Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
postigoh sta sam 'tela
Dosla bih da znas...al to sad nije bas tako jednostavno![]()

Biće prilike ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postigoh sta sam 'tela
Dosla bih da znas...al to sad nije bas tako jednostavno![]()
Veruj mi da južnjacima mnogo više smeta to što se sav novac sliva u Bg, nego kako ih gledaju. Misliš da je Nišlijama bilo bitno kako ih gledaju Beograđani kad su pune kompozicije robe izlazile iz fabrika. I nemoj mi reći da smo sami krivi što je propala industrija na jugu.
Jao sto mrzim mek.
U kg nije uspeo,zatvorili ga brzo,ne moze da opstane sa onim klikerima pored pljeske u po somuna u zombiju![]()
И код нас га затворили, али мислим да није због пљески у близини, него један деда продавао леба и масти са сољу и туцаном паприком, па их надјачао!![]()
Nista smesnije nisam cuo odavno
Meni zavide na cenama prijatelji koji su rodjeni u bg.
Pljeskavica za 80 kinti(ovakva im je faca bila)
Stari Beogradjeni ne znaju i ne cene pravu vrednost svog grada. Neki cak sanjaju da napuste sve to i odu nekud daleko, u neku zabacenu tisinu i mir.
Oni nisu normalni. Oni i ne zasluzuju da zive u takvoj metropoli, na uscu dveju reka, raskrsnici istorije i sveta, gradu sa dva podzemna pesacka prolaza, pokretnim stepenicama u robnoj kuci, krematorijumom, zizi interesovanja svetske javnosti, gradu sa smelim urbanistickim planom, izvanrednim geografskim polozajem i Kalemegdanom, jednim od najlepsih parkova u ovom delu sveta.
Stari Beogradjeni ne znaju i ne cene pravu vrednost svog grada. Neki cak sanjaju da napuste sve to i odu nekud daleko, u neku zabacenu tisinu i mir.
Oni nisu normalni. Oni i ne zasluzuju da zive u takvoj metropoli, na uscu dveju reka, raskrsnici istorije i sveta, gradu sa dva podzemna pesacka prolaza, pokretnim ....
Autor : Matija Beckovic
Necu da ulazim sada u te ekonomske uzroke, govorim samo o kulturoloskom fenomenu... I tacno je da je izrazeniji sada nego pre 30 godina, ali ne verujem da je sve u parama. A ja sam iz grada koji je industrijski jos vise propao od Nisa, kod nas je sve to cak i ekstremnije, ali i dalje ne smatram da su pare glavni problem...
Zamolila bih forumase koji raspravljaju o hrani da pređu na Kulinarstvo.
Hvala!
И код нас га затворили, али мислим да није због пљески у близини, него један деда продавао леба и масти са сољу и туцаном паприком, па их надјачао!![]()
Ne o hrani, to smo sumirali, a moze o ostalim segmentima zivota...Izvini, necemo vise![]()
![]()
Fuj!Mljac. Kad jedan dan namažem mas na lebac, ovi moji ima da pomisle da sam šenuo.
![]()
Hvala!
Ups. Ode ovo za mast pre nego što sam video.![]()
Opet ja....ne razumem smisao ove teme?
Zasto ima neka podela ljudi i u samom naslovu?
KO sta misli o gradjanima/provincijalcima?
Zasto smo skloni podelama?
Hvala!
Kome se ne sviđa tema neka ne pišeOpet ja....ne razumem smisao ove teme?
Zasto ima neka podela ljudi i u samom naslovu?
KO sta misli o gradjanima/provincijalcima?
Zasto smo skloni podelama?
Naravno da je smešno! Da li su za stanovnike Vašingtona oni iz NY ili LA provincija ili unutrašnjost?
Kome se ne sviđa tema neka ne piše![]()
I to je tvoje objasnjenje?
Ja sam postavila par pitanja...ti kao postavljacica teme sa ovakvim naslovom trebalo bi bar da znas odgovore....
KOGA pitas za misljenje?