MislimKakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MislimKakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
Postao je manje patetičan i više pragmatičan u novom mandatu...ali kao i od oduvek do danas, demagog prve sorte politikanata...Dosadan je.
I onda?Samo jedna mera ima smisla: demontaža Vučićeve autokratije.
Ti ocigledno ne zivis u Srbiji, dosta nam je uzbudjenja i tragedija sa vucicem, skoro svaki dan to imamo.Postao je manje patetičan i više pragmatičan u novom mandatu...ali kao i od oduvek do danas, demagog prve sorte politikanata...
Nije mu lako.
I ono nikom ne valja ali vrv ćemo ga praviti od blata...kad ode nakon 2/3/5 mandata...ovo mu je treći kao Alfa srpske politike, drugi kao predsednik koji bi trebao da bude nebitan ali i dalje je Prvi...
Dobro je dok je dosadan. Politiku bi da živiš na uzbudljiv način? Bolje ne...
Najmanji problem je Vučić...Ti ocigledno ne zivis u Srbiji, dosta nam je uzbudjenja i tragedija sa vucicem, skoro svaki dan to imamo.
Kakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
ne volim ga.. moje mišljenje o njemu je da je kolonijalni upravnik, hvalisavac koji se kiti tuđim perjem do te mere da tvrdi da je on sagradio hram Svetog Save, , postavlja se kao da je stručan za sve oblasti a nije ni za šta, verbalno agresivan prema svima koji ga apsolutno ne podržavaju i hvale, demonizuje opoziciju i uvodi u javni diskurs govor mržnje posledice čega ovih dana vidimo, prisvaja zasluge za sve dobro a odbija odgovornost za sve što nije dobro ("sistem nije zakazao"), kriminalizuje i privatizuje državu, prekoračuje svoja ustavna ovlašćenja, predstavlja se lažno kao neko ko ne spava nego non stop radi za dobrobit građana, ima egomanijakalnu sliku o sebi i svojoj ulozi u istoriji ovog naroda, odlučuje sam o svemu umesto da ima timove stručnjaka, svesno kreira kult ličnosti, sve je podredio marketingu i pobedama na izborima i non stop je u predizbornoj kampanji, jedan je od onih ljudi koji su uvek u pravu šta god da se desi, dramoser za medalju...nestabilna ličnost koja je imam utisak kukavica koja ne može da izdrži ni najmanji pritisak, misli da je mnogo pametan a nije samo ima slonovsko pamćenje i jaku moć manipulacijeKakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
Hocete Kinu i Rusiju, necete ''zapad'', eto vam ga vucic.Da li ste primetili da se za vreme njegove vladavine samo povecalalo kaznjavanje,.....Sta god da se desi mi se kao borimo tako sto povecavamo kazne..Na kraju ce i smrtu uvesti, ali time se nista nece promeniti...To je sumanuto....
hocete zapadnu eu, necete istok, eto vam ga vucicHoceteKinu i Rusiju,necete ''zapad'', eto vam ga vucic.
Sto ste hteli, to ste i dobili.![]()
hocete zapadnu eu, necete istok, eto vam ga vucic
Sto ste hteli, to ste i dobili.![]()
Lukašenko je visoko moralan lik...jedini političar koji je odbio da učestvuje u operaciji korona iako mu je nuđen ogroman novac za to....Vucic je Lukasenko sa naocarima
Lukašenko je visoko moralan lik...jedini političar koji je odbio da učestvuje u operaciji korona iako mu je nuđen ogroman novac za to....
mešaš ga sa nekim balkanskim političarima...čovek je meta demonizacije zato što odbija da pređe na stranu Zapada i vodi samostalnu politiku...Da bas moralan zato je pokrao cijelu drzavu, zatvara opozicione politicare i sebe naziva ,,Pravoslavni ateista".
mešaš ga sa nekim balkanskim političarima...čovek je meta demonizacije zato što odbija da pređe na stranu Zapada i vodi samostalnu politiku...
ja ti kažem da je Lukašenko meta demonizacije jer se ne priklanja zapadu i globalnoj diktaturi, a ti mi u prilog svoje tvrdnje daješ link na BBC vesti....BBC nije nezavisni medij nego instrument demonizacije nepodobnih političara i naroda... Belorusija je zadnji bastion slobode na planeti...To si se odlepio. Covjek je na peti mandat vlada zemljom, bukvalno sebe smatra Pravoslavnim ateistom, sto je jeres u pravoslavlju.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8021513.stm
bbc fejk njuz, ali koliko si ti nisko pao, covek ti 2x replicira da bi se ti potom setio bbc-jeve pljuvacine - misim bbc je strucnjak za jeresi, e jesi somina, ajde odguslajTo si se odlepio. Covjek je na peti mandat vlada zemljom, bukvalno sebe smatra Pravoslavnim ateistom, sto je jeres u pravoslavlju.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/8021513.stm
ja ti kažem da je Lukašenko meta demonizacije jer se ne priklanja zapadu i globalnoj diktaturi, a ti mi u prilog svoje tvrdnje daješ link na BBC vesti....BBC nije nezavisni medij nego instrument demonizacije nepodobnih političara i naroda... Belorusija je zadnji bastion slobode na planeti...