Wade 94
Primećen član
- Poruka
- 837
Kesic ne zeli da dovodi takve zvezde.
E,sad.....Ne znam,ali njemu sa ovim anonimnim gostima svakako samo pada rejting
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kesic ne zeli da dovodi takve zvezde.
У почетку сам баш гледао са задовољством сад више не баш толико јер:
-доведе 2-3 госта у емисију,и подари им око 30 минута,максимално 40,кад изузмемо рекламе и његов део ...
-много се "звездаши" као да је ПР ц.звезде а не водитељ емисије коју гледају од 7-77,разних интересовања
-смара са нон стоп форама за ЈК или бокија(ма ко их ј..е )дај зезај све који то заслуже у протеклом периоду,а има их,значи не понављати исте,сличне форе
из емисије у емисију...
Kod pokojnog Minimaksa ti nije smetalo što je dovodio kamaru partizanovaca?
Подсети ме,коју гомилу ?
Он је више доводио "естраду" ,и није им натрљавао нос са тим што је партизановац...
Један је минимакс,покој му души...
Sve su to vec izduvane fore. Kao sto Srdjan Dragojevi proseta po kraju i pokupi neki zargon i furne u film. Ovaj prelista "Svet" viceve i tako pravi emisiju. Ne znam, ko to gleda.

Mi koji ne citamo "Svet"...![]()
Sve su to vec izduvane fore. Kao sto Srdjan Dragojevi proseta po kraju i pokupi neki zargon i furne u film. Ovaj prelista "Svet" viceve i tako pravi emisiju. Ne znam, ko to gleda.

evo ja gledam.i prijaju mi te izduvane fore,posto ne volim da citam,volim a slusam,a ivan ih sjajno prenosi.
moderna napolje!![]()
Ja napolje? Ali nisam ja nikog prevarila i pokrala.

pa nisi samo ti moderna,sto se javljas?
![]()

Ja gledam i odlična je emisija.
Da, sve mi je jasno. Tvoj komentar, lokacija... Tipican mediokritet, zato ti je i zabavan. Mora da zabavljas drustvo sa tim forama.
Trigeru,zašto se otkrivaš?