Vaše mišljenje o predsedniku

Kako ocjenjujete rad predsednika Aleksandra Vučića

• Ukupno glasova
    86
Slobo nije bio nikakav čovek iz naroda. To je bio američki bankar iz Titove partije kojeg je isturila duboka država.
Savez Komunista Srbije je imao inteligentije visokoupućene i samosvesne u svojim redovima ali ako Americi odgovara III klasa SKS onda će takav biti odabran.

Medjutim, mladji forumaši (40+) mogu i sami da zakljuĉe da je Sloba kao trećerazredni član komunista bio elita za jeftinu boraniju koja ga je nasledila

Sada, na poslednjim izborima, 04/2022, pored svega par imena od onih koji bar znaju kako se ulazi u Skupštinu, pojavila se neka rulja sa dna kace.

To dno kace koje zamišlja sebe je pravo nasilje i dokaz koliko smo otišli u krasni

Pa to nema šlifa da vodi vozni park firme za logistiku a hoće da vode državu??? Sa kojim znanjem burazeru ili sestro?

Poslednja izmena:
Umesto “dragi gradjani” - govorio je “ološ”;
Umesto da pohvali samohrane majke i očeve - hvalio je Murata;
Umesto da je imao za kuma nekog domaćina ili intelektualca - uzeo je kriminalca Petra Panića;
Umesto da se hvalio koji je planinski vrh osvojio ili koje je drvo posadio - hvalio se kako se tukao;

Umesto da je pokazao paznju i brigu za gradjane tokom kovida - pretio je otvaranjem novih grobalja i zakljucavao narod kao u kazamatima;
Umesto da je pohvalio narod kako je strpljiv i kako se trudi - drao se da smo neradnici;
Umesto da je deci davao po knjigu - on im je objašnjavao da je rakija bolja od piva;
Umesto da je propagirao zdravo sportsko navijanje i bezbednost na utakmicama - od navijača je pravio huligane, a od huligana je pravio ubice i kriminalce;

Umesto da je bar jedan dan zavrnuo rukave i pomogao da se očisti đubre na divljim deponijama i po ulicama Srbije - on je ekološkim aktivistima govorio da su plaćenici i lopovi;
Umesto da je podržao da se školski programi puštaju na televizijama - on se družio sa zvezdama rijalitija;
Umesto da je branio privatnu svojinu i vladavinu prava - on je naredio da se objekti u Savamali poruše, a policija da ne reaguje.

A sada se pitamo: OTKUD OVO ZLO?
“Kako seješ, tako i žanješ!”
Umesto da sedi na klupi u tuzilastvu i odgovara za svo posejano zlo - on je predsednik Srbije koji zavodi vanredno stanje.

Sada, na poslednjim izborima, 04/2022, pored svega par imena od onih koji bar znaju kako se ulazi u Skupštinu, pojavila se neka rulja sa dna kace.

To dno kace koje zamišlja sebe je pravo nasilje i dokaz koliko smo otišli u krasni

Pa to nema šlifa da vodi vozni park firme za logistiku a hoće da vode državu??? Sa kojim znanjem burazeru ili sestro?

Теби, Стојков, колико видим, нешто озбиљно СНС смета у последње време?

Стално им неке примедбе увијено упућујеш.

Vučić: Svi su mislili iskoristiti našu tragediju, Hrvatska se posebno ističe tu
"Osigurali smo veliko prisustvo policajaca u školi i rekcije su pozitivne, i od strane roditelja i učitelja. Nastavnici će sada imati veća prava, djeca im neće moći izmicati stolice, bahato se i nasilnički ponašati", komentirao je Vučić pa najavio hitan prijem novih policajaca.
Borba protiv Zutog podmlatka biti ce zestoka, bojim se.
"Oni hoće moju glavu, ništa osim toga drugo ne žele", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje što opozicija želi.

"Njima je sve normalno kada su oni u pitanju, a mi samo želimo normalnu i pristojnu Srbiju koja se nikome neće suprotstavljati. Mi smo spremni trpjeti protivnike, ma kakve gluposti oni radili", rekao je Vučić.
Ovo je sasvim normalno.
Tako si i u Hrvatskoj SDP-njare uzimaju za pravo da traze tudje glave na pladnju, vjesanje, progone, ponovno otvaranje Golog otoka za neistomisljenike.
"Svi su nas napali i mislili su iskoristiti našu tragediju. Hrvatska se posebno ističe tu. Ja mislim da nitko njihov, njihov predsjednik ili premijer, nikad nije dobio takav publicitet kakav ja imam u njihovim medijima. Što mislite, zašto je tako? Je li to zbog prevelike ljubavi ili prevelike brige? Samo to ću reći, a sad idem raditi. Sretan rad vam želim", osvrnuo se na kraju na Hrvatsku Vučić.
Ne cijela Hrvatska Председниче Републике Србије, Господине Председниче Александре Вучићу, vec SDP-njarska, krvolocna Hrvatska, kojoj je u srzi da mrzi sve humanisticko, demokrscansko.
Iako HDZ sa svojom sestrinskom strankom SDSS-om daje sve od sebe kako bi usrecio svakog gradjanina Republike Srbije, postoje nazalost pripadnici opozicijskih stranaka koje daju sve od sebe kako bi opstruirali napredak.
Svaka sposobna vlast ima svog SDP-njaru ili Zutog, koji samo jedva ceka da zemlju sunovrati u bezdan.

Sve je promenjivo, osim srpske politike haha..

Nisam ni ja ljubitelj ni ove ni prethodne vlasti ali najlakše je kritikovati sa strane...

Па да, најтеже је критиковати из срца система, где деришта ОЗНА-е управљају као несрпска елита, српским народом од 1944

Back