a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.200
isto ko sto je stos i taj propagandni naslov teme.Ово би требало да буде неки штос?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto ko sto je stos i taj propagandni naslov teme.Ово би требало да буде неки штос?
Pa šiptare ti me ne čudiš jer ste vi svi,odavno istorijski operisani u samom mozgu.Pa dobro Srbija je priznala i npr. Crnu Goru ( dva oka u jednoj glavi ) zasto ne bi Kosovën …
Potpredsednica Srpskog kokusa (finansirani lobista Srbije) u Americi Klaudija Teni poslala pismo Trampu u tom pismu kaže da se sastala sa Vučićem i posle toga u pismu poziva Trampa da posreduje sastanku za međusobnom priznanju između Kosova i Srbije
Vučić u SAD formirao Srpski kokus koji traži priznanje nezavisnosti Kosova
28.Maj 2025 god Vučić se sastaje i odlikuje Klaudiju Teni sa "Ordenom srpske zastave prvog reda"
Pogledajte prilog 1764221 Pogledajte prilog 1764220
Posle sastanka sa Vučićem tačnije 25.juli 2025 god kongresmenka Klaudija Teni lobista Srbije u Americi član kokusa koji finansira Srpska Vlada šalje pismo Trampu da posreduje u međusobnom priznanju Srbije i Kosova
Pismo u celosti zajedno sa potpisom možete da pročitate ovde
Pogledajte prilog 1764222Pogledajte prilog 1764223
Tipično za Veleizdajnika.Potpredsednica Srpskog kokusa (finansirani lobista Srbije) u Americi Klaudija Teni poslala pismo Trampu u tom pismu kaže da se sastala sa Vučićem i posle toga u pismu poziva Trampa da posreduje sastanku za međusobnom priznanju između Kosova i Srbije
Vučić u SAD formirao Srpski kokus koji traži priznanje nezavisnosti Kosova
28.Maj 2025 god Vučić se sastaje i odlikuje Klaudiju Teni sa "Ordenom srpske zastave prvog reda"
Pogledajte prilog 1764221 Pogledajte prilog 1764220
Posle sastanka sa Vučićem tačnije 25.juli 2025 god kongresmenka Klaudija Teni lobista Srbije u Americi član kokusa koji finansira Srpska Vlada šalje pismo Trampu da posreduje u međusobnom priznanju Srbije i Kosova
Pismo u celosti zajedno sa potpisom možete da pročitate ovde
Pogledajte prilog 1764222Pogledajte prilog 1764223
Ljubi ga njegov brat - Aleksandar Vučić.Šutanovac je u Vašingtonu od prošle jeseni, a zvanično je Trampu predao akreditivna pisma pre pet dana.
![]()
'U Beloj kući sam predao akreditivna pisma predsedniku Donaldu Trampu, zvanično preuzimajući dužnost ambasadora Republike Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama', napisao je Šutanovac uz objavljene fotografije. https://www.slobodnaevropa.org/a/sad-srbija-sutanovac-trump/33485672.html
Taj smrad treba da trune doživotno u zatvoru za veleizdaju!Ljubi ga njegov brat - Aleksandar Vučić.
Uvek je znao da postavi prave ljude na pravo mesto.
A gde ćeš bolje mesto za čoveka koji je pretopio srpske tenkove u američkoj čeličani, nego mesto ambasadora u SAD.
Mora da ga je Djuro Strašni,posle ovoga poslao u PM?
Meni nije jasno kako ga vise ne stera u kurazz javno...Mora da ga je Djuro Strašni,posle ovoga poslao u PM?
Nije?![]()
Pa - sline...Meni nije jasno kako ga vise ne stera u kurazz javno...
Jbt kakve su to sline od ljudi?
eto, ona je glavni svedok za veleizdaju, i sigurno ce je neko pitati da li je vlada srbije trazila to od nje da trazi od trampa, ili mozda licno vucicPosle sastanka sa Vučićem tačnije 25.juli 2025 god kongresmenka Klaudija Teni lobista Srbije u Americi član kokusa koji finansira Srpska Vlada šalje pismo Trampu da posreduje u međusobnom priznanju Srbije i Kosova
pa jel imamo to pismo, kao dokaz?Vučić inicirao sastanak u Americi sa Rubiom, kako je njegov lobista Klaudija Teni i napisala u pismu nudi priznanje nezavisnosti Kosova
Evo ga pismopa jel imamo to pismo, kao dokaz?
ovo pismo nije dokaz da je av izdajica, ona kaze "WE" - "MI", a to su potpisnici pisma, ona, klodija i neka krisi, to je samo njihovo misljenje, a av samo treba da joj otkaze lobiranje, i mene da angazuje da lobiramEvo ga pismo
Sve imaš da pročitaš imaš i datum kad je poslato i ime da je poslala Klaudija Teni (koja je plaćeni lobista Vučićev u Americi)
Pogledajte prilog 1787687
Pogledajte prilog 1787688
A ovo je slika mesec dana pre toga Vučić je primio Klaudiju Teni da razgovaraju i dao joj odlikovanje, i platio je da lobira u Americi, i ona je posle sastanka sa Vučićem poslala pismo Trampu koje ovde možeš da pročitaš, u kojem piše da predlaže da Tramp posreduje u međusobnom priznanju Kosova i Srbije
Pogledajte prilog 1787690 Pogledajte prilog 1787691
I Vučić ove nedelje ide u Ameriku jer je zvao Rubija da se sastanu i da dogovori priznanje nezavisnosti Kosova, za koje je platio Klaudiju Tenu da lobira
Ovo je veleizdaja veka Amerika i Tramp više i ne pominje Srbiju, a Vučić ih vuče za rukav vraća priču o nezavisnosti Kosova na sto i da Tramp posreduje i zato će ove nedelje da se sastane sa Rubijom da to traži od njega
ovo pismo nije dokaz za tvoju tvrdnju, av ce da kaze kao i dacic, prevareni smoI Vučić ove nedelje ide u Ameriku jer je zvao Rubija da se sastanu i da dogovori priznanje nezavisnosti Kosova, za koje je platio Klaudiju Tenu da lobira
Ide za 2-3 danaovo pismo nije dokaz da je av izdajica, ona kaze "WE" - "MI", a to su potpisnici pisma, ona, klodija i neka krisi, to je samo njihovo misljenje, a av samo treba da joj otkaze lobiranje, i mene da angazuje da lobiram
ovo pismo nije dokaz za tvoju tvrdnju, av ce da kaze kao i dacic, prevareni smo
gde, kad ide u ameriku? koje nedelje?