Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.361
Moderno je to sad ali što dalje od meneJa ga volim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moderno je to sad ali što dalje od meneJa ga volim.
Savez Komunista Srbije je imao inteligentije visokoupućene i samosvesne u svojim redovima ali ako Americi odgovara III klasa SKS onda će takav biti odabran.Slobo nije bio nikakav čovek iz naroda. To je bio američki bankar iz Titove partije kojeg je isturila duboka država.
Umesto “dragi gradjani” - govorio je “ološ”;
Umesto da pohvali samohrane majke i očeve - hvalio je Murata;
Umesto da je imao za kuma nekog domaćina ili intelektualca - uzeo je kriminalca Petra Panića;
Umesto da se hvalio koji je planinski vrh osvojio ili koje je drvo posadio - hvalio se kako se tukao;
Umesto da je pokazao paznju i brigu za gradjane tokom kovida - pretio je otvaranjem novih grobalja i zakljucavao narod kao u kazamatima;
Umesto da je pohvalio narod kako je strpljiv i kako se trudi - drao se da smo neradnici;
Umesto da je deci davao po knjigu - on im je objašnjavao da je rakija bolja od piva;
Umesto da je propagirao zdravo sportsko navijanje i bezbednost na utakmicama - od navijača je pravio huligane, a od huligana je pravio ubice i kriminalce;
Umesto da je bar jedan dan zavrnuo rukave i pomogao da se očisti đubre na divljim deponijama i po ulicama Srbije - on je ekološkim aktivistima govorio da su plaćenici i lopovi;
Umesto da je podržao da se školski programi puštaju na televizijama - on se družio sa zvezdama rijalitija;
Umesto da je branio privatnu svojinu i vladavinu prava - on je naredio da se objekti u Savamali poruše, a policija da ne reaguje.
A sada se pitamo: OTKUD OVO ZLO?
“Kako seješ, tako i žanješ!”
Umesto da sedi na klupi u tuzilastvu i odgovara za svo posejano zlo - on je predsednik Srbije koji zavodi vanredno stanje.
Шта је ту остало од српског "чојства", које су видели Гете и Рајс?
Osim njegovog Dikiça, žandarmerije, bjelivuka..godina ima puno od tadaGluposti
To ako smo mnogo naivni i ne znamo ništa o 1980-im godinama.
To može i Vučić da kaže. Evo, izbacio narod. Ni on ne da da biju Srbe sa Kosova.
Sitna jajara kakav narod takva vlast.
Čojstvo je crnogorski pojam.
ко то ми ? Ви можда, али ми не !!
Sada, na poslednjim izborima, 04/2022, pored svega par imena od onih koji bar znaju kako se ulazi u Skupštinu, pojavila se neka rulja sa dna kace.
To dno kace koje zamišlja sebe je pravo nasilje i dokaz koliko smo otišli u krasni
Pa to nema šlifa da vodi vozni park firme za logistiku a hoće da vode državu??? Sa kojim znanjem burazeru ili sestro?
Video da je vreme da se napusta brod koji toneТеби, Стојков, колико видим, нешто озбиљно СНС смета у последње време?
Стално им неке примедбе увијено упућујеш.

Moderno je to sad ali što dalje od mene
Pope gleda da ne provociraš vlast
Borba protiv Zutog podmlatka biti ce zestoka, bojim se."Osigurali smo veliko prisustvo policajaca u školi i rekcije su pozitivne, i od strane roditelja i učitelja. Nastavnici će sada imati veća prava, djeca im neće moći izmicati stolice, bahato se i nasilnički ponašati", komentirao je Vučić pa najavio hitan prijem novih policajaca.
Ovo je sasvim normalno."Oni hoće moju glavu, ništa osim toga drugo ne žele", rekao je Vučić odgovarajući na pitanje što opozicija želi.
"Njima je sve normalno kada su oni u pitanju, a mi samo želimo normalnu i pristojnu Srbiju koja se nikome neće suprotstavljati. Mi smo spremni trpjeti protivnike, ma kakve gluposti oni radili", rekao je Vučić.
Ne cijela Hrvatska Председниче Републике Србије, Господине Председниче Александре Вучићу, vec SDP-njarska, krvolocna Hrvatska, kojoj je u srzi da mrzi sve humanisticko, demokrscansko."Svi su nas napali i mislili su iskoristiti našu tragediju. Hrvatska se posebno ističe tu. Ja mislim da nitko njihov, njihov predsjednik ili premijer, nikad nije dobio takav publicitet kakav ja imam u njihovim medijima. Što mislite, zašto je tako? Je li to zbog prevelike ljubavi ili prevelike brige? Samo to ću reći, a sad idem raditi. Sretan rad vam želim", osvrnuo se na kraju na Hrvatsku Vučić.
Deda Jovo nisam ja,krava ti otelila dvojke ako te lazem.Pope gleda da ne provociraš vlast
I ja sam ih voleobaklave
Svaka čast ! Neka si mu rekao.
Evo da ih i zamjenite ne možete naći dvoje Srba da su vam okОбрнуто је каква елита таква сиротиња.
и тако од 1944...деришта и унуци усташа, балија, титоиста...владају Србима, као неизабрана елита

Nisam ja deda Jovo.Svaka čast ! Neka si mu rekao.
Vi koji negirate najviše ste doprineli trenutnoj situaciji. Mislite da ste bolji ali alternativu nemate.

Sve je promenjivo, osim srpske politike haha..Nadaj se стању непромењивости. То су мислиле и ондашње Дахије, а да ће Отоманска империја бити трајнија од есхатологије...![]()
da, najlakse je.. budi direktan ucesnik pokusaja da se nesto promeni..Sve je promenjivo, osim srpske politike haha..
Nisam ni ja ljubitelj ni ove ni prethodne vlasti ali najlakše je kritikovati sa strane...
Sve je promenjivo, osim srpske politike haha..
Nisam ni ja ljubitelj ni ove ni prethodne vlasti ali najlakše je kritikovati sa strane...