Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86
Samo vristi ,,fejk njuz" na sve i bice ti bolje.
ajde da kliknem na link:

Mr Lukashenko describes himself as "an Orthodox atheist" and only one-in-seven of Belarus's 10 million inhabitants is Roman Catholic.

ajde prst na celo, zar nisi svestan da te bbc hebe u zdrav mozak, jel pravoslavan ili r-katolik, kako je oboje istovremeno?:

bukvalno sebe smatra Pravoslavnim ateistom, sto je jeres u pravoslavlju.
ludilo, ako je ateista, OKSIMORON, bbc te hebe u to malo pameti, ili vam luki baca koske koje glodjete

Ti si protiv nekakve imaginarne ,,globalne diktature" pa podrzavas jasnog diktatora Lukasenka. Tebi je normalno da isti covjek bude na celu drzave 35 god. Samo nastavi da glasas Vucica, na istoj ste talasnoj duzini.
ne preskači dugačke postove.....šta sam imao da kažem o Vučiću rekao sam ovde
https://forum.krstarica.com/threads/vase-misljenje-o-predsedniku.973050/page-7#post-46949648
u odnosu na Judu Vučića Lukašenko je Isus Hrist...
Lukašenko je imao hrabrosti da u sred bombardovanja 1999. sleti u Srbiju i provede tu nekoliko dana...jedini političar koji je smeo tako nešto da uradi...takođe jedini političar koji je odbio da igra u rijalitiju Korona...

A jel ti razumijes engleski coce? Pise da sebe smatra pravoslavnim ateistom a da ima veliki broj katolika u Belarusiji. Nidje da je on sam katolik.
Mr Lukashenko describes himself as "an Orthodox atheist" and only one-in-seven of Belarus's 10 million inhabitants is Roman Catholic.

u pravu si preskocio sam IS - recenica ovako zvuci tupavo, jer kakve veze ima kako on sebe opisuje sa procentom rimokatolika?

Back