Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da je s obzirom da nam je celokupna televizija ocajna, on jos i sasvim gledljiv...

emisija se zove po njemu, nije potrebno ulaziti u detalje...

ybg, neki ljudi nemaju vremena da sede za kompom i stalno azuriraju fore sa neta, pa im dobro dodje da ih vide na kakv god nacin.....
ona beda od Amidzica radi sve to, pa je ipak miljama daleko.....

Kakve ima veze ko je autor nista on tu novo nije ponudio..skinuo je amerikance posle 20god..marko zivic je to poceo prvi pre kolko 2-3god?sta je minimax za njega?mislim bre ej vrti 3 pevaljke..politicare koga zabole za njih?get a life

ipak je tipicno srpski popljuvati neciji trud, ne znam zasto sam i mislila da ce pisati nesto afirmativno ...

Njegove emisije su jednostavno glupe. Sve te fore, koje on ispaljuje na pocetku sam vec cula. Sve vreme postoji neki napor da bude zanimljiv, a jos je gore, kada privatno pridje nekoj devojci. Ja nisam ni znala ko je on, a on se postavio kao da ga ceo svet zna.

Ja bacila pogled na prošlu, ovu sa Stingom nisam gledala .Prosto nisam mogla da verujem da je ubacio kao neki dodatak, Kada paparaca protera :roll:, pa mislim em što kao on nešto spušta Pinku em veze s veze nema, pa ne da je očajno i jadno da do te mere da nema reči.
I da Minimax je original, a on je baš baš bleda kopija, na žalost.

ovaj savet je bolje da sebi das...hahaha
aha sad si me kao spustila i pobila moje argumente..well done:neutral:
ipak je tipicno srpski popljuvati neciji trud, ne znam zasto sam i mislila da ce pisati nesto afirmativno ...

Ajde da pohvalimo trud kralja sa happy televizije i namestenu emisiju luda kuca..ajde sto da ne..zasto to ne pohvalis i ne cenis njegov trud

Ja bacila pogled na prošlu, ovu sa Stingom nisam gledala .Prosto nisam mogla da verujem da je ubacio kao neki dodatak, Kada paparaca protera :roll:, pa mislim em što kao on nešto spušta Pinku em veze s veze nema, pa ne da je očajno i jadno da do te mere da nema reči.
I da Minimax je original, a on je baš baš bleda kopija, na žalost.

Minimaks je uvek bio podguzna muva.

Minimaks je uvek bio podguzna muva.

slazem se.

sto se tice ognjena amidzica,tog momka za sve-ne mogu organski da ga smislim,bljuje mi se od njega.
slican pokusaj je imao i marko zivic,bio mi je simpatican,ali sam se jezila od one smoruse pljosnate ksenije koja je pevala.

kod ivanovica su odlicni muzicari,ali onu njanjavicu pevacicu ne shvatam.ivanovica cesto gledam,ali se nekada vidi da se nekako brzo `istrosio`,kao da je i njemu samom dosadno,pa sve prica radi reda.nekako nema `svezinu` u emisiji.ono `kad paparaca protera` je bilo toliko dosadno i nezanimljivo`,skroz bzv.
inace deo sa stingom i colom-odlicno odradjeno

Ko smislja one fazone sto ih Ivanovic prezentuje? Ima ih dobrih,ali oni su u hladu onih nakaradnih....mislim da je se istrosio,jos malo i bice opet on u TAXI-ju.
Teško...U commie privatnoj firmi Alexandra Vlahovića se kao i u državnim preduzećima izlazi samo kad te iznesu mrtvog...Rejting njima ništa ne znači oni prave emisije po svom ukusu i to nameću delu javnosti...
Ipak mislim da ovo sa Stingom nije loše odradio nije se mnogo majmunisao...

slazem se.

sto se tice ognjena amidzica,tog momka za sve-ne mogu organski da ga smislim,bljuje mi se od njega.
slican pokusaj je imao i marko zivic,bio mi je simpatican,ali sam se jezila od one smoruse pljosnate ksenije koja je pevala.

kod ivanovica su odlicni muzicari,ali onu njanjavicu pevacicu ne shvatam.ivanovica cesto gledam,ali se nekada vidi da se nekako brzo `istrosio`,kao da je i njemu samom dosadno,pa sve prica radi reda.nekako nema `svezinu` u emisiji.ono `kad paparaca protera` je bilo toliko dosadno i nezanimljivo`,skroz bzv.
inace deo sa stingom i colom-odlicno odradjeno
ma nemoj, dobro ti je jer su to sstiing i colic

Back