vase misljenje o unilateralnom priznanju

sceliano:
Sta ce se po vasem misljenju desiti ako ili kada dodje no unilareralnog priznavanja kosova od strane SAD-a?

Jasno je koja partija na koju stranu vuce i ka kome. Kako ce se to odraziti na politicku situaciju u zemlji?
Барем на том питању требало би да се превазиђу партијске размирице.

Важно је да делујемо - јединствено.

А, у рат, иначе, не може се ићи без "дебелих" "леђа".

(И, не дај Боже да уопште буде каквог рата).

Zar ne mislite da je ratovanje, ne zadnja, vec prevazidjena solucija. Logicno jeste da ako vam neko otima nesto branicete se, ali isto tako je logicno da u nekom trenutku mora da dodje do dogovora s ratom ili bez njega. Pa zasto onda ici u rat.

Voleo bi da nisam upravu ali mislim da je kosovo odavno, u glavama ljudi koji odlucuju kako ce biti, zacrtano kao drzava.

Mada je moje pitanje sta ce se desiti na politickoj sceni u srbiji.

sevilja:

ma nek bude koja oce... :) drugi ce sa shiposima da se akaju... mi cemo samo da im pravimo pozorishte. sad bez shale, najrealnija opcija je da kad ispushe za nezavisnost... naravno, opet niko ne moze nista sa sigurnoscu tvrditi jer je to sve politika, onda dati albanski deo kosova pod koncesiju amerima nek rade puteve, zavode centralnu vlast i rade sa njima shta zele... od vivo eksperimenata do kuluchenja.... 'ebe nam se...

Шон:
ma nek bude koja oce... :) drugi ce sa shiposima da se akaju... mi cemo samo da im pravimo pozorishte. sad bez shale, najrealnija opcija je da kad ispushe za nezavisnost... naravno, opet niko ne moze nista sa sigurnoscu tvrditi jer je to sve politika, onda dati albanski deo kosova pod koncesiju amerima nek rade puteve, zavode centralnu vlast i rade sa njima shta zele... od vivo eksperimenata do kuluchenja.... 'ebe nam se...

eto to bi recimo bila najzanimljivija ideja koju sam cuo! Odlicno Razmisljanje ;)

timmy:
ma rat nam ne gine..........po treci put,naravno ako hocemo da zadržimo Kosovo....
Jerry prvi a mi za njime..
a010.gif
:grin: :grin: :grin: :grin:

Back