Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.541
sve pod plaštom " Patriot act "koriste tragediju za oduzimanje ljudskih prava kao u Americi posle 11.09....
Podmukao je vučić i generator svog zla u Srbiji !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve pod plaštom " Patriot act "koriste tragediju za oduzimanje ljudskih prava kao u Americi posle 11.09....
Ebote kakve vi likove nama šaljete u Srbiju to je neverovatno.
Dolazi iz kriminalne porodice. Da ne spominjem još Brajana, Miroljuba, Abramoviće, Zajovićku, razni kriminalci... Šaljete nam takve likove. Vama je cilj da uništite Srbiju i da nas pretvorite u idiote.Sto mu fali? Pametan, razborit, najvjerovatnije sljedeci lider Srbije.
Dolazi iz kriminalne porodice. Da ne spominjem još Brajana, Miroljuba, Abramoviće, Zajovićku, razni kriminalci... Šaljete nam takve likove. Vama je cilj da uništite Srbiju i da nas pretvorite u idiote.

Crnogorac došao da eksploatiče prirodna bogatstva Srbije i da uništava srpsku zemlju.Kakve kriminalne porodice? Njegov otac je ugledni biznismen koji legalno zaposluje u Srbiji, hrani mnoge srbijanske porodice.
A za ostale oni nemaju veze sa njime, Balsa je na politickoj sceni Srbije 15 godina i veoma je vjest, napravio ime za sebe i pokazuje liderske sposobnosti. On bi mogao da bude novi lider post-vucicevske evropske Srbije.
Crnogorac došao da eksploatiče prirodna bogatstva Srbije i da uništava srpsku zemlju.
https://www.novatv.rs/saznajemo-kom...ozovica-opasnija-i-smrtonosnija-od-rio-tinta/
Sad sam isnpirisan. Sad ću da otvorim temu autorsku i sve da iznesem što mi je na duši.
Бољи од народа којем је Председник.Kakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?
Au tebi ne gine poslanicko mesto za to slihtanje.Бољи од народа којем је Председник.
И није ми јасно- зашто се излаже толиком мучењу са прилично незахвалним народом.
Наравно, то ми је једина мотивација, захваљујем се на поверењу.Au tebi ne gine poslanicko mesto za to slihtanje.
Baš imaš loše mišljenje o naroduБољи од народа којем је Председник.
И није ми јасно- зашто се излаже толиком мучењу са прилично незахвалним народом.
Nije Vučić kriv,mi smo...Наравно, то ми је једина мотивација, захваљујем се на поверењу.
Vlada post-vucicevske Evropske Srbije
Predsjednik Srbije - Balsa Bozovic
Potpresjednik - Brajan Brkovic
Predsjednica Skupstine - Marinika

Бољи од народа којем је Председник.
Nije Vučić kriv,mi smo...
da smo glup narod....glupi glasaju, glupi ne glasaju..Vučić se kandiduje, vi ga birate ubedljivom većinom.
Šta to govori?
Inače ne glasam...
45te se učlanjuješ u ustašeUclanio sam se u SNS juce.
Vracam se u drzavnu ustanovu.

Nisam u hr ******45te se učlanjuješ u ustaše
nisi..hteo sam da naglasim koliko si lošu opciju izabrao...da sam rekao da se učlanjuješ u četnike to bi moglo da ti zvuči i kao da si moralan potez povukao...Nisam u hr ******
Ako ih ne mozes pobediti, pridruzi im senisi..hteo sam da naglasim koliko si lošu opciju izabrao...da sam rekao da se učlanjuješ u četnike to bi moglo da ti zvuči i kao da si moralan potez povukao...

Ne glasaju iznevereni.da smo glup narod....glupi glasaju, glupi ne glasaju..