Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.347
Erdogan: iyi günler Milorad
Dodik; Dobar... iyi günler dostum, hadi etli böreklere gidelim, harika! Ardından kebaplara, ardından baklava ve urmaschiye geçiyoruz. Kadın, kahve ve turp getir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zahvalan sam mu što svojom sposobnošću političkog balansiranja Srbija ne ratuje, već kako tako napreduje.Kakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?

Konačno klon nalog koji pametno pišeZahvalan sam mu što svojom sposobnošću političkog balansiranja Srbija ne ratuje, već kako tako napreduje.
Mnogima je to trn u oku jer eto prođe već 30 godina bez mobilizacije, bez crnih marama, bez ratnih siročadi , a i BEZ SANKCIJA ?
Zamislite, nismo još NATO- vazali , naši vojnici se ne šalju na istočni NATO-front a nismo ni u EU (daleko joj lepa kuća).
Sami smo na svom, Kosovo još nismo izgubili de jure, imamo vrlo dobre odnose sa Kinom, najjačom ekonomijom planete i sa Rusijom najvećom pravoslavnom državom planete.
Velika je to stvar po meni.![]()
Од 2000-те нисам добио ни један доказ да је бољи, него што јесте.Baš imaš loše mišljenje o narodu
Има и његове кривице у томе; и он је одустао од себе, од нас, и покушао да направи компромис између Срба и запада, а то је увек пораз оног мањег.Nije Vučić kriv,mi smo...
Šta ti znači klon nalog, kojekude?Konačno klon nalog koji pametno piše
Ekstra salame da ti stave u sendvič!!Zahvalan sam mu što svojom sposobnošću političkog balansiranja Srbija ne ratuje, već kako tako napreduje.
Mnogima je to trn u oku jer eto prođe već 30 godina bez mobilizacije, bez crnih marama, bez ratnih siročadi , a i BEZ SANKCIJA ?
Zamislite, nismo još NATO- vazali , naši vojnici se ne šalju na istočni NATO-front a nismo ni u EU (daleko joj lepa kuća).
Sami smo na svom, Kosovo još nismo izgubili de jure, imamo vrlo dobre odnose sa Kinom, najjačom ekonomijom planete i sa Rusijom najvećom pravoslavnom državom planete.
Velika je to stvar po meni.![]()
Kakva kulturna matrica zapada?Од 2000-те нисам добио ни један доказ да је бољи, него што јесте.
Срби, који одустану од себе и прихвате западну културно- политичку матрицу нису нешто што ја могу да поштујем и да се томе приклоним.
Brod tone misevi beze sta ti jos cekas?AV pada uskoro ne bi ti ja bio u tvojoj kozi.Motka ce da radi.to je bar lako
svi tzv opozicionari, lazni naravno, nemaju bas veliku pamet, pa kritijuju stalno na licnoj osnovi. i tu uvek gube
prava kritika AV je moguca, ali bez marinike cobanu, milice lazljivice i ds ostataka i ostale buranije
ja imam sadrzajniju kritiku, na boljim stavovima. ali to sam je a ne bosko zvani kamen za kupus
Brod tone misevi beze sta ti jos cekas?AV pada uskoro ne bi ti ja bio u tvojoj kozi.Motka ce da radi.
Vidovit sam,ako Vucic i ova vlast ne padnu ove godine padam ja.Nema me vise na ovom Forumu.Joj, ne sanjaj
Инерција васпитаног човека, који претпоставља да и други поседују способност за културну размену мишљења и читање између редова...Kakva kulturna matrica zapada?
Otkad su kolonizacija i pljačka kultura?
Sem ako niste koristili medicinski sinonim za kulturu parazita pa otud misaoni nesporazum?

ništa dok se ne pojavi neka ozbiljna grupacija na opozicionoj sceni...ovo sad su sve kombi stranke koje verovatno kontroliše i pravi služba i koje nemaju kapaciteta ni da pokriju deset procenata glasačkih kutija...Brod tone misevi beze sta ti jos cekas?AV pada uskoro ne bi ti ja bio u tvojoj kozi.Motka ce da radi.
Isplivace neko iz naroda bilo je toga i ranije a coravih kutija je bilo i bice ih ali manje.ništa dok se ne pojavi neka ozbiljna grupacija na opozicionoj sceni...ovo sad su sve kombi stranke koje verovatno kontroliše i pravi služba i koje nemaju kapaciteta ni da pokriju deset procenata glasačkih kutija...
Neko...nešto...nekad....će bude...Isplivace neko iz naroda bilo je toga i ranije a coravih kutija je bilo i bice ih ali manje.
Правда ће тријунферовати, ја гледо у филму, холивуђанском...Neko...nešto...nekad....će bude...
Da mi sredi da ja isteram ovo svoje...

Ako je igro Brus Vilis onda 100%Правда ће тријунферовати, ја гледо у филму, холивуђанском...![]()
Мислим да је старингово Лонг Џон, али нисам у сигурности потврдит...Ako je igro Brus Vilis onda 100%
A ako je igro Švarceneger onda isto pobeda sa malo većom kolateralnom štetom, jbg.

A Rambo?U Roki 1,2,3,4,5....Ako je igro Brus Vilis onda 100%
A ako je igro Švarceneger onda isto pobeda sa malo većom kolateralnom štetom, jbg.
Vidovit sam,ako Vucic i ova vlast ne padnu ove godine padam ja.Nema me vise na ovom Forumu.
Isplivace neko iz naroda bilo je toga i ranije a coravih kutija je bilo i bice ih ali manje.

Ološ poslednji.Kakvo je vaše mišljenje o gospodinu predsedniku Aleksandru Vučiću?Da li mislite da kao predsednik Srbije radi dobar posao i da predstavlja Srbiju u pravom svijetlu?
Od Ante Markovica.
Kada je bilo toga ranije?