Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
VATIKAN ZVANIČNO ODBIO DA PRIZNA "NEZAVISNOST" KOSOVA!!!
POZDRAVLJAMO ODLUKU VATIKANA KOJI SE PROTIVI PRIZNANJU SEPARATIZMA,FUNDAMENTALIZMA I TERORIZMA NA KOSOVU KOJE SLUŽI KAO ODSKOČNA DASKA BIJELE AL KAIDE U POHODU NA EUROPU.HVALA VATIKANU I PAPI NA MUDROJ ODLUCI KOJA ĆE MNOGE VJERNIKE KATOLIKE NAVESTI NA RAZMIŠLJANJE I KAJANJE ZBOG PODRŠKE ZLU NA KOSOVU.NEKA BOG ČUVA I BLAGOSLOVI NAŠEG PAPU.
PAŽNJA, PAŽNJA!!!
POZIVA SE REGISTROVANI KORISNIK "adem_ks" DA SE POJAVI NA DISKUSIJI NA TEMU "VATIKAN ZVANIČNO ODBIO DA PRIZNA "NEZAVISNOST" KOSOVA!!!"!!!!
PAŽNJA, PAŽNJA!!!
POZIVA SE REGISTROVANI KORISNIK "adem_ks" DA SE POJAVI NA DISKUSIJI NA TEMU "VATIKAN ZVANIČNO ODBIO DA PRIZNA "NEZAVISNOST" KOSOVA!!!"!!!!
Iskreno, pre bi presao u muslimane nego se pokatolicio. Organski ne podnosim katolicku sektu. Za njih su satanisti mala deca. Gde god su dosli da "sire veru" ubijali su ljude i cinili genocid. Pa dovoljnoje reci da su licno katolicki "svestenici" svojim rukama klali Srbe u Jasenovcu. U samostanima katolicke "casne' sestre su drzale zatvorenu srpsku decu i mucele ih. Jednostavno ih ne podnosim i imam nultu toleranciju prema katolickoj crkvi.
U pravu si. Kakav god bio islam, ima bar jednu pozitivnu karakteristiku - imaju čast. Takođe poštuju časnog čoveka, junaka....deliju. Obilić je jedan od dokaza. Ja ne bih prešao čak ni u islam, i da moram. Pravoslavac do kraja. O katoličanstvu mislim sve najgore.