radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Stojko ne prdi,oseca se na kvarno.Bosanac, jed sirnice i šuti materetii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stojko ne prdi,oseca se na kvarno.Bosanac, jed sirnice i šuti materetii
morebit od eKspresa, nešta mi bijo sumljiv...Stojko ne prdi,oseca se na kvarno.
Bice da je od pasulja i budjavih sendvica.morebit od eKspresa, nešta mi bijo sumljiv...
A šta god da je makse od moje guzce, prhće golhub...Bice da je od pasulja i budjavih sendvica.
A zato tebe zovu Stojko furundzija.A šta god da je makse od moje guzce, prhće golhub...

Eto nama bosnanske pamjeti u punoj brziniA zato tebe zovu Stojko furundzija.![]()

Eto nama bosnanske pamjeti u punoj brzini![]()

donja glava, donja glava
Umesto da voli zene i da ih ne prebija on voli mazi i spava sa muskarcima!Umesto “dragi gradjani” - govorio je “ološ”;
Umesto da pohvali samohrane majke i očeve - hvalio je Murata;
Umesto da je imao za kuma nekog domaćina ili intelektualca - uzeo je kriminalca Petra Panića;
Umesto da se hvalio koji je planinski vrh osvojio ili koje je drvo posadio - hvalio se kako se tukao;
Umesto da je pokazao paznju i brigu za gradjane tokom kovida - pretio je otvaranjem novih grobalja i zakljucavao narod kao u kazamatima;
Umesto da je pohvalio narod kako je strpljiv i kako se trudi - drao se da smo neradnici;
Umesto da je deci davao po knjigu - on im je objašnjavao da je rakija bolja od piva;
Umesto da je propagirao zdravo sportsko navijanje i bezbednost na utakmicama - od navijača je pravio huligane, a od huligana je pravio ubice i kriminalce;
Umesto da je bar jedan dan zavrnuo rukave i pomogao da se očisti đubre na divljim deponijama i po ulicama Srbije - on je ekološkim aktivistima govorio da su plaćenici i lopovi;
Umesto da je podržao da se školski programi puštaju na televizijama - on se družio sa zvezdama rijalitija;
Umesto da je branio privatnu svojinu i vladavinu prava - on je naredio da se objekti u Savamali poruše, a policija da ne reaguje.
A sada se pitamo: OTKUD OVO ZLO?
“Kako seješ, tako i žanješ!”
Umesto da sedi na klupi u tuzilastvu i odgovara za svo posejano zlo - on je predsednik Srbije koji zavodi vanredno stanje.
U najmanju ruku neprofesionalan.
Odnos prema narodu, ustavu, pravosuđu, medijima.
Ne bih sad razvijao dalje, lepo vaspitanje mi brani.
![]()
Ovog tvog spremaju za Kovin.
![]()
Kažu neki + AMJERIČKI ČOVJEK...
Lažu...
Ajde Stojko pocni...![]()
Za svaki slučaj nema srBske zastave...
Na nivou, svaka, svaka...