Vece sa Ivanom Ivanovicem

• Začetnik teme Začetnik teme Deuce
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i dalje nisma gledao
i i dalje mi je nesimpatičan
da ponovim za slučaj da nije jasno
a sam naziv emisije i kolko sma skapirao koncept stoji na stavljanje akcenta na voditelja kao da je reč o nekom kultnom i izrađenom tv licu, ko da je džeri springer
a forma emisije je takođe slutim kopija nečeg
sad je jedan ivan ivanović toliki igrač, mudonja i društveni kritičar došao da nam otvori oči
i da bude surovo iskren i bez barijera
ma nije nego...
potovo što pljuvanje bilo koga bez obzira na lično mišljenej ne smatram nikakvim nivoom
a i ako se to radi treba raditi sa stilom

E jel zna neko sta se ovo desava sa Fajront republikom, gde je Kesic?

Ne bih znao gde je ,ali sam ga video na najavnoj spici za tu emisiju ...kontam da je ovo neka zeza i da ce se Kesic vratiti iduce nedelje ,a ako ne bude tako e onda je ovaj lik debeo promasaj !

Sto se Ivanovica tice ,imam samo jedno pitanje za ekipu koja se bas zdusno trudi da nam stavi do znanja da im se emisija ne svidja ...sta vi gledate na tv-u :confused: ?!

Pretpostavljam da znam odgovor ,ali ajde ...reda radi da pitam ;) !

kako šta gledamo

grand parada
grrand show
narod pita
seka aleksić moja desna ruka
trenutak istine
popodne s leom kiš
farma

sve najbolje emisije

Pa sta se bunis onda ...odgledas jutarnji sa jovanom i onim njenim medom ,predjes na popodne sa leom kis i zavrsis dan na veceri sa ivanovicem ...i onda slatko zaspis pun utisaka kako ti je divno prosao dan ...za uzinu ne zaboravi seku sa mlekom :mrgreen: !

"Ovde ce dolaziti ljudi koji imaju sta da kazu-znaci Jelena Karleusa nece biti gost!"
Volim sto je direktan i surovo iskren.A ima i dobar smisao za humor, mozda nekad preusiljen ali oprosteno mu je...:P

Jelena Karleusa nece biti gost, ...oticice i on u zaborav a JELENA KARLEUSA ostaje to sto jeste diva i kraljica...:D

Poslednja izmena od moderatora:
Hah ...nisam mogao da odolim ...bacio oko na TV a onda naleteo na ovu fenomenalnu - pljuvacku emisiju . Odlican humor do sada ,ali verovatno nece docekati 2. epizodu ...previse je tu politike . Jos je u toku ,ukljucite se ,odlican je Ivan :ok: !

Ivan nije odlican, niti je emisija ok za gledanje, taksista i nazovi-tv voditelj umislio nesto pa "lupeta" momak, uzas...i jos daje sebi za pravo da proziva neke ljude.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa dobro sta si se ti nasao pogodjenim ...ako ti se ne svidja ko te tera da citas ovo ovde i da iznosis kontra stavove bez ikakvih argumenata :think: !?

"Nazovi-voditelj" ima da pravo da prica sta god hoce jer postoji sloboda govora ,a svakako mi je zanimljiviji od nazovi-pevacice ;) !

Pa dobro sta si se ti nasao pogodjenim ...ako ti se ne svidja ko te tera da citas ovo ovde i da iznosis kontra stavove bez ikakvih argumenata :think: !?

"Nazovi-voditelj" ima da pravo da prica sta god hoce jer postoji sloboda govora ,a svakako mi je zanimljiviji od nazovi-pevacice ;) !

Hahaha kao sto rece "postoji sloboda" mogu da iznosim stavove kakve zelim, pa budalama je budala, tj onaj ko pravi budalu od sebe uvek zanimljiv, a oni koji se ne razumeju u biznis i u umetnost ne mogu ni da komentarisu nivo na kome nisu...:D

gledao sam danas na tubu-u i dobar je lik i zanimljiv slican je kviz kao sto je Marko Zivic vodio isto na foxu pre neke 2 god.Svidja mi se sto je napusio q JK(Javno Komunalno) proziva Tadica da je maneken itd. :D samo da ga ne skinu ovi nasi slepci od politicara jer je se pricalo isto kada su ukinuli Marka Zivica jer je prozivao politicare bio...

kojim danima ide ta njegova emisija?

gledao sam danas na tubu-u i dobar je lik i zanimljiv slican je kviz kao sto je Marko Zivic vodio isto na foxu pre neke 2 god.Svidja mi se sto je napusio q JK(Javno Komunalno) proziva Tadica da je maneken itd. :D samo da ga ne skinu ovi nasi slepci od politicara jer je se pricalo isto kada su ukinuli Marka Zivica jer je prozivao politicare bio...

kojim danima ide ta njegova emisija?

Bravo za Marka Zivica ...on je oziveo tu formu posle par godina ,i bio mi je skroz gotivan :ok: ! I u pravu si ,ukinuli su ga zbog neke posalice na racun vlasti ! Sto se Ivanovica tice ,nije to neka ozbiljna emisija ,ali super je da se malo opustis uz sale na racun nabedjenih zvezda i ostalih VIP-ovaca ;) ! Inace ide petkom ,negde oko 20 h ,20 i 30 ,ne znam tacno :confused: !

Back