Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86
Ja sam za Vučića zato što mi Vučić naravno ne lično Vučić ipak da pare. Nisu to neke velike pare, ali bolje nešto nego ništa. Šta ova opozicija nudi? Ne nudi ništa. Samo da mi dođemo na vlast. To mi ne treba. Ponudi mi nešto konkretno da ja budem za tebe. Ako će da mi bude isto ili gore nego pod Vučićem onda neka Vučić ostane na vlasti sve dok fizički to može.

Kao prvo nije sve u parama a kad smo već kod para mnogo veća stabilnost je bila za vreme pre vučića i manja inflacija i više se moglo kupiti za platu..kao drugo vučić je naprimao stranačke kadrove tako da sada srbija ima najveći broj policajaca i državnih službenika po broju stanovnika u evropi to nije normalno to je bolesno i ubija budućnost zemlje..a ako misli da sve probleme može rešavati zaduživanjima i veštačikm povećavanjem plata određenim službama kao i držanjem evra na ovom nivou onda su još veći ovi bolesnici koji glasaju za njega zbog toga

Kao prvo nije sve u parama a kad smo već kod para mnogo veća stabilnost je bila za vreme pre vučića i manja inflacija i više se moglo kupiti za platu..kao drugo vučić je naprimao stranačke kadrove tako da sada srbija ima najveći broj policajaca i državnih službenika po broju stanovnika u evropi to nije normalno to je bolesno i ubija budućnost zemlje..a ako misli da sve probleme može rešavati zaduživanjima i veštačikm povećavanjem plata određenim službama kao i držanjem evra na ovom nivou onda su još veći ovi bolesnici koji glasaju za njega zbog toga
Samo ne vidim kako bi ovi drugi to mogli da promene? Ne nude nikakvo rešenje.

Da li si se zapitao da li Srbija ima privredu i da li je u nečemu konkurentna ili Vučić plaća subvencije strancima da motaju kablove...rešenje je jačanje domaće privrede i konkurentnosti a ne dovođenje stranih investitora ojima plaćaš da zaposle radnike koji štancuju kablove i rade sa prljavim tehnologijama..ja ne znam kako neko može da poveruje u vučićevu glupost o povećavanju plata u javnom sektoru ako nam je privreda toliko slaba i nekonkurentna...na žalost u ovoj zemlji se zna ko može da pravi zgrade ko može da asfaltira puteve čije dete može da bude ambasador...to je vučić napravio sa državom svi nam se sprdaju postali smo poznati po starletama i noćnom provodu a sva pamet nam odlazi i mladost

objasni nam predsednice oklen one 3 crvene svakom mitingasu koji dodje ubg plus beneficije tvojim pastirima, koj iza svaku prikupljenu ovce dobiju jos stimulansa...

pa se onda pitam ozasto je ovde inflacija veca nego u makedoniji recimo ili bilo gde...

takodje i sve one crvene kojima platis izbore...

jesil ti to zaradio posteno jel de ?

sloboda medija je najbitnija zato vučić neće da da nacionalnu frekvenciju novi i n1 i kaže da su to tajkunski mediji a gazde pinka i hepija peconi i mitrović svi znamo kako su se obogatili... oni su gori odtajkuna i kriminalaca zajedno ...Vučić neće da se čuje drugačje mišljenje zato i kaže hajde da se svi ujedinimo u nekritikovanju mene...

Svi zaboravljaju kako je Vučić došaona vlast na izborima 2012 godine su otprilike SNS i DS dobile sličan broj glasova a Dačić i Palma koji su držali mitinge zajedno sa tadićem i bratimili se sa demokratama su posle prvog kruga izbora promenili stranu a u to vreme tadić nije biopo volji zapada jer nije pristao na ultimatum oko kosova...i dmah posle formranja vlade sa vučićem prvo što je dačić uradio je potpisao briselski sporazum posle je sve istorija..albancima je sve datoa vučić je došao na vlast kritikujući tadića najviše oko kosova..to je ono što ja kažem da je zapad podražo da vučić dođe na vlast i da obavi zadatak..zato i onaj tajni sastanak u parizu i ono čestitanje vučiću na pobedi oko podneva iz Evropske unije kada izbori još nisu bili ni gotovi

Ja sam za Vučića zato što mi Vučić naravno ne lično Vučić ipak da pare. Nisu to neke velike pare, ali bolje nešto nego ništa. Šta ova opozicija nudi? Ne nudi ništa. Samo da mi dođemo na vlast. To mi ne treba. Ponudi mi nešto konkretno da ja budem za tebe. Ako će da mi bude isto ili gore nego pod Vučićem onda neka Vučić ostane na vlasti sve dok fizički to može.
Cije su to pare,Vuciceve ili mozda drzavne? :think:

Opet se sa nestrpljenjem očekuje istorisjko obraćanje gospodara neba i zemlje po milioniti put ima nešto važno da kaže jer on je vlasnik svega jedno milion puta je prekršio ustav...vidim da je sada sreda taj istorisjki dan neka se pripremi pink i ostali mediji vidim da imamo i informer tv sada pojačanje da počnu sada svoj 48 satni program najava obraćanja vučića---znajući vučića njegov kukavičluk i pokvarenost sada će spustiti loptu pa neće ljude zvati ustašama već će gnev naroda zbog kriminala i korupcije i izdaje pokušati da smanji novim povećavanjem plata i penzija znajući koliko su srbi potkupljivi i da su spremni sve da zaborave ako im se povećaju primanja..mislim da će sada ići na tu kartu jer nijednu više nema može da se zadužuje i da povećava veštački plate kao i svaki diktator da bi što duže ostao na vlasti

Državne, ali je Vučić taj koji daje odobrenje.

Vučić daje odobrenje!!!

Ti bre nisi normalan, da li je moguće da si toliko godina sprcao u dupe a da ne znaš da ti ništa ne daje ni Sloba, ni Đinđić, ni Tadić, ni Koštunica, ni Vučić.

Ta penzija koju primaš je tvoje stečeno pravo a svi koji još uvek radimo punimo taj fond svojim doprinosima a država ga dopunjava iz drugih davanja ili iz kredita, kad zafale pare.

Taj tvoj Vučić i njegova ekipa, samo lapaju i kradu iz fondova, šta misliš što su onog klinca Relju, druga od sina, postavili da bude direktor PIO fonda, dečko nema školu za to, nema krštenog dana radnog staža pa odmah direktor PIO. E vidiš zato što taj potpisuje šta niko normalan nije hteo, računa drug je sa familijom neće njega niko da dira.

Žao mi te je zaista, tolike godine a tako plitko razmišljanje.

:rotf:

stampano_2555_naslovna-strana-6.6_l.jpg

Back