Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86
Opet večeras istorijsko obraćanje gospodara vučića po ko zna koji put sudnonosno obraćanje i kukanje i glumljenje žrtve...vidim da je pričao i sa ucenjenim dačićem nije nemoguće da ga postavi za premijera...a najgore od svega što imam osećaj da će ići na neko podmićivanje naroda jer on drugačije i ne zna nego da tretira narod kao stoku u vidu nekog povećanja davanja ili davanja nekog novca ili ti podmićicanja i novog zaduživanja zemlje..danas ministarka energetike kad su tražili njenu smenu zbog nesposobnosti odmah najavila povećanje plata u EPSu..ne shvataju da treba da se uredi država gde cveta korupcija i kriminal i nasilje..a ne samo da se povećava plata i zadužuje zemlja bespotrebno...sada mi je jasno zašto smo mi 500 godina bili pod turcima jer volimo da ljubmo skute gospodaru a gospodar vučić voli da daje narodu hleba i igara...

Nije mi jasno zašto me citiraš?!
Za razliku od većine, nisam politički ostrašćena niti me politika zanima!
Kod nas kažu ' sto babica - kilava deca'.
E pa, ne možemo pojedinačno da uređujemo Srbiju.

Nije lako domaćinu porodice da održi porodicu ako svaki član domaćinstva vuče na svoju stranu, niti kolektiv može biti produktivan ako svaki član kolektiva ima drugačiju viziju i radi kako on misli a ne kako pravlila kolektiva nalažu.

Nemoj me citirati više.
Tema mi nije zanimljiva niti mišljenja koja se ovde prezentuju.
Reagovala sam na uvodni post, licemeran i provokatorski.
Najglasniji su sklonili svoje g*zice, ne žive u Srbiji a znaju sve najbolje.

Kao što sam ranije pisala: rezervnu državu nemam, ne odričem se svoje.
odričeš se ako podržavaš pičkoustog

U čemu je problem?
Naravno da je javno glasanje, i šta sada?
Ne vodim agresivne kampanje, niti ' podvijam rep' da se dodvoravam neistomišljenicima.

Kakav problem imaš u vezi sa mojim stavom?
Pa imam problem, kako mozes da dobro ocenjujes rad coveka koji je sproveo diktaturu, parlament i javni aparat napunio nepismenim klimoglavcima, uveo nezapamcen medijski mrak u Srbiju i sve nas to kosta vremena, para i kvaliteta zivota?

Back