]()

код Оље Бећковић гостују
-Наташа Кандић (од смрада ми је тешко да напишем квалификацију)
-преподобна Весна Пешић (увелико испунила услов за старосну пензију али јој је лова из буџета итекако слатка, бивша службеница Коштуницине владе)
-Александар Вучић, пола Србин пола еуропејац
и наравно особе које се "случајно" јављају и којима Б92 "случајно" даје везу.
Дакле биће тешка спрдачина и олајавање, посипање пепелом, лагање, вербални секс, и грађанско самозадовољавање.
шта се десило?
изнервирао си се па си поцепао остале стране сликовнице и остала ти само корица?
П.С.
Буди мало бржи, за тебе имам само још десетак минута.![]()
шта се десило?
изнервирао си се па си поцепао остале стране сликовнице и остала ти само корица?
П.С.
Буди мало бржи, за тебе имам само још десетак минута.![]()

Ма пусти бре ''чоека''. Зар не видиш да му је изгледа мало набубрела жлезда или младеж, шта ли је већ благи Боже, у лобањи па је добио напад интелигенције![]()
ovo pitanje moze da ide na kviz zelite li da postanete milioner. Ne moguce je odabrati pravi odgovor. Gownari svo troje,sve ih mrzim.

On je Bizmark za kompletan B 92Bogu hvala,ima izuzetnu samokontrolu,tako da je on uvek superioran u odnosu na malicioznu,bahatu,nevaspitanu,isfrustriranu,iskompleksiranu Beckovicku..... a ona spodoba,mucno je saznanje da takvi uopste postoje...
![]()

Zar taj nije umro?mediji kao i uvek, s namernom, nataši kandić postavljaju kao sagovornike neke amebe. dobro nisu umesto vučića pozvali šećerovskog.
Вучић је један од баш ретких политичара које волим да слушам.
Решета вечерас, одличан је![]()
Решета вас неоусташе и фанове Наташе Кандић.Pa izrešetana mu bulja....![]()
Решета вас неоусташе и фанове Наташе Кандић.