- Poruka
- 4.953
Dobro jesi li ti to njoj rekao da si bogat ili si je naveo da tako misli? Ono... to bi stvorilo problem, ali stvarno ne vidim zašto bi je lagao za nešto tako prirodno i normalno..... ako već ne može ni da pretpostavi šta da očekuje.Pitanje je bilo kakvu reakciju ce to saznanje dovesti kod nje? nisam ja mislio da sam bolji od svojih roditelja sto sam zavrsio fakultet, gluposti.. Pa moji su se zbog toga i zrtvovali i dali sve da ja zavrsim faks i time se ponose. 100 puta sam hteo da napustim faks, ali se uvek vracao jer sam znao koliko to njima znaci..Niko nije verovao u mene sem njih. Ali nije to sada tema...
Devojka je sa pedigreom, kako neko reche, takodje veoma uspesna u svom poslu, uspesnija od mene iako je mladjai jednostavno mene zanima da li ce se nesto promeniti, i koliko, kada sazna da nisam plave krvi, nisam bogat...... Da li ja u stvari gubim vreme sa njom?
S druge strane, ja sam njoj prvi momak, voli me (kao), ne moze bez mene...i sada pocinje da mi se raspituje o poreklu... Kako da odigram? Ne valja uvek biti skroz iskren i pokazivati emocije, jer cilj ne bira sredstva.. Da li sam u pravu?
Pa nisu nikoga ubili ili čupali deci nokte u logoru. Yebote imaš roditelje, šta sam ceniš kod njih? "Pedigre" ili to kakvi su ljudi?
Avaj...
Poslednja izmena:
i jednostavno mene zanima da li ce se nesto promeniti, i koliko, kada sazna da nisam plave krvi, nisam bogat...... Da li ja u stvari gubim vreme sa njom?