- Poruka
- 36.307
Mama , jesi li to ti ?A da ćuti opet vam ne bi valjao? Onda bi ste rekli kakav je ovo predsednik koji se ne oglašava. Nikada zadovoljni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mama , jesi li to ti ?A da ćuti opet vam ne bi valjao? Onda bi ste rekli kakav je ovo predsednik koji se ne oglašava. Nikada zadovoljni.
Ova je munjena
Zašto da beži brnabićka?face Brnabic i Malog su epske.
Brnabic razmislja gde da bezi.
Mali razmislja kako da se udene u novu garnituru.
Zašto da beži brnabićka?
Koji su to "mi"?sada mi je jasno zašto smo mi 500 godina bili pod turcima jer volimo da ljubmo skute gospodaru a gospodar vučić voli da daje narodu hleba i igara...
Mali razmislja kako da se udene u novu garnituru.
psihopata samo glumatanjegovo svakodnevno i celodnevno pojavljivanje na televiziji vanredne sudbonosne konferencije za štampu odlučivanje o svemu i mešanje u sve su doveli do toga da u stvari ništa ne funkcioniše kako treba
odričeš se ako podržavaš pičkoustogNije mi jasno zašto me citiraš?!
Za razliku od većine, nisam politički ostrašćena niti me politika zanima!
Kod nas kažu ' sto babica - kilava deca'.
E pa, ne možemo pojedinačno da uređujemo Srbiju.
Nije lako domaćinu porodice da održi porodicu ako svaki član domaćinstva vuče na svoju stranu, niti kolektiv može biti produktivan ako svaki član kolektiva ima drugačiju viziju i radi kako on misli a ne kako pravlila kolektiva nalažu.
Nemoj me citirati više.
Tema mi nije zanimljiva niti mišljenja koja se ovde prezentuju.
Reagovala sam na uvodni post, licemeran i provokatorski.
Najglasniji su sklonili svoje g*zice, ne žive u Srbiji a znaju sve najbolje.
Kao što sam ranije pisala: rezervnu državu nemam, ne odričem se svoje.
Nije potrebno bilo ko da tumači moja pisanja i osećanja , pogotovo ne neki moderatorćić.odričeš se ako podržavaš pičkoustog
I tvoj glas u anketi je isto jasan, osim ako nisi zaboravila da je anketa javna?Nije potrebno bilo ko da tumači moja pisanja i osećanja , pogotovo ne neki moderatorćić.
Da je bilo koji forumaš tako napisao tebi, poruka bi bila obrisana.
Moj post je jasno napisan.
Prevod i tumačenje nisu potrebni!
U čemu je problem?I tvoj glas u anketi je isto jasan, osim ako nisi zaboravila da je anketa javna?
Pa imam problem, kako mozes da dobro ocenjujes rad coveka koji je sproveo diktaturu, parlament i javni aparat napunio nepismenim klimoglavcima, uveo nezapamcen medijski mrak u Srbiju i sve nas to kosta vremena, para i kvaliteta zivota?U čemu je problem?
Naravno da je javno glasanje, i šta sada?
Ne vodim agresivne kampanje, niti ' podvijam rep' da se dodvoravam neistomišljenicima.
Kakav problem imaš u vezi sa mojim stavom?
nisam ovde dosao kao urednik nego kao forumasEdit:
Imaš svoj politički pf pa uređuj do mile volje.
Pa si od svih postova cititirao baš moj post?nisam ovde dosao kao urednik nego kao forumas
pa iznenadio me najvise... ostali koji su glasali pozitivno su manje vise SNS-ovci koji su vec izasli iz ormaraPa si od svih postova cititirao baš moj post?
' teo si nešto?
I kako to na svojoj kozi osecas diktaturu.Pa imam problem, kako mozes da dobro ocenjujes rad coveka koji je sproveo diktaturu, parlament i javni aparat napunio nepismenim klimoglavcima, uveo nezapamcen medijski mrak u Srbiju i sve nas to kosta vremena, para i kvaliteta zivota?